Volt olyan közalkalmazott, akinek a nevére 4 milliót számláztak ki utazási költség címén, más 800 ezret költött postára úgy, hogy nem is tudott róla.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Azután, hogy durva visszaélések gyanúja merült föl az Országos Roma Önkormányzat egyik, nagyrészt uniós finanszírozású programjával − Híd a munka világába − kapcsolatban, az is kiderült: miközben ORÖ-elnökként közel 300 millió forintnyi elnöki kerettel rendelkezhetett Farkas Flórián, a féléves kötelező beszámolókat azonban egyszer sem sikerült benyújtania. Arról tehát, hogy azt a pénzt hová tette, mire költötte, senki nem tud semmit.

arra vár az ügyészség, hogy eltüntessenek minden nyomot ?
nem
Azé, me cigány.
Nekik mindent lehet - egyelőre.
De jön még kutyára dér!
Ez a népség az egész világon ilyen gané.
A vérükben van, és SENKI a büdös életben nem képes megváltoztatni őket - évezredek óta ingyenélők, segélyből élők, nem fizetnek adót, lopnak, csalnak, hazudnak, primitívek, még az adott ország nyelvét sem képesek megtanulni tisztességesen, de közben jogokat követelnek!

Undorítóak!!!
JAJMÁR
Mutassanak má' egy tisztességes politikust. Egy nevet, csak egy nevet kérek... olyan nagy kérés ez?
(Ja, kormányoldalhoz tartozzon, de ha ott nincs, bármilyen megfelel )
Senara
Mutatni kell valamitEU-nak Farkast beáldozzák . Polt elvtárs nyomoztat Az ezermilliárdos NAV-os áfacsalás ügyében . Ma bejelentette és máris van egy gyanúsított :-)))
köhögő bolha
"Farkas Flórián személyében egy köztörvényes bűnöző ül a Parlamentben, a Fidesz soraiban. Farkast többször elítélték, börtönben is ült, ám a legdurvább az, hogy mikor az 1990-es évek második felében bíróság elé akarták állítani sikkasztás és hűtlen kezelés miatt, nos, ekkor egész egyszerűen Göncz Árpád köztársasági kegyelemben részesítette."

Vajon mit tudhat,hogy a mai napig szabadon lophat?
dr. prédikátor
Na és??? a biciklik sokat fogyasztanak, a közmunkás meg avval jár!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.