Történelmi sikernek nevezte a 2010 utáni Orbán-kormány munkájának eredményeit Kövér László, az Országgyűlés elnöke. A házelnök szerint ugyanakkor ebben a ciklusban már higgadt nyugodt kormányzásra lenne szükség. A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület közgyűlésén felszólalt Balog Zoltán miniszter is, aki elmondása szerint a "zsebmagyarok szívéig szeretne eljutni". Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@1magyar: Nem tudom, mit ért higgadtság alatt Kövér, amikor ő maga beszél hülyeségeket ahelyett, hogy lehiggadna és meg se nyikkanna.
A higgadtságot biztos nem önmagukra érti, hanem úgy, hogy minden ellenzék szépen kushadjon.
nyanya001
A rendszerváltozás eredményeiről és hiányosságairól is beszélt Kövér László a Veszprém Megyei Naplónak adott, szombaton megjelent interjújában. Az Országgyűlés elnöke rövid távúnak tartja a Jobbik előretörését a fiatalok körében és úgy látja, ha más pártokban is lenne legalább egy-egy Orbán Viktorhoz hasonló képességű ember, akkor az ország az elmúlt 25 évben előbbre jutott volna.

Kövér László az interjúban a rendszerváltozásról szólva rámutatott: a politika abban az értelemben ma már nem korlátja az ambiciózus emberek felemelkedésének, mint volt 1990 előtt, hiszen akkor a tehetséges emberek is úgy érezték, ha el akarnak jutni olyan beosztásokba, ami a képességeiknek megfelel, akkor jobb, ha a lojalitásukat párttagsággal is kifejezik.
Kövér: Az emberek fejében lévő képzeteknek az átalakítása még hátravan.
A fejedet kellene átalakítani te tetves !
hvg.hu/itthon/20150425_Kover_Az_emberek_fejeben_levo_kepzeteknek
Anna Mária
@nyanya001: Hazudik: 1990 előtt a tehetséges, gondolkodó, tisztességes emberek nem voltak lojálisak az mszmp-hez, eszükben volt belépni. Neki persze, az ócska kis karrieristának első dolga volt beülni párttagnak, funkcinak.
És egy ilyen szarjankó merészel azzal fenyegetni, hogy majd ő átalakítja az emberek fejében a képzeteket!
Behhh...
human
Balog Zoltán: A zsebmagyaroknak is van szívük.
Milyen zsebmagyarokra gondolt? Mészáros Lőrincre, a Tiborcz gyerekre, Orbán Ráhelre, Rogán Antalra?
Vagy talán azokat nevezi zsebmagyaroknak, akik egyik napról a másikra élnek?
human
Egyébként a fidesz nyelvújításban nagyon ott van a szeren. Nekik köszönhetjük a következő kifejezéseket is: panelproli, nyugger és akkor ehhez jön a szívmagyar és a zsebmagyar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.