Természetesen a kormány nem érte be azzal, hogy megfenyegette a külföldről érkezőket, nehogy el merje venni a magyarok munkahelyét. Kovács Zoltán az ATV-nek elárulta, mi lesz a két másik szlogen.

Íme:

Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat!

Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a törvényeinket!

Az pedig már tényleg csak bónusz, hogy Kovács szerint a felháborodás keltette mémek azokat minősítik, akik készítették őket.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Freewolf: Hiányoltam a véleményed a 70 milliós földmutyis lebukásos cikknél...vagy az ütközik a fidesz által beprogramozott világnézeteddel ezért inkább oda se nézel mi? :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a törvényeinket!"
Hú, ezt elb@szta. Úgy mondta, ahogy ők értik, vagyis tisztelik a saját törvényeiket.
A baj az, hogy a törvényeket nem tisztelni, hanem betartani kell.
Freewolf
Na, ez aztán az uszítás! A sok liberális agyhalott most ezen fog csámcsogni!
human
Érdekes, hogy a kínai bűnbandákkal nem foglalkozik a kormány. Nekik nem üzennek valamit?
lópicigáspár
@Freewolf: Ne menj a napra, ez a magas UV káros az egészségre! :-)
soljanka
@human: Igen. Ők is tisztelik a törvényinket: ezért nagy ívben elkerülik.
Hellcat
@Freewolf: Hiányoltam a véleményed a 70 milliós földmutyis lebukásos cikknél...vagy az ütközik a fidesz által beprogramozott világnézeteddel ezért inkább oda se nézel mi? :D
Bercifiu
Zolikám! Nektek is be kellene tartani a törvényeket.
levi
Na jó, ezekkel nem tudok nem egyetérteni. Főleg a kultúrás résszel.
Aki Én
@Freewolf: 10:49 Jól látod, ez tényleg uszítás. De miért kellene ennek megértéséhez liberálisnak lenni? Például én sem vagyok libsi, mégis látom, hogy uszítás. Mondd, a libsik hogy törlik a seggüket? Mert gondolom azt is valahogy libsisen...
Te mindent libsizel, amit nem értesz? Tudod mi a baj ezzel? Hogy pont a magadfajták miatt teszik ezt. Ti vagytok a világ legigénytelenebb közönsége. Mindennek tapsoltok amit láttok. Ostoba vagy, és ezt minden megnyilvánulásodban megerősíted.
Freewolf
@Hellcat: Te fogod megmondani, hogy miről legyen véleményem? Igazi liberális álláspont! :-)
Hellcat
@Freewolf: Szép telerés! Csak így tovább...a végén még kormányszóvívő lesz belőled!!!
Freewolf
@Aki Én: Magam eddig nem minősítettelek, de ezután megtehetem, mert ugye te vetted erre magadnak a bátorságot!
Komoly liberális agyhalottnak kell lenni, hogy ezt uszításnak lehessen értékelni! Liberálisék szemében vörös posztó a törvény és a kultura! Tényleg, a kormánynak azt kellett volna üzennie, hogy gyertek sokan, és se törvényt, se szokást ne tiszteljetek!
Lehet, hogy nem vagy liberális, de szerintem ettől lejjebb nincs! Nem engem minősít a kijelentésed!
Freewolf
@Hellcat: Honnan tudod, hogy nem az vagyok? :-)
stirliitz
@Freewolf: Bizony! Egyébként nem kell tiszteletben tartaniuk semmit, csak maradjanak ott, ahol ahol megszülettek.
Fizető turistaként (a turizmus profitot termelő gazdasági ágazat) jöhetnek, de milliószámra, hogy eltartsa őket a jómódú Európa, azt már nem.
volvós
@Hellcat: 12:07
...ahhoz minimum 5 általános
iskolai bizonyitvány kell 2-es eredménnyel !! :-)))
Hellcat
@Freewolf: Azt eddig is tudtam, hogy a fidesz pénzel téged, hogy itt kommentlegess, de azt nem tudtam, hogy ilyen magasra jutottál!
Freewolf
@Hellcat: Megvallom, komoly juttatás kell ahhoz, hogy az itteni szellemi szintet hányás nélkül elviseljem! :-)
Freewolf
@pbalage: Kölcsön szeretnél kérni? :-D
Hellcat
@Freewolf: Legalább beismerted hogy bérkommenter vagy és csak a pártközpont által szádbarágott dolgokat nyomatod. Ez is valami.
Freewolf
@Hellcat: Valahol írtam azt, hogy kapok is? Én nem látom! Meggyőződésből vagyok itt és szórakozásból. Imádom nézni az ijedten szaladgáló svábbogarakat! :-)
Don Quijote
@Freewolf: neked annyi eszed van amennyi látszik!!:-))))
Freewolf
@Don Quijote: Nini, egy újabb példány!
Hellcat
@Freewolf: A fideszesekre gondoltál? Ja hát azt elhiszem, hogy szar lehet egy hanyatló rezsimet támogatni, mikor napi szinten derülnek ki fideszes lopások, csalások, hazudozások és neked itt továbbra is vért izzadva kell nyomatni a pártpropagandát. Nem irigyellek, főleg, hogy még pénzt se kapsz érte...
eszegfu
Én ugy látom, hogy ezeket a szlogeneket nem az országba érkező menekülteknek gyártották, hanem nekünk, az itt élő magyaroknak. A már látható tervek szerint, csak magyarul van, tehát lótüdőt sem ért ebből a külföldi, vagyis nem nekik szól! Szerintem ezzel az embereket igenis "összeugrasztja", indokolatlan indulatokat, gyülöletet kelt bennünk olyan emberekkel szemben, akiket nem is ismerünk és akik esetleg ide jönnének, mert ez is csak egy feltételezés, még akkor is, ha "tapasztalati" uton valóban egyre többen érkeznek.
Freewolf
@Hellcat: Az a baj veletek, Fidesz bírálókkal, hogy az álmaitokat vetítitek ki a valóság helyett. Csökkent a Fidesz népszerűsége, ez tény. A Jobbik feljött, ez is tény! Amit itt elővakartál (tok) mindenféle köztörvényes ügyet, sehol egy per, egy feljelentés, vádirat, semmi csak a nagy hablaty!
Szerinted, ha az érzelmeket fogjátok megcélozni, kiket nyertek meg? A tanulatlan, gondolkodni képtelen masszát, azt amelyik két konzervért oda szavaz! Komolytalan az egész, amit a te oldalad csinál! Sajnos ebből nem másztok ki, illetve nekem hála istennek!
Freewolf
@eszegfu: Annyit hozzá tennék, hogy nem is akarom megismerni őket! Az viszont tetszik, hogy a saját kormányom a nézeteimet képviseli! Ezért is kedvelem őket!
eszegfu
@Freewolf: Értem én, hogy a "saját kormányod" Téged képvisel, ezt nem is vitattam... sőt olvasni is tudok...de én a hsz-mben azt vetettem fel, hogy miért magyarul feliratozták? Szerinted ez mire volt jó, ha nem az indulatok egymásnak feszülésére?!
Hellcat
@Freewolf: Ő nemtudom mikor néztél utoljára fideszes gyűlést vagy qrbán üdvözlést vagy bármit...tudod kik vannak ott? Nyugdíjasok! Agresszív nyugdíjasok, tudod akik egyetemistákat savazta volna arcba, vagy volt aki kést szúrt volna mindenki hasába aki a királyod ellen van. Szóval ez a nagy rajongótáborotok? A pereskedésről meg annyit, hogy nagyon sok feljelentés indul a fidesz ellen csak a polt koma kivakarja a haverokat a szarból így nem lesz belőlük semmi. Szóval ezt benézted. Szar lehet agyatlan fidesznyiknek lenni mostanában, mikor a csúnya tényekre csak szitkozódással vagy gyenge lábon álló pártpropagandával lehet válaszolni. Tényleg sajnállak.
Don Quijote
@Freewolf: Nicsak egy fartúró fidesznyik! Aztán hogy fizetik ?
Freewolf
@eszegfu: Szerintem egy kis hírverés a kormánynak és a nemzeti egység kifejezésének a színtere. Valóban, az itt élőknek szól a szlogen és én egyetértek vele. Az pedig, hogy a törvényeinket és a kulturánkat tiszteljék nem gyűlölet keltés, hanem kiállás a magyarság mellett.
Biztos meg tudod nekem indokolni, miért kelt gyűlöletet, ha felhívsz valakit, hogy e két dolgot tartsa tiszteletbe!
Freewolf
@Don Quijote: Ne tudja meg Don Csóti! :-)))))))))))
eszegfu
@Freewolf: Te is elismered, hogy a magyaroknak szól a szöveg... az egyik "tábor", ahogy Te is vélekedsz, "kiáll a magyarság" mellett, vagyis nem kellenek az idegenek, a másik tábor, vagyis én, nem igy gondolom... (ugyanis ezzel az erővel akkor most ki kellene telepiteni az itteni svábokat is mondjuk). A "felhivás" nélkül is tisztelem, mint magyar állampolgár mind a kulturánkat, mind a törvényeinket és ez mindenkiről elmondható párt hovatartozás nélkül, hiszen ez a legtermészetesebb! Végső soron a magyaroknak szól, és hogyan is viselkedjünk a külföldiekkel szemben...szeressük, vagy sem... valahogy erre ösztökéli az embereket. Ezért kelt gyülöletet. Sajnálom, ha nem tudom világosabban megfogalmazni, de Te pontosan tudod mire is gondolok!
Freewolf
@eszegfu: Picit lassítsunk azért! A svábok magyar állampolgárok, míg az illegális bevándorlók nem!
Azzal, hogy az illegális bevándorlóktól idegenkedik a lakosság és a kormány plakátjai ezt az idegenkedést erősítik, mitől gyűlölet keltő? Sem és, sem más nem gyűlöljük sem a négereket, sem az arabokat, szíreket stb. csak nem akarjuk, hogy ide jöjjenek! Nem akarjuk eltartani őket, nem akarjuk, hogy úgy terrorizálják a lakosságot, mint a franciáknál az arabok, nem akarunk iszlamizálódni, mert magyarok vagyunk. Mivel ez a mi hazánk, ezért azt mondjuk, köszönjük, de nem kelletek! Gyűlölni akkor fogjuk őket, ha beszökve ide rabolni, gyilkolni kezdenek! Arról viszont nem a kormány tehet!
Aki Én
@Freewolf: 12:11 Az ,,agyhalott liberális" sem egy minősítése valakinek, valakiknek, ugye?
Na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem a te demagóg, mindent félre értő és félre magyarázó ostobaságod. Mint általában, most sem érted a lényeget. Senki nem állította, hogy jöjjenek százezrével és ne tartsanak be törvényeket, még annyira sem mint maguk a törvényhozók. Mert azokat túlszárnyalni úgysem lehet... A stílussal, a túlzással és a hazudozással van baj, meg azokkal a barmokkal, akik ezt is feltétel nélkül bekajálják, és még világgá is kiabálják, hogy mekkora félrevezethető seggfejek.
A liberális szót úgy használod, mint valami szitok szót, pedig azzal is csak azóta van bajotok, mióta orbán mondta, hogy bajotok van vele. Olyan ostoba f@szságokat írsz, hogy az már fáj.
Freewolf
@Aki Én: A liberális nekem liberálfasiszta! Simán sallang nélkül!
Úgy látszik az alapoktól kell magyarázzak! Nem pár száz menekült befogadásával van baj, mert nem oszt, nem szoroz ennyi ember. Az elvvel van a baj. Ahogy megengeded, hogy egy bejöjjön, holnap a kvóta félmillióra nő! Nem is szólva az ország szuverenitásáról, ahol is ő dönti el, kit enged be! Ezt követeli a nemzet és Orbán elébe megy a kívánságnak!
eszegfu
@Freewolf: "...a kormány plakátjai ezt az idegenkedést erősitik..." és ez szerinted nem gyülöletkeltésre buzditó?! Azt gondolom, ezt Magad sem hiszed el... Megértettelek, bár nem értünk egyet. Azt hiszem ezt jól "kiveséztük"... további jó napot!
Freewolf
@eszegfu: Fogalmi szinten azért tisztázhatnánk, hogy mit is takar a "gyűlöletkeltésre buzdító" kifejezés. Nekem már majdnem olyan, mint a tevepárduc! Szép napot Neked! :-)
Január
Nincs ezzel semmi baj. Tisztelni a kultúránkat és betartani a törvényeinket!
Ezt régen úgy mondták "Rómában élj úgy, mint egy római!"
Aki Én
@Freewolf: 12:34 Basszus, most világosodtam meg veled kapcsolatban. Te tényleg egy büdös szót sem értettél meg abból amiről itt és egyéb cikkeknél pofázunk. Te tényleg súlyosan rabja vagy az orbáni hitgyülinek.
Őszinte részvétem felebarátom.
Freewolf
@Aki Én: Akkor pont azt érzed, mint én veled kapcsolatban!
karma1
@levi: 11.39-re: Azert ne tudd meg, hogy mit erez az, aki egy idegen orszagba kenytelen menekulni, a vilagon semmije sincs, a nyelvet nem beszeli, es faradt, elgyotort, talan meg beteg is,...

Akkor azt hiszed, a "kulturank megtamadasa" lesz a fo celja???

Bocs, de latszik, hogy soha nem voltal meg csak megkozelito helyzetben sem,... Akkor meg ne mondj velemenyt olyasmirol, amiben nem vagy igazan otthon,... (Nekem Te nagyon szimpatikus vagy a hsz-iddel, de ez most nem jott ossze, bocsi)...
Aki Én
@Freewolf: 14:00 Ne áltasd magad. Az égvilágon semmit nem érzek veled kapcsolatban.
Aki Én
@Január: 13:52 Bármibe lefogadom, hogy egy bevándorló kevésbé viselkedik törvénytelenül, mint maguk a törvényhozók.
volvós
@Aki Én: 14:06
Tartsd Magad okosabbnak ennél az egybites kisebbségi primitiv lénynél !
Kár az idöért, a fáradságért " lemenni " a szintjére :-)))
Tudunk mi értelmesen ( még véleménykülönbség esetén ) is beszélgetni !
KERKA
Ha Magyarországra jössz, hagyj fel minden reménnyel.!
Ha Magyarországra jössz, kör közepén fogsz állni és várhatod az UFÓ-kat.
Ha Magyarországra jössz, az 1 főre jutó stadionok száma 10.
Ha Magyarországra jössz, hozz magaddal még egyet, aki el fog tartani, mert itt nincs ahol dolgozzál.
Ha Magyarországra jössz, tudnod kell, hogy itt a kultúrát a celebek határozzák meg.
Ha Magyarországra jössz, hozz magaddal egy pacemakert, infúziós berendezést, defibrillátort.
Ha Magyarországra jössz, megismered a magyar nyugdíjasokat, ők azok, akik zepter lábosban főzik a farhátat.
Knapp75
@Freewolf: Nyomi, ma sikerült kétszer is világosan fogalmaznod:

"Megvallom, komoly juttatás kell ahhoz, hogy az itteni szellemi szintet hányás nélkül elviseljem! :-)" ma, 12:19

És:

"az illegális bevándorlóktól idegenkedik a lakosság és a kormány plakátjai ezt az idegenkedést ERŐSÍTIK"
ma, 13:34

Ez az idegenkedés erősítése a gyűlöletkeltés.

A kampány az olyan hülye magyaroknak szól, akik azt hiszik, hogy a menekültek magyar nyelvű óriásplakátokat olvasnak és kormányzati sajtótájékoztatókat hallgatnak.

Példaként: az osztrákok magyarul írták ki nekünk, hogy "ne lopj!" és akad olyan all inclusive szálloda még most is a világban, ahol kiírják magyarul, hogy "Ételt kivinni tilos".
Aki Én
@volvós: 14:29 De ezt már nem lehet szó nélkül hagyni. Nézd meg miket írogat itt 14:00 után, ez tényleg fogyatékos:
propeller.hu/itthon/3112273-megmaradt-fideszesek-eletuket-veruket-adnak-partert?all#c1346870
Knapp75
"Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat!"

Az csak nekem tűnt fel, hogy a legnagyobb "magyarkodók" nem a műveltségükről híresek?

Mégis mit tesznek azok a kultúránkért, akik írni-olvasni sem tudtak megtanulni felnőtt korukra?
Freewolf
@Knapp75: Örülök, hogy egy kis magyar értelmező kéziszótár szólított meg és megvilágosít a gyűlöletkeltés mibenlétéről!
A kinyilvánított gőg alapján mintha kiválasztott lennél! Részvétem!
volvós
@Aki Én: Honnan tudjuk, hogy ettöl lesz-e orgazmusa, ha már másképp nem megy...?
levi
@karma1: Németországban élek már lassan 2 éve. Hidd el, láttam már sok eltérő-kultúrát, sokan beilleszkedtek, sokan viszont még 40 év eltelte után is nagykabátban, fejkendőben járkálnak még nyáron is 40 fokban. Persze nekem nem nehéz beilleszkednek a német-magyar nem tér el egymástól.
Szerintem azért alapkövetelmény, hogyha te, mint menekült egy másik országba mész, ahol jóindulatra számítasz akkor valamennyire be kell illeszkedned. Ne erőltessék a saját kultúrát, majd ha mi menekülünk hozzájuk akkor mi alkalmazkodunk. (Vallásról most nem beszélek, egyelőre szabad vallásgyakorlat van mindenhol, kérdés, hogy ez mennyire biztonságos)
nemjoezigy
@Freewolf: Nem értem az eszmefuttatásod, írod ma, 12:48-kor:
"... Valóban, az itt élőknek szól a szlogen és én egyetértek vele..."
A szlogenek meg így szólnak:
"Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat!
Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a törvényeinket!"
Magyarázat:
Én itt vagyok nem jövök, nekem itt kell élnem a diktatúrában.
Ha mégse nekem szól, -már bocsánat- akkor írják ki a bevándorlók nyelvén!
Amikor volt az osztrák bevásárló turizmus és egyes hazánkfiai, vagy legalább is magyarul beszélők loptak az osztrák boltokból, akkor magyarul írták ki, hogy Ne lopj!
Siralmas, ahogy véditek ketten az orbáni agymenést!
Egyszerű, őszinte politizálással ez megelőzhető lett volna, de ezt a két fogalmat sem ismeritek, legalább is a fingstein meg a habony. A kormány meg megy utánuk ész nélkül!
Freewolf
@nemjoezigy: A lakosság tudja, hogy a kormány támogatja a bevándorló veszéllyel szemben. Aki meg ide jön és nem tanul meg magyarul, menjen vissza. Ha pedig megtanul, olvassa el, amit a kormány írt!
verum
"Az elme szörnyetegei sokkal rosszabbak azoknál, amelyek valóban léteznek. A félelem, kétség és gyűlölet több embert pusztít el, mint a fenevadak."
eszegfu
@Freewolf: 13:48 Ebben igazad van, nagyon nehéz meghatározni ennek a fogalmát. A gyülöletkeltésre buzditó kb. azt jelenti, hogy a másikból kiváltom az előitéletes fellépést. Jelen esetben a menekülőknek készülő, de valójában a nekünk szóló plakát az emberek egy részénél kiváltja azt az érzést, hogy a nem magyarok nem tisztelik M.o. törvényeit stb., tehát eleve feltételezi, vagyis előitélettel van a menekülőkkel szemben. És igy már buzdit a gyülöletre. Ez a plakát eleve egy hülye ötlet volt...de ha már tenni akartak valamit, akkor lehetne a szöveg ilyen is pl. tiszteljük, lehetőségeink szerint támogatjuk a menekülteket, és mi is kérjük ennek a tiszteletnek a viszonzását. Nem biztos, hogy jó ez a szöveg (mert én ehhez nem értek) , de pozitiv tartalom esetén akár mindenki elfogadná. És Szerinted a "tevepárducon" kivül mit jelent?
verum
@nemjoezigy: - mit vársz ezektől. Ezek mindig találnak arra ideológiát, hogy a szegényeket, a kiszolgáltatottakat hogy nyomják még jobban bele a betonba.
Mert ugye a bevándorló sem kívánatos személy, de a magyar hajléktalan sem.
Isten adjon nekik annyi megpróbáltatást, amennyi közöny és ridegség van a szívükben!
Freewolf
@eszegfu: Lehetne az is, ha szeretnénk akár egyetlen migránst is. Én nem szeretnék és vagyunk még páran!
verum
@eszegfu: - teljesen igazad van, csak sajnos manapság a hatalom és hívei nem tisztelnek senkit és semmit. Viszont sárba tipornak mindenkit, aki nem csahol velük együtt.
Szomorú ez, hogy mivé lett sok ember a hatalom miatt.
"Minden vallási, politikai vagy pedagógiai rendszer próbaköve az az ember, akit formál. Ha a rendszer káros az intelligenciára, akkor rossz; ha a jellemre, akkor ördögi; ha a lelkiismeretre, akkor gyilkos." (Henri-Frédéric Amiel)
Freewolf
@verum: Magad se hagyd ki! A létünkre, hazánkra törő veszélyt látva mindig szót emelünk!
karma1
@levi: Az ehhez a cikkhez szolok - akik szogesdrotot, kutyas hatarorvedelmet, miafrancot kovetelnek - azok meg csak eselyt sem akarnak adni VALOGATAS NELKUL SENKINEK SE, aki atlepi a hatarunkat, dehat vegulis ez az ujkori exodus, menekul, ki merre lat,...

Igen, az osztrakok "Ne lopj" felirataira en is emlekszem, bar nem ram vonatkoztak, mert akkor se loptam (igaz, vasarolni sem mentem at, csak atutazoban voltam Munchenbe ekkor), meg most se tennem, de ezzel azert a kulfoldre tavozo magyarok legalabb 90 %-a ugyanigy van.

Egyszoval: nem akartalak megserteni, mert akkor tudod, hogy mivel jar az "idegenbe szakadas" de Neked biztos volt rendes utleveled, szakmad, egeszseged, talan egy kis tartalek penzed is a kezdeshez... Na, ezeknek egyikuknek sincs ilyen, mert ami keves van, azt az embercsempeszek elveszik toluk fuvardij gyanant.
Aki Én
@Freewolf: 14:53 Vajon ugyan ezt mondják azokban az országokban, ahová százezrével mennek a magyarok?
Freewolf
@Aki Én: Kavarsz és terelsz! EU alapelv: szabad munkaerő áramlás. Mintha tagok lennénk!
karma1
@Freewolf: 14.45-re: Na, eddig birtam, de most mar elszakadt a cernam ilyen csokott , egy bitre leegyszerusitett gondolatmenetet olvasni Toled!

Most azonnal mondd meg, hogy hogyan segiti a kormany a nepet - pontositok: az otthon elo magyar nemzetisegueket - a bevandorlokkal szemben, valamint mennyi ido alatt tanuljon meg magyarul, hogy el tudja olvasni az ellene iranyulo ALLAMI kibocsajtasu plakatokat?

Bocsika, Te hany nyelven beszelsz? Tudsz szuaheliul? Arabul? Vagy akar angolul, nemetul, franciaul? Ismered a cirill betuket? Hindiul? Heberul? Vagy finnul? (Tudod, ok a nyelvrokonaink, a finn-ugor agrol),...

Es kuldtek Teged mar majdnem vissza oda , ahonnan jottel? Mert a fonokod most ezt teszi, mikozben az Unio tomi a zsebeit penzzel, kulon erre a celra: megoldani a bevandorlassal jaro problemakat, konnyiteni a magyarok dolgat... HOL A LOVE,? Melyik csokos bankszamlajan?
Aki Én
@Freewolf: 15:05 Bravó. Mert ott nem vagy ,,idegen"? Ott nem veszed el mások munkáját? Az EU-ból ki jönne ide? Ezt talán tőlük kérdezd.
Knapp75
@Freewolf: Te szerencsétlen, fél évvel ezelőtt nagy ívben tojtál a menekültekre..
Talán azt sem tudtad, hogy léteznek, most meg jött az ukáz és szajkózod az ostobaságokat.

A kultúránkat meg ápolhatnád úgy, hogy egy magyar nevet választasz magadnak a Freewolf helyett.
Talán a Korlátolt Papagáj lenne a legtalálóbb...
Aki Én
@levi: 14:39 A beilleszkedés és annak igénye intelligencia kérdése. Mint ahogy az is, hogy ha csak nyaralni megyek külföldre, akkor is betartom a szabályokat és tisztelem a szokásokat.
Knapp75
Egyébként gyűlöletbeszédnek számít az is, ha előítéletes fellépést vált ki valakiből a felszólamlás.
Freewolf reakcióit nézve ezzel ez megvalósult, a kormánypropaganda gyűlöletbeszédnek minősül.
Aki Én
@KERKA: ,,Ha Magyarországra jössz, tudnod kell, hogy itt a kultúrát a celebek határozzák meg."
:)
KERKA
Csak az utóbbi hetekben az inzultációval meg ezzel elköltött a fideszkdnp 1.300.000.000 közpénzt pártkampányra, miközben 4.000.000 ember nyomorog és több százezer gyerek ÉHEZIK!
KERKA
@Aki Én: 15.28 Miért, nem így van???
Aki Én
@KERKA: 15:32 De, nagyon is. Sőt, ma a politikusok a legnagyobb celebek.
Freewolf
@karma1: Mielőtt kidühöngenéd magad kérlek olvasd el ezt: magyarhirlap.hu/cikk/26742/Menekultek_haboruja

Lehet te is másképp fogod látni a történéseket!

Gondolsz, amit akarsz, de akkor is a teljes zárlattal értek egyet. Válasszuk ki mi, kiket engedünk magunk közé. Nem hiszem, hogy ez annyira érthetetlen lenne!
coyote3
Nagyon sajnáltam szerencsétlent . Majd kijött az aranyere, hogy megideologizálja a hülyeségüket ...
vitriol
@Freewolf: milyen "teljes zárlatról" beszélsz? A kormány minden maffiózónak ad letelepedési engedélyt, ha elegendő pénzt virít a belépéskor!!!
csa-csa
ez ránk is vonatkozik ha mások országába megyünk!
Fradigege
Vicces, hogy ezek akarják a magyarok munkahelyeit megvédeni, akik hatalomra jutás után, neki láttak kirúgdosni az embereket. 2011-ben én is a tisztogatás miatt kerültem az utcára. A sajátjaikat is kirúgtáááák!!!
justhpeter
@KERKA: Igazad van, ezt kell kiplakátolni.
justhpeter
Szerencsére ma is sok mindent megértettem. Szóval.
Ha idegenként jövök azzal találom szemben magam, hogy köteles vagyok a magyar törvényeket tiszteletben tartani. OK. Értem.
Azzal is találkozom, hogy a magyar kultúrát is tiszteletben kell tartanom. OK. Ezt is értem.
Kérdésem:
Ha őslakos vagyok és azt látom, hogy a magukat őslakosnak valló kormánypártiak nem tartják be az országom törvényeit mi van ? Rájuk nem kötelező ?
Ha őslakos vagyok és azt látom, hogy a magukat őslakosnak valló kormánypártiak kizárólag csak barmolják országom kultúráját, de olyan magas szinten, hogy csak Európa szégyenpadján jut hely számunkra mi van ? Rájuk nem kötelező ?
Javaslom fogadjuk el a plakátok sugallta normát. De mindenkire nézve. Aki pedig nem tartja be, egyszerűen tegyük át a határon. Mondjuk bármelyiken. Aztán mehet amerre akar.
Mézike
@Freewolf: Én ezt nem érzem uszításnak. De van egy nagy bibi. Éspedig hogy olyanok várják el hogy tiszteljék a kultúránkat , akik nem tisztelik.
Olyanok várják el hogy tartsák be a törvényeinket akik nem teszik. Sőt ha lebuknak akkor inkább törvényt módosítanak.
Nekik akik "kikövetelik" másoktól a "keresztényi" viselkedést, kellene példát mutatni.
Alzheimer Fauna
Külföldről érkezők?
Az igazi baj egy "gazdasági felvándorló": a nyolcvanas években (mivel ott falun nem tudták kezelni a disszociatív személyiségzavarát) felvándorolt Pestre, elvette egy normális miniszterelnök munkahelyét, majd a kultúránkból pocsolyát, a törvényeinkből viccet csinált.
Pedig mindenki látja, hogy a Janus arcú Legkisebb Magyar a kulturált világban nem őshonos, ráadásul igen invazív egyed.
Viktoragé! Most már menjél haza!
Törölt felhasználó
Nagy szarban lenne a magyar állami munkanélküliségi "kozmetika", ha holnap hazaküldenének 1 millió magyar gazdasági bevándorlót. Ők tényleg gazdasági bevándorlók. Egy megerőszakolt, mindenét elvesztett menekültet így megsérteni becsületében, emberi mivoltában, erre csak ez a szarházi vákum arcú "habony" képes... és az elmebeteg ura és bandája. Azon a keresztényi értéken pedig akkor túl is léptünk, hogy segíts az elesetteken és istenis megsegít!!!

Nam mindegy, nem lesz örökké ez a gőgös féreg hatalmon és akkor "Háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza!" "Sok lúd disznót győz"!!!:)
kukac50
Orbán a saját munkahelyét félti,hogy valamelyik megélhetési bevándorló miniszter elnök akar lenni. pl.:Andi Vajna
Lackó50
Ez sima gyűlöletkeltés az idegenekkel szemben. Erre szokták azt mondani, hogy rasszizmus. (Leginkább akkor használják, ha más népcsoportokról van szó)
Aki Én
@Freewolf: 15:44 Ócska szar írás. Neked való szar. Már valaki mondta neked, hogy két hete még azt sem tudtad mi az a bevándorlás.Na nem mintha ma tudnád.
Rossz helyen sunnyogsz ordas. Ha tudsz olvasni, akkor inkább ezt olvasd el.
hataratkelo.blog.hu/2015/06/02/a_bevandorlas_gazdasagi_hatasai
Mindig megfogadom, hogy nem tárgyalok kreténekkel, de nem bírom ki, annyira sötét vagy. Te minek vagy itt?
Desischado
Ahogy elnézem sikerül a kormány és orbán valódi terve. Amíg ezen rágódunk, nem foglalkozunk a sokkal fontosabb dolgokkal!
karma1
@Freewolf: Ez a cikk tele van feltetelezesekkel, eroltetett kapcsolatokkal, ugy probal hulyeseget sulykolni az emberekbe, hogy az mar fajdalmas... (Fajdalmas nezni az erolkodesuket).

Senki, meg en sem mondtam azt, hogy nem kell megszurni az orszagba belepoket, sot! De csak azert visszaforditani oket, (plane noket, gyerekeket, akik aztan alaphangon semmirol sem tehetnek!) hat ez egyeszeruen embertelenseg!

Nekunk van Uj-Zelandon a vilagon a masodik legertekesebb, legjobb utlevelunk, de amikor peldaul az USA-ba lepunk vele, akkor is bizony el kell viselnunk, hogy ujjlenyomatot es irisz-fotot vesznek tolunk, es AZONNAL bekerulunk egy rendszerbe, ha akarunk, ha nem, mert ok mar hiszterikusan felnek a latens terroristaktol (Mondjuk nem csodalom oket, ertheto!), De ugyanezt meg lehetne tenni Ma.o.n is, csak rakeszules kerdese, es szervezese. Senki nem kerte tolunk magyaroktol, hogy most aztan hagyjuk teljesen orizetlenul, ellenorizetlenul a keleti, deli hatarainkat, es hangsulyozom: az Unio NEM KIVANTA EZT INGYEN SOHA EGY PERCIG SEM! Miert nem fogadod el, hogy a magyar kormany - bizony, a fideSS! - egyszeruen lenyulta a menekultkerdes megoldasara kuldott milliardokat, es mot valoban nincs penz ennek a problemanak a kezelesere.

Es ne hivatkozz arra, hogy a legnagyobb baja az allamnak az, hogy tiszteljek a kulturankat es elfogadjak, betartsak a torvenyeinket! Ugyanis pont a most erkezo menekulteket lehet a legjobban nyomon kovetni, ha kell, akkor hasonlo kozpontokat epiteni, mint pl. Olaszorszagban Latina is volt (talan meg most is az).
Nyuszicsibe
Azért ez is jó:
Ha Magyarországra jössz, egyél egy Túró Rudit !!
:-)
eugen4402
Mindenki tudja rólunk, hogy példásan törvénytisztelő nép vagyunk. Sőt, ha olykor elfeledkezünk erről, akkor sincs baj, ...majd az ügyvédek elintézik. Párbeszéd tárgyalás után egy bírósági folyosón:
- Hurrá, győzött az igazság! -
- Nem baj. Fellebbezünk. -
Jozefina
Ilyen fejjel hogy lehet valaki kormányszóvivő, vagy mi a szösszenet!!! A dumájáról nem is beszélve!
eszegfu
@vitriol: 16:55 Igen, a letelepedési kötvény megvásárlásával már itt is élhetnek M.o-n.
solidedge
A két szlogen pikantériája, hogy a Fidesz egyiket sem tartja be a saját hazájában.
eszegfu
Tegnap esti Egyenes Beszédben Kovács Zoltán szóvivő néhány igen "bölcs" véleménye... "Mi a probléma ezzel?" - mármint a plakáttal. A "célja, hogy minél többen küldjék vissza a konzultációs kérdőivet." Hogy értik meg a menekültek, ha magyarul van irva kérdésre "embercsepészek utján" válaszolta. Ja, a menekültek máris törvényt sértenek (ezt is mondta!), ha illegálisan lépik át a határt, az embercsempészek pedig a kormány valamilyen megbizásából "információs központ"-ként müködhetnek?! Ez gyönyörü!
mate03
@lópicigáspár: !Igazi hun feje van!Hun fej-hun segg!
JAJMÁR
Ó, a plakátok nekünk készülnek, hogy lássuk, a kormány "dolgozik", és szépen formálja a véleményünket, és nem mellesleg jót tesz a plakátbiznisznek is.
Strong
A kínaiakról pedig nem kell beszélni ugye?

Azt sem tudjuk hányan vannak, egyáltalán mi a nevük, miből élnek.? ...stb..
Tekla
Ki és miért nem ért ezzel egyet?
Mert szerintem ez mindannyiunk érdeke, hogy minimum annyira tiszteljen bennünket a menekült, hogy a törvényeinket betartsa és a kulturánkat tisztelje. Ne akarjon minden sarokra mecsetet,ne álljon fel a wc deszkára, ne köpködjön,és ne végezze dolgát az utcán ,ahol neki tetszik. Ne lopjon , ne molesztáljon senkit tömegével, vízért, élelemért ! Mert bizony az Ásotthalmi ismerőseink rettegve élnek, bezárt ajtók mögött. Mért veri ki a biztosítékot egy hazáját szerető emberben az , ha a nem is vendégségbe nálunk lévő idegent megkérjük :
" Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat!
Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a törvényeinket! "
Nálunk a házunkban a vendég sem hintázhat a csilláron, nem szarhat a lefolyóba, nem ehet föl bármit a spájzból és nem illik elcserélni a nagymamát sem egy kecskére.
eszegfu
@Tekla: Gondolataidban csak az a bibi, hogy először a már M.o-n élő, itthon született embereknek kellene tisztelnie egymást..."ne álljon fel WC deszkára, ne köpködjön..."stb. amit irtál. Ajánlani tudom: nézd meg a IX. ker.-ben épp most történteket. A mecsetet egyébként a török kormány szeretné és a magyar kormány támogatja, nem a menekültek...utána tudsz nézni. (Ha nem láttad volna a kormányszóvivőt, aki a "magyar szöveget hogy érti meg az idegen" kérdésre a többek között azt válaszolta "az embercsempészeken keresztül"...szintén tudom ajánlani.) Szerinted ez igy jól van?!
volvós
@Tekla: Ketteske !! Gyógyszert bevenni !!
Bercifiu
@Tekla: Az illegális határsértő talán tud olvasni, de biztos, hogy a magyar nyelvet nem ismeri. Ez az egész cirkusz, felesleges pénzkidobás, a lakosság heccelése. Félre vezetés a sok mutyiról, trafikokról, földről, illegális végtörlesztésről.
soljanka
Ez az egész egyszerűen két ok miatt van:
1. Rogán haver pénzhez jusson. ( ami ugye LopTóni lakásának is jót tesz)
2. Pár hülyét átcsábítunk a Jobbiktól- igazi jobbikosok ennek úgysem dőlnek be.

Valójában ugyanis semmi értelme nincs, hiszen
- nem engedjük be a menekülteket - vagyis nincs célközönség
- ha bejutnak, akkor betartatjuk velük a törvényeket és kitoloncoljuk - vagyis nincs célközönség
A menekült táborokban meg van házirend. Olyan nyelven, amit értenek.
Szóval ez az egész megint figyelemelterelés.
Tekla
@soljanka: Na vegyük sorjába .
Mit keres a menekült ügybe a Rogán, ez főleg a mi érdekünk.
Hogy Jönnek ide a Jobbikosok, ők menekültek?
Nem is azokról beszélünk akik a határon hivatalosan jönnek, hanem azokról akik be csempészve az országba , jogi alap nélkül egyszerűen "lerohanják az országunkat ".
A törvények betartatása , vajon mennyi pénzünkbe kerül. Ha több mint 5 forint akkor irtósokba kerül! Az utaztatásuk, az adminisztráció sincs ingyen, de a szállás költség a rezsi,mellet még ott van az étel, amiből nekünk is alig van. A gyerekek éhesen dőlnek ki a padokból !
A menekült tábor is a mi pénzünkből üzemel,az őrzésük is hatalmas vagyon ,miközben hajléktalanok vergődnek az utcákon családostól. Idegenekre csesszük el az adónkat, a sajátjaink meg, elvannak tojva ? Aztán ha ide jön a legkevesebb, hogy minimum makogjon ezen a nyelven, mi még akkor is tanulunk, ha egy hétre megyünk valahova. Mit fog csinálni eu-ban ,elvárja , hogy mi tanuljuk meg az Ő nyelvét? Ugye ezt te sem gondolod komolyan. Hát az én pénztárcámra ne jöjjön senki !
brutus
Ez nem meriti ki veletlenül a "NEPUSZITAS" fogalmat !!???
Ami ugye BÜNCSELEKMENY...!!!
hetöndöe
@Tekla: Előszőr netán a magyaroknak kellene tisztelni a saját kultúrájukat,törvényeiket és nem utolsósorban egymást,utána lehetne a következő szintre lépni.
A tömegbutítás nálad is elérte a célját.
hetöndöe
@soljanka: Nagyon ütős ez az írás és mennyire igaz.Gratula a szerzőnek.
mariaberta
Az előadó arcáról sugárzik az értelem!
Bercifiu
Ennek az üregének biztos nincs családja, hogy ennyi baromság összehord, s még haza is mer menni minden szégyenérzet nélkül.
kamazuka
"Ha magyarországra jössz álj mellénk, hogy elkergethessük ezekezt!
Ilyen szlogent is tudok!
orogordog
Sok Osztrák rendszámos autóban ülő földönfutókra ez miért nem vonatkozik??
eszegfu
@Tekla: 14:16 Csupán egy megjegyzés: a menekülttáborban lakók egytől egyik beszélnek angolul (vagyis az anyanyelvükön kivül egy másik nyelven), ami ugye honfitársaink nagy részéről nem mondható el... miért várjuk el, hogy éppen magyarul tudjanak...a statisztika szerint is nyugatra szeretnének továbbmenni, nem itt maradni, igy nekem nem világos ez a fejtegetésed.
JAJMÁR
"Ha Magyarországra jössz, tiszteld a törvényeinket...", milyen törvényekre gondol a fidesz? Némelyiket még a saját képviselőik sem ismerik, a betartásról nem is szólva :)
minél tovább és többször nézem ezeket a szlogeneket, annál hülyébbek.
Knapp75
@JAJMÁR: "Tiszteld a törvényeinket, amíg meg nem változtatjuk azokat visszamenőleges hatállyal!" ;)
JAJMÁR
@Knapp75: 23:17 Elképzelem, amint Alaptörvényt olvasgatnak gyaloglás közben a menekültek, hogy mire ideérnek, tudják mit kell tisztelni, aztán a határon kézbe kapják a legújabb változatot.
De gyorsan rájönnek, hogy egy szó is elég lett volna: "korrupció".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.