Bella Levente, a Hír TV munkatársa interjút akart készíteni Kovács Zoltán kormányszóvivővel, ám a Simicska-bojkott jegyében beintettek neki. Ő nem hagyta annyiban, válaszolt. Íme a levelezés!

Ezt írta a kormányszóvivő hivatala Bellának:

 Tisztelt Bella Levente!

Köszönjük megkeresését, egyúttal tájékoztatjuk, hogy Kovács Zoltán kormányszóvivő úr nem kíván élni az interjú lehetőségével, mert a rádió tulajdonosa kijelentésével semmibe vette a mindenkori etikai normákat és megsértette Orbán Viktor miniszterelnököt.

Bella pedig ezt válaszolta vissza:

Tisztelt Kormányszóvivői Hivatal és Kormányszóvivő Úr,

Válaszukat megkaptuk és tisztelettel köszönjük, ám ugyanakkor felhívnám a figyelmüket arra, hogy arra való hivatkozással nem ellátni tájékoztatási kötelezettségüket, mert két magyar állampolgár (Simicska Lajos és Orbán Viktor) között megromlott a viszony, enyhén szólva is visszás.

Önök nem Orbán Viktor. Mi pedig nem vagyunk Simicska Lajos. A magyar miniszterelnök Orbán Viktor, aki személyes konfliktusban van Simicska Lajossal, amennyiben erre a láthatóan kétségbevonható indokra való hivatkozással nem adnak nekünk interjút, úgy rengetegen azt érzékelik, hogy ez nem egy advekát válasz, nem érintett emberektől végképp nem érintett honfitársaik felé.

Amikor nem adnak nekünk interjút, akkor nem nekünk nem adnak interjút, hanem a tisztelt választóik azon rétegét nem tisztelik, akik dacolva minden támadással maguk mögött álltak az utóbbi 5-10 évben. Olyan emberek ők, akik elmentek az összes békemenetre, még akkor is, amikor szembe kellett nézniük minden atrocitással, amit ott kaphattak. Olyan emberek ők, akik megköszönték a rezsicsökkentést, holott már látszik a rendszer fenntarthatatlansága, amely újabb kihívás elé állítja a magyar kormányt. Olyan emberek ők, akik érzik a családtámogatási rendszer pozitívumait. Olyan emberek ők, akik korszakos politikusnak tartják Orbán Viktort. És olyan emberek ők, akik szavaztak Önökre.

Ezeknél az embereknél minden egyes visszautasítás egy elszakadt cérna, egy jókora repedés a hídpillérben, ami egyszer végleg leromolhat és ebben viszont semmilyen közösségi érdek nincs. Polgári értékrend pedig végképp nincs. Politikai és önös érdek viszont annál több. Jelentős támogatottság olvasói, hallgatói és nézői bázis tájékozottságával játszanak, amit egyrészt politikai erőként nem engedhetnek meg maguknak, másrészt egy személyes ügyet politikaivá tesznek, ami már nyilatkozatbojkott tekintetében több száz embert érint. A teljesen nyilvánvaló ellehetetlenítési kísérlet mellett érdemes esetleg azt átgondolni, hogy mindez megéri-e. Megéri ellökni emberek százezreit maguktól egy félresiklott ügy miatt? Megéri magukra haragítani azokat az embereket, akik hisznek vagy esetleg hittek Önökben?

Csak azért ellenzékinek titulálni polgári médiumokat, mert újat építenek az adófizetők pénzén és oda szeretnék átterelni a tisztelt szavazó közönséget, jelentős semmibe vevése azoknak az embereknek, akik jogosan kérték ki maguknak, hogy nem birkák. Akkor most se nézzék annak őket, hogy egyik akolból át lehet őket terelni csak úgy egy másikba. Ez nem egy akol, hanem a Hazánk. Ők itt itthon vannak, és szeretnek itt lenni. Várják a változást és várják azt, hogy beszéljenek hozzájuk.

Önök az adófizetők pénzén végzik a munkájukat. Minden adófizető pénzén.

A figyelem politikáját hirdette meg a Orbán Viktor Úr, magyar miniszterelnök pár nappal ezelőtt. Reméljük, hogy ez az üzenet nem ragad meg a retorika szintjén és valóban figyelnek majd. Mindenkire, de figyeljenek legfőképp azokra, akik fontosak Önöknek, ne csak a bevándorlókra, ne csak a halálbüntetésre, ne csak jövőbeli ígéretekre, hanem ránk... magyarokra . Azt mondták folytatják. Folytassák... úgy, ahogy elkezdték.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
Jó levél volt kivéve az utolsó mondatot:
"Folytassák... úgy, ahogy elkezdték."
Mert az sem volt jobb, csak akkor még nem láttuk mi lesz belőle.
Hellcat
@human: @Aki Én: Az egész kommentetekkel egyetértek ahogy vannak :)
verum
Tetszik az írás, de feltételezem, hogy falra hányt borsó. Akinek, akiknek szól azok átlépnek rajta nemtelen egyszerűséggel.
Sajnos.
wagabund
Túl sírósra sikerült a válaszlevél...az utolsó két bekezdés elég lett volna.
...azzal együtt, hogy igaza van...
nemjoezigy
@verum: Nem átlépnek rajta, hanem nem é r t i k meg!
ők ilyenek!
verum
@nemjoezigy: - ha nem értenék meg, akkor lenne mentségük, de értik, tudják, csak lesz@rják.
justhpeter
Dolgozom egy cégnél, sz@r munkát végzek - mint mindig -, góré a seggembe rúg és mehetek a lecsóba. Úgy általában ezt elfogadjuk. Akkor ezt miért nem lehet alkalmazni a kormányzati alkalmazottainkra is ? Ha egyszer a mi pénzünkből élnek. Akkor nem mi vagyunk a górék ?
mariaberta
A levéllel egyetértek, egy-két kifogásom azonban van. Van ebben a levélben valaki, akit t. író ÚR-nak nevez. Hát ő minden, csak nem ÚR.
Azon pedig nem kell csodálkozni, hogy ez a Kovács valaki, -legalább is valakinek képzeli magát- nem ad interjút. Vérig vannak sértve. Hagyni kell őket. Mert a csatorna új arcot váltott és igyekszik tárgyilagos lenni nem bűn. hanem erény, és biztos vagyok abban, sok olyan nézőt tudhat majd magáénak, akik eddig nem nézték híreiket.
Tudom, én csak egy ember vagyok, de velem is nőtt a "nézettség"
kukac50
Miért nem válaszol az aki az adófizetők pénzéből kapja a fizetését?
A Parlamentben szolgák vannak! Kutya kötelességük válaszolni minden állampolgár kérdésére!!! Ha az Ország dolgairól kérdezik köteles felelni,ha nem felel, nem érdemli meg a fizetését,rúgják ki!
picike
én arra figyelek ami a hir tv-ben van engem nem érdekel senki vitája a világ hirek azis érdekel ha már a magyar nincsen benne sajnálom.
Aki Én
Nekem most esett le, hogy ez a Megasztáros Bella Levente. Kizárt, hogy ő írta, ő nem ilyen vakmerő... De mindegy, a tartalom a lényeg, az meg jó. Ha tényleg ő írta, akkor megkövetem amiért nem feltételezem róla.
Desischado
Nem ad interjút. Ez is jelzi a mérhetetlen arroganciájukat, hogy mennyire úrnak képzelik magukat, pedig a nép jóvoltából ülnek a helyükön!
pistapapa
Az Áfa 27%-ra emelésével kezdték.Ne,ne,ne folytassák! Jöjjön a JOBBIK és tegyen rendet ebben a fertőben!
Sziszifusz
@pistapapa: 05:55
Jöjjön a Jobbik és tegyen rendet ?
Rendet kell tenni, de attól, hogy ezt a Jobbik tegye, óvjon meg minket az Isten. Ez egyet jelentene Magyarország államcsődjével.
Ez a párt csak a "nagymagyarkodásából" él. A visszásságokat jól látják, de az azokra adott megoldásokban, a szakmaiság nulla. Üres frázisok, hangzatos kinyilatkoztatások, álomszerű elképzelések. Emellett , a mostanában tagadott, de látenciában meglevő antiszemitizmusa miatt, még az Unióból is kidobnának minket. Ez pedig a gazdaság összeomlását jelentené.
Szerintem a Jobbikot addig lehetne elképzelni, győztesként amíg a Fideszt el nem takarítaná a hatalomból.
mate03
@Desischado: ! Tudod az lett a gond a HIR tv-hogy most már, nem előre egyeztetett kérdésekre kell válaszolni!Azt meg utálják Fideszéknél!
wagabund
@Aki Én: csak lassan a testtel...azért megkövetni nem kell ilyen kapkodva...várj, valamit csak el fog követni.
évek óta belehallgatok bellába...hajlékony, mint a nádszál...
JAJMÁR
"Végzik a munkájukat"? Nanemár! Ez kicsit túlzás volt, még ezt is az utolsó mondathoz tenném, a többi viszont szuper! Grat. Bella Leventének.

(De el is kellene mutogatni, és képekkel is illusztrálni, és még jöhet az ének... mert nem mindegyik hall és lát is, de van aki se hall, se lát. az olvasás is bizonytalan)
Strong
Egyetértek.

Ugyanakkor azt gondolom, hogy a tunyacsáp (Kovács Zoltán) csak parancsot teljesít...így felesleges őt gyomrozni...

dexter999.kepeslap.com/images/17350/tunya.jpg
pistapapa
@mariaberta: Egyáltalán,kik adnak Ráhel nevet a gyermeküknek?
pistapapa
@Sziszifusz: Olyasmiről gyalázkodsz,amiről halvány fogalmad sincs.A módszerváltó pártok mindegyike bemutatta már,hogy csak az ország kiárusítása,a magyar emberek leszegényítése és saját,valamint talpnyalóinak zsebeinek kitömése a céljuk. Ebből bizony nem kérünk tovább.
Aki Én
De mégis mi volt a baj a hozzászólásommal? Spermát írhatok a jövőben?
mariaberta
@pistapapa: Tényleg nem is sejted? De ez Orbántól nem csoda, volt ő már keresztény, keresztyén, sőt több.
Sziszifusz
@pistapapa: 15:29
Abban igazad van, hogy "ebből bizony nem kérünk tovább"
A jobbikra sincs szükség.
Az ideális az lenne, ha egy, tiszta erkölcsű és éles látású, a régiektől független, új párt jönne létre melynek a vezetősége fiatalokból állna. Jó az esély arra, hogy ez 2018-ig megalakuljon.
A jelenleg látható politikusok mindegyike, politika beálítotságtól függetlenül, kisebb-nagyobb mértékben de, "sáros".
Új erő kell, és szerintem lesz is !!
mariaberta
@Aki Én: Te aztán jó sok helyeslést kaptál, ezért megkaptad a legfőbb jelölést!! Hurrá.
Bercifiu
@mariaberta: Született Orsós Récsöl.
mariaberta
@Aki Én: Törtem a fejem, milyen szóhasználat lenne helyes. Javasolom alkalmazd Simicska jelzőjét. Az elfogadott, és biztosan nem leszel kitiltva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.