Feljelentést tesz a bevándorlásról szóló plakátok megrongálása kapcsán bűncselekményre felbujtás miatt a Fidesz – közölte Németh Szilárd, a kormánypárt országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten.

A kormánypárti politikus sajtótájékoztatón elmondta, hogy a rendőrség hat embert állított elő plakátrongálás miatt. Egyúttal azt is hangsúlyozta: a Fidesz a lehető leghatározottabban elutasítja ezt a "baloldali agressziót".

Németh Szilárd felszólította Szigetvári Viktort, az Együtt elnökét és párttársait, hogy "ne uszítsák tovább az embereiket ilyen agresszív és törvénytelen cselekedetek elvégzésére". Megvan annak a módja, hogy törvényes eszközökkel fejezzék ki a véleményüket – tette hozzá.

A kormánypárti politikus azt mondta, jól látható, hogy az emberek többsége a konzultációt választja, még akkor is, ha nem a kormány álláspontjával ért egyet. Eddig több mint 400 ezren küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, és 200 ezer feldolgozása után elmondható: az emberek 90 százaléka a kormány által képviselteket támogatja – közölte.

Németh Szilárd arra is felszólította Szigetvári Viktor, hogy számoljon el a Haza és Haladás Alapítvány pénzeivel. "Komoly külföldi pénzekről (...) van szó", és szeretnénk tudni, hogy kik támogatják őket és ezért mit kértek cserébe – mondta Németh Szilárd, aki szerint nyilvánvaló, hogy a külföldi támogatásért cserébe akár külföldi érdekek képviseletét is lehet kérni.

Azt mondta, a plakátrongálás "egy elterelő hadművelet" arról a sok százmillió forintról, amit azért kaptak, hogy "ezt a típusú politikát folytassák Magyarországon".

Az Együtt kedden közölte, hogy mozgalmat szervez a konzultációs óriásplakátok leszaggatására. Az MSZP szombaton közleményben azt írta, "a fröcsögő plakátkampány" üzenetét a polgári ellenállás eszközeivel mindenki úgy semlegesítse, ahogy csak tudja". A DK-nak – hangzott el egy szombati sajtótájékoztatón – nincs ellenére a plakátok megrongálását célzó állampolgári akció.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Adja már valaki orbán doktor kezébe a Büntető Törvénykönyvet!

BTK 332. § Közösség elleni uszítás:

Aki nagy nyilvánosság előtt
a) a magyar nemzet ellen,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra,
nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel gyűlöletre uszít,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lendkerék
A pofám leszakad ezektől az aljas, demagóg. manipuláló kijelentésektől. Úgy hogy tovább a civil ellenállás minden eszközével!
Senara
Feljelentést tesz ma , tegnap már elfogtak " plakátrongálókat , rendőrség is jobban teljesít . Előre megérezték mit kell tenni , mint Orbán Quaestor ügyben .
Bercifiu
Én is feljelentést teszek hűtlen kezelés miatt. Ha idegennek tiltani akarnak valamit vagy tolmács, vagy anyanyelvén írják le a tiltást, a siker érdekében. Nem beszélve arról, hogy a haveri nyomda is többet kaszálhatott volna.
pbalage
@Anna Mária: amúgy ők szerintem ugyanolyan kis szarjankók, mint a munkásőrök voltak az átkosban.
Anna Mária
@pbalage: Ugyanaz a stílus, ugyanazok a képességek.
Dr. Felipe
Rezsibohóc.

Azokat is fel kellene jelenteni akik közpénzből uszító pártpropagandát folytatnak ugyanis az bűncselekmény. Bár tudjuk hogy Poltné 5 millát keres havonta így nem lenne semmi a feljelentésből.
Kamcsatka
Vicces amikor a Magyarországra bevándorló fideszes félázsiai söpredék / sötét bozgorokkal kiegészítve/ "morális" felhangokkal próbál operálni. A MAFFIÓZÓ FELJELENTI MAGÁT A SAJÁT MAFFIA CSALÁDJÁNÁL?
Rózsika Hatházi
Aszongyahogy: a plakátrongálás, egy elterelő hadművelet. Arra válaszoljon a vadkanszerű rezsigladiátor, hogy a plakát hadművelettel, miről akarják elterelni a zemberek figyelmét?
pbalage
@Dr. Felipe: Te Felipe szerinted a Poltnét a Polt dugja?
sentinel216
Adja már valaki orbán doktor kezébe a Büntető Törvénykönyvet!

BTK 332. § Közösség elleni uszítás:

Aki nagy nyilvánosság előtt
a) a magyar nemzet ellen,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra,
nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel gyűlöletre uszít,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
pbalage
Szerintem a legmegfelelőbb embert választották eme dicső feladat végrehajtására.
Azt se tudja, hogy merre kel fel a nap, de még a holdat is csak akkor látja meg, ha ujjal mutogatják neki.
pbalage
@köhögő bolha: img.444.hu/PlakatViktor.jpeg
:)))
na ezt merjék feljelenteni, beleszaladtak a csapdába.
Toby
Jól van !
Akkor nézzük, milyen pénzből állították fel azokat az oszlopokat, melyeken nyílt, antihumánus felhívás olvasható ?
mariaberta
Ki sem kellett volna tenni, pénz pocsékolás az egész, és csak gyűlölet gerjesztésre alkalmas
kamazuka
Svájci iskolában is kint lesz a tábla...Ne vedd el az iskolapadot a tanúlni vágyó bevándorlók gyerekei elől?
JAJMÁR
A rongálás minden fajtáját el kell utasítani, ebben egyetértek.
De ez a plakátüzenet rongál...
Bercifiu
@sentinel216: Elvileg jogász lenne Orsós, csak az a baj, hogy soha nem dolgozott az életében.
amaramaistanna
OTTHON,HAZA,MENEDÉK video.kb.28 perces.Szánjatok rá ennyi időt és akkor mégjobban megértitek,hogy Orbánék mennyire aljasak,gyalázatosak,embertelenek...
www.youtube.com/watch?v=64zGyh4_SXI
amaramaistanna
@amaramaistanna: Bocsánat,javítom: még jobban...
amaramaistanna
CSATLAKOZZUNK!
A Facebook-ról:
" Mária Ludassy:
Hallom a hírekben, hogy előállították a nemzet erkölcsi lealjasítását jelentő plakátok megrongálóit. "Én beteg ember...vitézlő harcos nem lehetek", de minden morális elismerésem az elkövetőké. Pszichológiai bűnsegédként vállalom a tettestárs szerepét."
sentinel216
@amaramaistanna: Horthy titkosrendőrei plakátragasztó szocikat, komcsikat vittek a pincebörtönbe. Orbán civil ruhás rendőrei plakát tépkedő, rongáló ballibsiket üldöznek.
bencemacska
@köhögő bolha: És te tudod mit csinálnak "az előlünk elvett" munkával?-:)))
paolo006
Ugyan ki a bánatos faszom adott nekik felhatalmazást a mocskos büdös plakatjaik legyártására az adófizetők pénzéből? A jó nyomdász haverok lenyomták ötvenszeres áron aztán osszák a lét rgymás között. A torkán kellene letömni az összesnek a plakátot nem csak letépni.
justhpeter
Ennek a szerencsétlen agyhalott Szilárdnak igen vastag a szaru a pofáján. A rezsicsökkentés csak egy primitív politikai szélhámosság volt, de ez amiért most veri a nyálát egy szégyenteljes disznóság.
prielle
Rezsicsökkentő Szilárd!
Vicces dolog egy fideszes szájából hallani a BALOLDALI AGRESSZIÓ kifejezést! Maguk, fideszesek, mióta léteznek, csak az agresszió lengi körül minden tettüket! Kik nyomnak le mindent a nép torkán? Kik üldözik el külföldre a fiataljainkat? Kik vesznek el mindent az amúgy sem dúskálóktól? Kik állították szembe magyart a magyarral? ...és sorolhatnám! Ezek nem agressziók???
kukac50
Német Szilárdnak gondolkodni kellene, mert Ő úgy hűje ahogy van!
Miért vállalja el az ilyen szerepeket,nem veszi észre magát?
prielle
Rezsicsökkentő Szilárd, a továbbiakban: 400 ezren küldték vissza a konzultációs sz@rjukat, ebből 200 ezret dolgoztak fel, nem siették el a dolgot, 180 ezren egyetértenek magukkal. Nem kevés ez?
Mi nem is kaptunk ilyen konzultációs izét, és sokan mások sem, akik nem rajonganak magukért. Így könnyű hurrázni, hogy mennyire elégedettek a 90%-os tetszésindexszel!
Miért baj, hogy külföld pénzel egy pártot? A Fideszt mi pénzeljük, mégse teljesíti az elvárásainkat! Maguk a saját érdekeiket szolgálják, ez tisztességesebb?!
Lackó50
Az egyéb reklám plakátok mellé is állítanak egy rendőrt? Vagy azokat lehet rongálni? Ez már a hatalommal való visszaélés tipikus példája. A kérdőívekből is kinyomtak állítólag 8 000 000 db-ot ebből állítólag visszament 400 000. Ez mindösssze az 5%-a és azt állítják, hogy ennek a 90%-a egyetért a kormánnyal. Akkor már az egész ország az ő véleményüket osztja. Hogy a többség arra nem vette a fáradtságot, hogy a postáig elsétáljon és mindjárt a szemétbe dobta a papírt azt borítsa jótékony homály. De a számokkat se hiszem el, mert hazudtak már ők ennél nagyobbat is. Bár szerintük ez az 5% képviseli az ország véleményét. Így minden rendben van.
Desischado
Én ahogy megkaptam ezt a konzultációs sz@rt, összetéptem, és ment a kukába! Ennyit erről. És ők szítják a felesleges gyűlöletet, hogy eltereljék a saját mocskos, korrupt ügyeikről a figyelmet! Mennyi milliárd ment el megint feleslegesen?!
mariaberta
Amikor az ellenzék választási plakátjait sorra megrongálták, hol volt a rendőrség, hol volt ez a szilárd plakátőrző ember? Akkor is fel kellett volna jelentenie a plakátrongálókat, nemde?
A leveleket meg megérdemelt helyükre tettem.
mate03
@sentinel216: Látod?Itt jön képbe az ügyészség! Még a 30.szor módosított,köbe vésett,alaptörvényt,sem ismerik! Vagy nem akarják.
Lepényleső
Ez baloldali agresszió. Én meg a jobb oldal jeles képviselőitől azt láttam,hogy a parlament
köré vont ideiglenes kerítést,a huligánokat megszégyenítve dobálták széjjel. Emelt fővel,
harsányan biztattak hasonlóra mindenkit.Most hallották meg. Arról igazán nem tehetnek,
hogy fordult a kocka.
amaramaistanna
Vendég kommentár a Facebook-ról:
"Mécs Anna
Jaj , hát félreértitek ezt a plakátdolgot! Az igazság az, hogy most társadalmi szinten kaptunk idegengyűlölet ellen védőoltást. Kis dózisban be kellett juttatni a gyűlöletet,hogy kialakuljon az immunválaszunk. Igazán hálásak lehetnénk!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.