Zavarta „vallási érzékenységüket”a miniszoknya és az ujjatlan póló, lekurvázták az utast. Az ellenőrök nekik adtak igazat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A kivénhedt vén kúriák irigykedtek ?
Csakhogy a lányon nem volt semmi szokatlan: a nagy melegre való tekintettel ujjatlan pólót és miniszoknyát viselt, de az asszony kötötte az ebet a karóhoz: azt mondta, „így a kurvák öltözködnek” és a lány megrontja a fiatalokat. Ezután két másik nő is odament, és azt mondták a lányak: „fuvaroztassa magát a stricijével”.
verum
Nem tudok hozzászokni az indulatok vezérelte reakciókhoz.
Nem keresztényi viselkedés, ami történt és nem is jellemző. Vajon hányszor fordult elő ilyen? Kit, hányszor marasztaltak el manapság jogilag azért, mert nem keresztény módra viselkedett? Egyáltalán hányan ismerik, mi is a keresztényi viselkedés?
Igen, a szélsőséges szekta tagjai igaztalanok voltak és sajnos az ellenőrök jóváhagyása mellett. Ez utóbbi viszont gyakoribb!
Nem kellene mindjárt elfogultan, indulattól vezérelve kereszténységre, vallásra ugrani. Jobban kellene tisztelni egymást és a szélsőséget elítélni a tettéért és látni, hogy a szélsőség nem általános.
Én tisztelem az elfogult vallásost is, aki az átlagtól eltérően szigorú szabályok szerint él.Tegye. Azonban ezt másra rákényszeríteni, az hiba. És az a hibás, aki az ilyenfajta kényszerítést segíti, támogatja.
KERKA
A dohos szagú vénasszonyoknak egyszerűen fájt a lány fiatalsága. Egy vénasszony is tud utálatos lenni, de ahol már 3 összejön, onnan menekülni kell.
A szektások meg olyan agymosást kapnak, hogy szinte bűn élni-ez jön le a szövegükből.
Senara
Micsoda primitív büdös bunkó közterületesekkel és ellen örökkel van feltöltve az állomány , ha elhiszik hogy egy fiatal lány elővette a melleit !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.