Váratlan volt az augusztus 20-i esemény – ezzel indokolta Hende Csaba, hogy miért nem volt nyílt közbeszerzés az idei budapesti tűzijáték kapcsán.

Azért nem volt nyílt közbeszerzés az augusztus 20-i tűzijátékra, mert a rendkívüli esemény váratlanul következett be – hablatyolta a honvédelmi miniszter képviselői kérdésre adott írásbeli válaszában, hogy miért mellőzte a közbeszerzést a kormány.

Vagyis idén az történt, hogy váratlanul kellett rendezni egy tűzijátékot.

Drága Hende úr, úgyis mint honvédelmi miniszter, aki tisztségét eszerint nyilván nem nagy stratégaként kapta, már most szólunk:

JÖVŐRE IS LESZ AUGUSZTUS HUSZADIKA!

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Igaza van hende-hanta csablicseknek, a mai illiberális világban senki nem tudhatja előre, hogy augusztus 19.-e után, esetleg, netalántán, de ha mégis, ne adj' isten eljöhet augusztus 20.-a is !
Semmi sem biztos.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Igaza van hende-hanta csablicseknek, a mai illiberális világban senki nem tudhatja előre, hogy augusztus 19.-e után, esetleg, netalántán, de ha mégis, ne adj' isten eljöhet augusztus 20.-a is !
Semmi sem biztos.
Aki Én
És ez a bárgyú fasz Magyarország egyik minisztere...
Nem, nem egy iskolázatlan falusi közmunkás az árokpartról, hanem egy miniszter.
bencemacska
Hogy a jó istenben tud előjönni abból a görögdinnye fejből egy ilyen mondat?!

"Nem adhatok mást, mi lényegem:"
adrenalink
Lehet, hogy nem bíztak abban, hogy a fityisz uralom megéri az augusztust...?
nyanya001
Kedves bájgúnár, inkább szerelmeskedj ezen legalább jót lehet röhögni :))
www.youtube.com/watch?v=0ajtOYVwlig
Dr. Felipe
Gondolom a fideSS zombik el is hiszik ezt a dumát. Idén már nem is vártuk hogy lesz augusztus 20 mert csak a 19 és a 21 volt beírva a naptárba.
human
Vajon hogy reagálna ez a szerencsétlen egy hirtelen jött fenyegetésre? Valószínűleg úgy lenne, mint a "Gyors reagálású erők" kabaréjelenetben. Hende Csaba szerepében Gálvölgyi János.
youtu.be/AqZ2e8jbZkU
sokanvagyunk
Azért valljuk, be, ezt a csatát ő nyerte... - kifeküdtünk. :)
zöldszem
Az egész Fidesz bagázs. ahogy az első kormányuk idején is, hiteltelen, és gazemberek összesúgásaival működik.
"Váratlan volt az augusztus 20-i esemény" Pedig évek óta mindig ekkor van a naptárban Augusztus 20. :))))) Pedig pont nekik lassan minden "nemzeti" lesz.
Hogy Augusztus 20. hogy esett ki abból a golyó fejéből???
Ilyen indokot!!! Te Hende!! A pszichiáterek szerint minden negyedik ember elmebeteg.Ellenőrizd három jó barátodat, ha Ők jól vannak akkor tudod kivel van baj...
pbalage
ha most leírnám a véleményemet, lehet nem maradna további jelzőm a többi fideszesre.
eugen4402
Igaza van Hendének. A mai világban semmit nem lehet előre biztosan megjósolni. Nem hogy előre, visszamenőleg sem... Én még most is hezitálok: volt egyáltalán idén aug. 20...?
lópicigáspár
Az ember akkor lepődik meg, ha meg tudja fogni fingot!! :-))
jancsipapa
Ennyi ésszel minek is vette volna le a távcső kupakját .
alterego56
Baromira tök mindegy van közbeszerzés vagy nincs. Így is úgy is az nyer akit a "mindenható" skizofrén hajlamú nagyságos úrrr megnevez.
kkalman
Hende pubi! Mióta hátul hordom a seggem, augusztus 20-án tűzijáték van. Akkor áruld már el, mi a lóf@ß volt váratlan? Augusztus 20, vagy a tűzijáték?
Clavigo
Kegyes Urunk nem szólt a hombár fejű dagadt Rómeonak,,,hogy az esemény le van zsírozva ?? Ugyanúgy,,,mint a párizsi túrája is..Vagy az is váratlanul érte a Dagadt Hadurat ??
justhpeter
Tanult kollégáim már annyi mindent elmondtak erről a remek miniszterről, hogy sokat már nem tudok hozzátenni. Maximum annyit, hogy ha egyszer miniszter szeretnék lenni egy Orbán-kormányban ő lenne a példaképem.
bencemacska
@kkalman: Azt nem tudta, hogy nem álmodik-e rosszat a vezénylő tábornok és eltörli még - természetesen visszamenőleg - István királyt is!
eugen4402
@bencemacska: Azt hiszem igazad lesz. Ennek a menekültáradatnak bizony Gyurcsány mellett I. István jó királyunk az okozója. Ő már kezdettől fogva a bevándorlók szekerét tolta az INTELMEK-ben. Most aztán mi isszuk meg a levét a nagy idegen-szeretetnek. :-)
simmering73
Ha levette volna a kupakot, akkor láthatta volna, hogy 19.-e után 20.-a jön (amúgy spontán).
KERKA
Nem ő az oka! Az asszony az oka mindennek. Azon a qva naptáron elfelejtett lapozni egyet:))
Mézike
Én ezen besírtam. Reggelig vihogni fogok! :-))))
jolibaba
Na ez érdekes! Váratlanul érte Hende elvtársat az évtizedek óta - augusztus 20-án -megrendezendő tüzijáték. Elvtárs az úrban, hol éltél eddig?
glorianna
Tessék mondani, a miniszteri kinevezéshez tényleg alapvető követelmény a végletes ostobaság?
kamazuka
Sajnálatos hogy honvédelmi miniszterünk,mint köztudottan rendkívűl elfoglalt.Augusztus 19.-éig be volt táblázva mindennapja a naptára telis tele volt.
Mégis nem érti,őt, erről nem tájékoztatta senki,hogy 19.-e után 20.-a következik.
Ezért az új kenyér ünnepe és az államalapítás évfordulója váratlanúl érte.
Mint azt a médiában oly sokszor hallhatjuk,hogy a hírtelen bekövetkező ,nem várt érzetre a Sensodűne javasolt.
Előre haladottabb esetekben Stanislaw Lem Dűne.c műve is hatásos lehet, hosszútávon!
papa.49
@Fradigege: Kár lenne bepiszkolni a kezed evvel a címeres ökörállattal, tudtam hogy ,,SÍKHÜLYE,, de ezzel még engem is meglepett, ennek is kellene a feltöltés a grazi klinikán a másik ágyon, mert a tökfejében már teljesen összezavarodott a káposztalé)))))))))))))
human
@simmering73: Ha levette volna a kupakot akkor sem látott volna semmit, mert a napszemüveg is rajta volt. Duplán idióta, de azért annyi esze volt, hogy barátnőjének csúcsfizetést biztosítson.
nezelodo
@Fradigege: Ne tedd, mert letiltja a nyugdíjad, és kivezényel a szerb határra, mert már jártál arra...
human
Egyébként ez "jó ötllet". Innentől kezdve Orbánéknak nem is kell versenyeztetni a munkákat. Majd mindig az utolsó pillanatban jut eszükbe, hogy holnapra kelleni fog. Pl.:
- Bakker, ennek az útnak egy hídban kellene folytatódnia. Grancsikám, gyorsan tegyél ide egyet.
vagy
- Bakker, itt van 10 milliárd EU támogatás amit elfelejtettünk elkölteni. Lőrinckém, nem akarsz még egy disznótelepet csinálni?
papa.49
@human: Az új telepen röfögne a hazugovics, még meg is nézném)))))))))))
human
@papa.49: Az nem jó. Többet nem ennék malacot, elmenne a kedvem tőle egy életre.
Feraj49
Hende mentségére legyen mondva,neki még a" Maja"naptára van. Abban meg nincs 2015 augusztus 20.-a !
Feraj49
@human: ma 20.39-re.Sajnos a közszférában gyakran előfordul,hogy egy-egy anyag "tegnapra" kell.Cseszegetik az ügyintézőt.De nem menti fel semmi Hendét ez alól,és a helyettesei /államtitkár urak sem tudtak /szóltak/ neki,"hé főnők holnap után augusztus 20.Nem kéne kicsit rakétázgatni ?/
Ticsi
Végülis csak 1015. éve ünnepeljük az államalapítást. Sebaj mire megszokná addigra eltelik megint ezer év. Remélem addigra nem ezek lesznek fent az ország élén.
human
@Feraj49: Kizárt, hogy ráfelejtett volna. Egyfelől egy rakat ember készül augusztus 20-ra, tehát legalább ők mondták volna, hogy ideje lenne szervezni a dolgokat. Szóval ez ki van zárva. Megvolt a személy aki megkapja a munkát. Hende legfeljebb nem volt ott az értekezleten, és váratlanul érte a kérdés. Így született meg Selmeczi Gabika már fogalommá vált "CSAK" válasza is.
solidedge
Aggódunk a honvédelmi miniszter úrért. Az elhülyülés sajnos ebben a korban már gyakori.
Gedeon74
A távcsőkupakos Hende lassan kiszorítja a fémkupakos Kósát a párt bohóca kategóriájában.
karma1
Ha mar a naptarat nem ismeri, akkor a Monika nem szolt neki, hogy "Csabikam, aggya' me'g 30 rongyot, tudod, jon a 4 napos augusztus 20-i unnep, oszt mit fozzek neked, hogy le ne aggy a pocakodbu' egy szemernyit se, ha nincsen ko"tto"pi'z?"
szaboria1
@glorianna: A vezérnek ilyen emberekre van szüksége, nehogy valamelyik még fölé kerekedjen.
Ticsi
@szaboria1: jah vak vezet világtalant.
TASzSz
Miniszter Elvtárs! KUPAK! KUPAK! A távcsövön maradt a védőkupak(olás)...
eszegfu
Szerintem meg az ujságiró a "hirhajszoló"... nem létezik, hogy ilyet mondott Hende! Pl. mondhatta, hogy "vágatlan", vagy "páratlan", a cikkiró pedig "váratlant" értett...nem?:)))
mate03
@nyanya001:! Még szerencse hogy nincs atom fegyverünk! Ez akkora marha,hogy tűzijáték helyet azt robbantaná fel!Hogy lehet egy ennyire bunkó emberszabású MINISZTER!?
nyanya001
@mate03: Akkora marha, hogy titokban legelni jár !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.