Szürreális beszédet mondott a bevándorlóellenességgel kampányoló miniszterelnök. Itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is. Aki bezárkózik a mai világban, az vesztes. Orbán szerint a “tisztelet kultúrája” is Magyarország mellett szól. Bár azt beismerte, hogy nem ismerője az “arab világban lejátszódó civilizációs folyamatoknak”. Orbán szerint tőlünk nyugatra mindenki progresszív, ott már eltűnőben van a tisztelet kultúrája, “de mi nem osztjuk ezt a vélekedést”. Mi a tisztelet hangján beszélünk. “Itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is”, mondta Orbán. Mi egy nagy szellemi-civilizációs építménynek tekintjük az iszlámot, és nem szégyellünk tanulni sem tőlük. Orbán a pápát idézete, aki szerint ha ismertük volna a sária szabályait, akkor talán a pénzügyi válság sem történt volna meg. Magyarország nem oktat ki egy országot sem emberi jogokból, pláne nem azokat, akik megtisztelnek minket azzal, hogy idejönnek. Orbán...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
"Orbán Viktor az arab bankároknak: Ez egy nyitott és barátságos ország."
Eböl a beszédből látszik,hogy az ország vezetője egy tökkel ütött bolond.
bundi
a hír kb 3 hónapos...ennyit a magyarokról...
eugen4402
Szegény arab bankárok már két napja az őrület határán imbolyognak, miután a világhálón láthatták az operatőrcsaj akcióját: - ha ez egy nyitott és barátságos ország és így fogadják az iszlám menekülteket, vajon milyenek akkor, ha zárkózottak és barátságtalanok...?
human
Orbán az "A mindenki annyit ér amennyije van." elvet követi. A pénzes iszlám jöhet, a nincstelen nem. Ugyanezt alkalmazza a magyarokra is.
Aki Én
,,június 9., kedd 9:16"

Ennyit a becsületről, szavahihetőségről, megbízhatóságról. Valóban ezt az embert kellene követnünk...?
justhpeter
Ma megint meghasadt a nap. De hát 13 éve foszladozik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.