Újabb videófelvétel került elő az N1 TV azóta kirúgott riportere által elbuktatott szír apukáról. Ezeken a kockákon az is látszik, hogy bár a férfi földre került, a rendőrök nem tartóztatták fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Toby: Gondolom nem véletlenül vonult illegalitásba, fosik ezerrel))))))))
nemkati
@papa.49: Én is azt látom a felvételen, hogy csak a fociedző fut ott, ahol a kamerawoman videózik. Rohadt félelmetes lehetett, ahogy mellette elszalad a gyerekkel, olyan közel, hogy a lábát is ki kellett nyújtania, hogy el tudja gáncsolni a menekülőt.

A "félelmetes tömeg" a nőtől legalább 20 méterre futott, a síneken túl.
human
Másik felvételen is látszik, hogy a férfi azt hitte, hogy a rendőr gáncsolta el karjában a gyerekével. Mostanra már tudja, hogy nem egy magyar rendőr volt vele ilyen aljas, hanem egy mélymagyar idióta.
human
A felvételen jól látszik, hogy a nőszemély "rettegésében" milyen laza mozdulattal tette amit tett. Minden megbánás amit most utólag mond mélymagyar hazugság.
papa.49
@human: Aki ráadásul nő, és anya, bár kétségbe vonom mindkettőt)))))))))
human
@papa.49: És mi mást is tehetne, mint gyerekeit olyan szellemben nevelje fel, hogy később büszkék legyenek anyjukra és ne szégyenkezzenek tette miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.