A cseh védelmi miniszter azt nyilatkozta: Simicskó István mondta neki, hogy a menekülteket orosz pénzen szállították Európába. A honvédelmi tárca mindent tagad, szerintük ilyen állítást Simicskó István nem tett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A lényeg, saját bevallás szerint -a fideSS-NEK ESZE ÁGÁBAN SINCS A MENEKÜLNI KÉNYSZERÜLTEKET SE SEGÍTENI,SE PÉNZELNI-igazat mond mert az alapvető emberi szükségleteiket sem segítette elő orbán-teknős lehetővé tenni-vizet ,ételt elsősegályt A CIVILEK SOKASÁGA SZOLGÁLTATTA-!!!-
bakegya
Simicskó tehát nem rosszat-hanem kompromittálót mondott-tyúkper lesz belőle-mert serege az nincs!!!
soljanka
Hazudtunk itthon, hazudtunk külföldön...
Toby
Hazug ember - sánta kutya effektus ! Korán kezdi a megrögzött hazudozást ez a simicskó-gyerek, a cseh védemis miért állítana mást, nevesítve az infót adó személyét ?
Dr. Felipe
Az embargó miatt az oroszoknak az az érdeke hogy Európába minél több menekült érkezzen. Ezért kezdtek el bombázni Szíriában is hogy még többen meneküljenek.
Simicskó elvtárs meg véletlenül megmondta az igazat mert beáztak a lamellái a határon. Pont beleszart a fideSS kommunikációs palacsintába, mikor éppen azt kommunikálták hogy Soros pénzeli a menekülteket.
papa.49
Ebből látszik ez a pacák még az elődjénél is BALFASZABB, és MÉG MEG SE MELEGEDET A BÁRSONYSZÉKBEN MÁR HAZUDIK TELEPOFÁVAL)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.