A magyarországi családbarát politika követendő példa lehet az Európai Unió tagállamainak – mondta Pelczné Gáll Ildikó fideszes európai parlamenti képviselő csütörtökön a Budapesti Demográfiai Fórumon. A politikus hangsúlyozta: az EU-t súlyos demográfiai válság jellemzi, egyre több eltartottra egyre kevesebb kereső jut. A kedvezőtlen népesedési folyamat megfordításához a család stratégiai szerepének elismerésére van szükség – mondta. Jelezte, míg egyesek a migrációban látják a demográfiai probléma megoldását, addig a magyar kormány a családok megerősítésében hisz. Célzott intézkedésekkel kell segíteni a családalapítást, hogy minél több vágyott gyermek születhessen meg, és a gyermekvállalás ne jelentsen szegénységi kockázatot.

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ennek a bringanak van meg bor a pofajan egy nappal a gyermekelelmezes leszavazasa utan gyerekcsinalasra buzditani barkit is??? Hogy nem szakad ra az eg!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A jó Isten óvja meg az EU tagállamait a ti családbarát példáitoktól !
A polgármester helyett az orvos oldotta meg az agydaganatos nő és családja lakhatását.
www.nlcafe.hu/egeszseg/20151104/daganatos-no-csalad-lakas/
JAJMÁR
Amikor ilyen baromságokat mondanak, egyszerűen leminősítik mások "családpolitikáját", a "béka feneke alatt" ráadásul. Ez egy bűn rossz családpolitika!
Pelcné alkalmat arra, hogy ezt ismét elmondhassam :)))
lampa laz
Ennek húshegynek csak az oroszlán tudna örülni...
eugen4402
A családbarát politika valóban követendő!
Több százezren már követték is, és kimentek az országból, hogy fenn tudják tartani a családjukat. Ebben csak ennyi a magyar kormány szerepe...
simmering73
Európa sosem fog lealjasodni erre a szintre.
JAJMÁR
Ja, jut eszembe! A gyerekeim úgy döntöttek, vesznek egy lakást - amiben egyébként laknak - és igénybe veszik ehhez a CSOK-ot. OTP!
Vehetnének egy családi házat is, - plusz hitelből-
de úgy gondolkodnak, hogy a megtakarításukból és a szocpolból most megveszik inkább a lakást, és takarékoskodnak még 2-3 évig, és akkor váltanak, nem akarnak eladósodni, és nem akarnak jelzálogot. (Tanultak a hibáimból :) ) Nos, nem lehet ám hitel nélkül felvenni ezt a csodás új szocpolt. Egyébként miden igazolás illetékköteles, és lejárati határideje van, és rengeteg igazolás kell. Szóval mikor már minden megvolt, kb. 50 oldalnyi irat kitöltve, a bankban szembesültek vele, hogy a hitelkérelmet is ki kell tölteni. Újabb 50 oldal.
Az nem számít,hogy nincs rá szükségük, akkor -nulla- forint hitelt kell igényelni. (Ez akár még nevetséges is lehetne, de az a fél délelőtt a bankban, már nem annyira.) Ráadásul, amikor odaért az ügyintéző, hogy a gyerekek személyi igazolvány száma - mert ezt kéri a rubrika - bevallották, hogy az nincs.(A gyerekek életkora: 3, és 1 éves.) Így sajnos nem tudták befogadni a hitelkérelmet, - a nullásat - meg kell csináltatni a személyiket.
Csakhogy esélyes, addigra lejárnak az igazolások határidejei.
De ha minden összejön, és az értékbecslő is felméri a lakást - és mindenért fizetni kell egyébként - és megítélik a nulla forint hitelt, akkor sem kerülik el a jelzálogot, mert az állam a szocpolt ráterheli a lakásra, és az 10 évig nem lesz eladható! HOPPÁ!
Mit akar ez a "családpolitika"? Nyilvánvaló, eladósítani az állampolgárait és röghözkötni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.