Ételosztást tart a Demokratikus Koalíció ezekben az órákban a Blaha Lujza téren. Az eseményen a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc is jelen van és segít osztani a tartós élelmiszert.

A Fideszes és KDNP-s politikusok szerint jelentősen csökkent vagy egyenesen megszűnt az éhezés az országban, a DK Facebook-oldalára felkerült képek viszont magukért beszélnek.

Kígyózó sorok várják az ingyen ételt a Blahán

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Érdekes! Még nem láttam fütyi-szes vagy ne adj isten kdnp-s ételosztást!!! körösztényszarszájú harrach eltárs!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Talán fél éve láthattam azt a videót, amiben Országjáró Viktor "csak úgy" jelleggel belibbent valami vidéki fórumra, aztán jópofizott az egybegyűltekkel, mint a viccbéli Hruscsov, hogy vagyunk, hogy vagyunk? Egy fickó nem kertelt, rögtön a lényegre tért mondván, rokkantként él 30 éve (nem hinném, hogy szimulált, mert a fél karja hiányzott), a felesége nemrég halt meg, most pedig elvették a trafikját, a gyerekek még tanulnának, így az egész család a csőd szélén billeg. Ám országjáró hősünk csak mosolygott az orra alatt (biztos hatottak már a gyógyszerek), láthatóan nem jutott el a dolog a ködös kis álomvilágába.
Mobil123
Na fanok tessék valamit mondani ehhez is ! Lehet Gyurcsányozni meg libsizni stb. De csak akkor ha ti is ott álltok a sorban és kezet csókoltok annak akitől az ételt elfogadjátok !! Különben kuss legyen!!
1magyar
Vidéken meg szégyellik az emberek, hogy ételre szorulnak, ezért nem is mennek annyian el.
Mit szól a szomszéd?
dr. prédikátor
Érdekes! Még nem láttam fütyi-szes vagy ne adj isten kdnp-s ételosztást!!! körösztényszarszájú harrach eltárs!!!
Toby
A patkány - és bűnöző kongresszuson mintha nem került volna szóba a "nincs szegénység " !
Nem véletlenül !
Sunyi, mocsok, álszent tetves csürhe !
eszegfu
@Mobil123: Figyelmedbe ajánlom a cikk alatti fb-os Écsi Antal bejegyzését... elkeseritő ...
simmering73
@eszegfu: Csak nehogy aztán az ilyen écsifélék talpa alatt fütyüljön a szél. Tudomásom szerint ők vannak kevesebben, csak most még nagyobb a pofájuk, mint a többségnek.
human
@dr. prédikátor: Pedig fénykép is készült róla:
hvg.hu/itthon/20141002_Foto_Zsebre_tett_kezzel_osztott_adomanyt
Zsebre vágott kézzel, ahogy egy jó fideszeshez illik. Ráadásul az ökumenikus szervezet csomagjait osztogatta Fazekas Sándor.
Yoda69
@dr. prédikátor: Azert mert a fideSS szerint nincs ehezes Magyarorszagon, ergo kajat sem kell osztani.
Szókrakész
Akkor itt most a sok sorban álló,"éhező" számát osszuk el legalább kettővel.
Mobil123
@eszegfu: Jaj hát az itt is szokott böfögni :-)) Ecsia néven . Ő az a tipikus Kádár rendszerben se semire juttó agyhalott .
Mobil123
@eszegfu: Egyébként látom nem bírtad ki :-D Csak nézd meg hogy hol dolgozott . Az ilyen anno kinyalta a valagát az összes pártbizottságon lévőknek :-D
eszegfu
@Mobil123: Nem a rohadt életben!:)) De igazad lehet, mert az "átkosban" a Gellért volt a legelőkelőbb szálloda, ahova egy átlag ember nem juthatott be! Még Düsseldorfban is lakott, vagy az ottani Hiltonban dolgozott...nem is fontos... már kissé lehiggadtam...
Mobil123
@eszegfu: Na ugye . azért nem kell az ilyen "szar folyik a számból " alakokkal szóba állni.
kamazuka
Kis településünkön nem volt ételosztás.DK-st is csak 1x láttam,de azt megettük reggelire!
vonotok
És van bőr a pofájukon ezt is elhazudni. De kerékpár út az kell Felcsútra.
Ennyi mocskot nem tudtok magatokról lemosni. Elfog jönni a számonkérés ideje. Remélem bűnhődtök majd tetteitekért.
vadnarancs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hetöndöe
@kamazuka: És fideszest hányat láttál ételt osztani?Mondjuk bárhol is.
JAJMÁR
Minden ételosztó tiszteletet érdemel ebben az országban. Bárki teszi is, ételt adni mindig becsülendőbb, mint másokon élősködni, másokat alázni. Abban az országban, ahol ilyen hosszú sor áll, nagy a baj.
kamazuka
@hetöndöe: Felénk Fideszes nappal nem mer mutatkozni.Egy volt ugyan régen de a köz javát sajátjaként használva pénzt keresett vele,csak a lét felejtette becsengetni a helyi kasszába!
Szókrakész
@JAJMÁR: Akkor egy szimpla bibliai moment.
Nem halat kell adni, hanem hálót és megtanítani az embereket halászni.
Egynapi kajaosztás nem old meg semmit.
Ez egy remek PR fogás a politikusoknak, de a probléma marad.
És undorító módon ki is használják, csakhogy a pártjuk, személyük pozitív megítélést kapjon, a glória jobban, legalább 20-50 wattal erősebben világítson.
Desischado
A képek önmagukért beszélnek. Nincs szegénység, ugye? Rohadnátok meg, mocsok férgek!
human
@Szókrakész: Valóban nehéz eldönteni, hogy melyik az elítélendőbb? Ha valaki ételt oszt az éheseknek vagy természetvédelmi földet hatod áron a havernak. Azt azért látni kell, hogy Gyurcsány szolidáris az alsó réteggel és ennek az ételosztás egy jó demonstrációja. Orbánról tudjuk, hogy magasról lesajnálja az alacsony keresetűeket, rokkantakat és látod nem is oszt ételt, ami szinté egy demonstráció, programhirdetés csak passzív módon.
kukac50
@dr. prédikátor: A Fidesz -KDMP azért nem oszt ételt mert Ők mindent felzabálnak!
Ők szemellenzőt viselnek és semmit nem látnak.
human
@kukac50: Ebből is látszik, hogy igaz hívők. Bár Istent leváltották valami másra.
JAJMÁR
@Szókrakész: 23:32 Hát ez az! Nem ad hálót akinek az lenne a dolga, sőt, a meglévőket is elszedik és elvagdossák. Itt a bajok fő forrása, ezt eltaláltad.
Az összes háló nekik kell, hogy ők foghassák ki az összes halat, kimondottan ügyelnek erre.

Aki pedig legalább halat mer adni a hálónélkülieknek, az már-már hibás.
verőce21
"...egyenesen megszűnt az éhezés az országban" - de ki nem szereti az ingyenebédet?
magyarbakancs
@dr. prédikátor: Magyarország jobban teljesít.
Rezsi csökkentésből sokan jól laknak.
Amint a kép is tanúsítja.
Ezek reklám konzervatívok és reklám keresztények.
Lepényleső
Az aláírást gyűjtő fidesz aktivistái megéheztek?
Gyuri Géderről
@dr. prédikátor: Azért nem lehet látni a tisztes társaságot ételt osztani, mert a fütyi - szes szavazóknak nem a Blahán osztják a javakat. Ahol a javakat osztják, ott nem kell ételt osztani.
enslaved
@Mobil123: @Gyuri Géderről: @hetöndöe: @dr. prédikátor: A Fidesz azért nem oszt ételt minden év végén, mert nincs szüksége arra, hogy szavazóbázist toborozzon magának. Ez ennyire egyszerű és átlátszó.
Mobil123
@enslaved: Valóban igazad van részben ! A haverjaid az adófizetők pénzét ossza a nektek.
enslaved
@Mobil123: Majd számold már ki, mennyi volt ebben a te részed, és visszafizetem. A gond csak az, hogy nulla forintot nehéz lenne küldenem...
szaboria1
@enslaved: Megint fogalom zavarban szenvedsz ugyanis mindnyájan adózunk mert nem csak a bérek után fizetünk. Az Áfával még többet is fizetünk.
enslaved
@szaboria1: Nem értem, ki mondta azt, hogy nem fizet mindenki adót, vagy áfát?
szaboria1
@enslaved: Mit írtál akkor Mobil13-nak?
Mobil123
@enslaved: Na nekem nem kell tőled semmi! de a kormányod igen is tegye vissza és adja vissza azt a pénzt amit elvett az emberektől!! És nem hinném hogy te nem kaptál semmit vagy a haverjaid.
Knapp75
@enslaved: "A Fidesz azért nem oszt ételt minden év végén, mert nincs szüksége arra, hogy szavazóbázist toborozzon magának. Ez ennyire egyszerű és átlátszó."

Igazad van, a Fidesz nem csinál semmit, ha nem fűződik hozzá érdeke! :)

Hja, a ti ételosztásotok megvolt már?
Elmondtad a sorban állóknak, hogy nincs is szegénység Magyarországon és legközelebb ne vásárolják fel előled a Tescoban a 60 000 ft-os húsvéti csokinyuszit? :)
enslaved
@Mobil123: Állandóan megy az állami támogatásokért a sírás-rívás, de gondolom neked csak az böki a szemed, hogy a több mint 25 év alatt egyszer kaptunk. Más problémád nincsen?
enslaved
@Knapp75: 9000, nem 60 ezer, és volt még belőle, most többet hoztak:-) Na ja, a szegénység: Ma közel 20 percembe telt kiállni egy parkolóból, mert állandóan mentek az autók, azt hittem, ott ragadok a gyerekekkel. Mi nem osztunk ételt "szegénység van" címszóval, a mindenki karácsonya másról szól, érted, MINDENKI...
Mobil123
@enslaved: Ki a bánatos pitya beszélt itt a 40 milládról rajtad kívül??? Én a kormányod lenyúlásairól beszélek amit szét szór köztetek.
enslaved
@Mobil123: Megint ez a köztetek...Én nem kapok semmit a kormánytól, én fizetek nekik, meg a segélyből élőknek, hadd ne soroljam tovább.
Mobil123
@enslaved: Akik segélyből élnek (van még egyáltalán segély??? ) azok nem találnak munkát . Inkább azt mond hogy fizetünk azoknak akik ellopják és még van bőr a képükön ezt alátámasztani törvényekkel. Így helyesebb . (a köztetek meg fidesz fanok értendőek és Te is az vagy :-D )
enslaved
@Mobil123: Az vagyok, de már nem 100 % - osan...
silber13
@Mobil123: Teljesen mindegy mennyit ebeg a hapsi, úgyis felkerekíti 100 %-ra!:-)))
Mobil123
@silber13: Most miért vagy ilyen ünneprontó :-D :-D
enslaved
@Mobil123: Nem osztódom, sajnos belőlem csak egy van:-))) Inkább úgy fogalmaznék, hogy kritikusabban szemlélem a dolgokat, legalábbis ahol azt megalapozottnak tartom.
Mobil123
@enslaved: Akkor még nem árt javulnod :-) Térjünk vissza a témára amikor feles leszel legalább.
mariaberta
Nocsak,,,, hisz magyar honban nincs éhezés, vagy mégis? Csak odafenn nem látják? Ja, ők nem vetik szemüket alantas népségekre? Az a farmer nadrágos, trabantos ifjú titán oly magasra tört, hogy elfelejtette a rántott levest reggelire?
enslaved
@Mobil123: Rendben, majd ha bedobok egy felest, jelentkezem:-)
mariaberta
De csak azért, mert "MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT most éppen az ingyenes ételosztásban.
enslaved
@mariaberta: A DK éppen az olyan emberek miatt csinálja többek között, mint te. Még szerencse, hogy a többség ezt nem veszi be azért.
mariaberta
@enslaved: képzeld valóban "nem veszi be" bár tudja, ez a valóság, még ha Te nem is hiszel a szemednek. Hülyeség ellen nincs orvosság. De neked biztosan van minden nap betevő falatod, nem tudod mi az, amikor nincs, de ha így haladunk, tán még Te is megtudod, csak várd ki a végét,Ezek semmiből indultak, sokat loptak és elfelejtették, honnan indultak. De nem mindenki feledékeny!
nemjoezigy
@human: hvg.hu/itthon/20141002_Foto_Zsebre_tet...
Zsebre vágott kézzel, ahogy egy jó fideszeshez illik. Ráadásul az ökumenikus szervezet csomagjait osztogatta Fazekas Sándor.

Igen! Aki paraszt az paraszt!
Nem földműves, nem állattartó, nem növénytermesztő, hanem tajparaszt!
enslaved
@mariaberta: Kivárom a végét, csak attól tartok, hogy én azt nem érem meg majd...
Manhattan
Mindeközben Lévai Anikó Romániába azaz Marosvásárhelyre 4 tonna élelmiszert vitetett ki.
Szomorú, hogy nem a saját honfitársait segíti.
Nessy
@Manhattan: Szavazatokért mindent!
Tulajdonképpen nálunk nem éhezik senki, ezek mind statiszták, meg potya lesők!
Nem hülyültem meg, de tavaly, egy agyament politikus hasonló ostobaságot mondott.
Eladott Ország
A legtöbb magyar mintha nem Európában élne. Ez a sok ember mind ételre váró mind léhűtő?
Valahol valami nagyon elromlott.
Jól mutatja a magyar politikában részt vevők viszonyát a valósághoz. Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár így kommentálta a Tárki kötetének megjelenését: „A Társadalmi riport 2016 tanulmánykötet
kutatási eredményei, elemzései alapvetően megerősítik, hogy az elmúlt években
társadalompolitikai fordulat történt, és pozitív változások indultak meg Magyarországon.”
Állapította meg, Czibere mester. Ha ráérsz, menj már le egyszer Borsodba, testőrök nélkül, állj meg egy falucska központjában, ahol húsz éve, évi háromszázhatvanöt napon át, napi tizenhat órában ácsorognak a pozitív fordulat felzárkózói, és mondd el szép tagoltan, fennhangon, ki vagy és honnan jöttél. Aztán magyarázd el, hogy is gondoltátok.
quadrocopter
Hej, pedig olyan szuper minden, hogy csak na! Biztos nem éhesek, csak úgy csinálnak - lehetséges kdnp magyarázat.
wagabund
Ez egy 2015-ös cikk...
idén hosszabb lesz a sor...
not me
Eladott ország.
Ez orbán szégyene, de még csak fel sem fogja, a mucsai paraszt.

Egy ország állapotáért a vezetője a felelős.
Magyarország a legalján van - mindennek, minden viszonyszám szerint.

orbán G. viktor ALKALMATLAN egy ország vezetésére.
orbán G. viktort, meg kell ölni.
Szókrakész
@Mirabilis: Látom te is a Norbi Ápdétet iszod, eszed, majszolod, hogy ilyen friss vagy.

Ezek vagytok ti.
A libsi média, ha nincs mit írjon, de uszítani akar, akkor bedob egy 1 azaz egy éves cikket és ti már fröcsögtök is ezerrel.
Gratulálok.
Szókrakész
@Mirabilis: Most, csak mert karácsony közeleg, én is barátságosabb, toleránsabb vagyok, így nem megyek bele egy vitába.
Olyan önbizalomnövelőnek hagyom, hogy te is élvezkedj egy kicsit.
Mondjad nyugodtan!
Add ki magadból a mérget!
kissé felnőttem
más a mese és mások a tények Európa élvonalában leszünk rezsibiztos vagyy tálaló a mezőn állva dicsekedte, ODA -értünk itt a sor. nem kirándulócsoport.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.