„Az iparpolitika a mostani kormány számára nemzeti ügy” – Ezt Orbán Viktor miniszterelnök Tatabányán mondta, ahol a Graboplast új üzemét avatta fel. Az iparpolitika a kormányfő szerint nem pártfüggő. Arról is beszélt, hogy egyes gazdasági előrejelzések szerint Európa fejlődésének térképén Közép-Európa, s benne Magyarország lesz az éllovas a következő időszakban. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@lampa laz: Tudod mely kissebségi dicséri a saját lovát!:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@lampa laz: Tudod mely kissebségi dicséri a saját lovát!:-))
Grafix69
@silber13: Persze ,hogy tudom barátom ,de még mindig elcsodálkozom azon, hogy felül tudja múlni magát minden évben . 2014 ben azt gondoltam ennyi ostobaságot mint amit ez beszél már nem lehet fokozni,és lehet , minden évben . Akkoriban azt gondoltam na ezt már nem fogja benyelni senki és elzavarják őket . Tévedtem , eljöttem az országból és nem bántam meg mert amiket olvasok és amiket látok ráébreszt arra mennyire gyarló és aljas az egész politikai rendszer. Nem tudom meddig megy még de 2018 után már nem kap pénzt az Eutol Magyarország ugyanis az Uniós országok szintjére emeléshez szükséges pénzt már addigra le hívják utánna nem kapnak semmit , saját lábon kell megállni , végtére is Ráhelnek is sikerült így az ország is reménykedhet. Az én véleményem az ,hogy csőd lesz és kész.
Grafix69
Éllovas iparokat le írom neked Viktor ilyenek lesznek a jövőben az éllovas termelő cégek. Kifizetnek Viktornak minden ember után járulékba 120 ezer forintot a melós is kap ugyan ennyit .Aztán elmehet vele a boltba azt megveheti rajta azt az élelmiszert ami Angliába is annyiba kerül mint otthon és mondogassa a pénztárosnak ha már a 10. napon elfogyott a pénze ,hogy de hiszen én egy éllovas vagyok itt Európa közepén tessék nekem ingyen is adni kenyeret. Na ilyen lesz.
lampa laz
@silber13: ...tudom, de látod mégis hisznek neki, pedig a fajtáját utálják.
Grafix69
@Grafix69: Még annyi,hogy Viktor az éllovas Magyar ipart 1989-2002 ig a te hozzájárulásoddal is elprivatizáltátok szarért hugyért persze pénz ment a zsebbe nektek akik rendezték az egészet. Mondok egy pár éllovas céget Első Szövetkezeti Sörgyár Martfű ,Tisza cipő gyár Martfű, Magyar étolajgyár Martfű ,aztán a kaposvári kivételével az összes éllovas cukorgyárat megszüntettétek. Mostanság meg azon igyekeztek ,hogy a húsipart tegyétek tönkre úgy ,hogy csak a barátodé maradjon fent ,az is éllovas a pénz hajhászásban.A cipőgyárak 90 százalékát megszüntettétek régen mert az volt vele a baj ,hogy ha valaki megvette a cipőt akkor az első eső után nem ment szét úgy mint a kínai, meg az Olasz-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.