Börtönt kért az ügyész arra a szőregi férfira és volt feleségére, akik évekig elhanyagolták gyerekeiket, 2012 decemberében pedig egy fűtetlen lakásban hagytak 9 kicsit. 18 éves kora óta nem dolgozó sokgyerekes Sándor 2012. április 22-én részegen feküdt otthon, amikor egyik lányuk kora délután enni kért. Ezt a férfi zokon vette, és Nikit úgy megtépte, hogy a lánynak felrepedt a fejbőre. Anyuka a szobában aludt, állítása szerint a dulakodásra ébredt fel.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ezekből milyen 9 ember lesz? Képtelen vagyok felfogni miért nem kötelezi a bíróság az ilyen nőket arra, hogy lekössék a petefészkét és soha többé ne szülhessen gyereket?
Ez igenis is állami felelősség, hogy ne élhessenek ilyen nyomorban gyerekek.
qxy
@1magyar: ezt nem lehet tudni , mert két okos tojásnak is lehet söt szokott lenni olyan buta meg aberrált gyereke mint az csak na. és ha ők azt mondják, hogy na én nem így fogok élni az biztos és van bennük akarat, akkor minden lehet.
1magyar
@qxy: Csak a terhesség alatt ivott alkohol és szenvedés nem múlik el nyomtalanul soha. Lelki és fizikai gondjaik lesznek a gyerekeknek is.
qxy
@1magyar: Tudod ilyen emberekkel és gyerekekkel foglalkozom és ki lehet lépni a van akarat és motiváció. ha elég erős akarata van és van ki segít neki kilépni, eszébe se jut olyan életet élni mint a szülők. de igazad van, mert a többséget sodorja az ár és " úgyse lesz jobb "" igyunk.. Sajnos sok van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.