Mint kedden kiderült: Erdősi László András herceghalmi polgármester felesége volt az a titokzatos idős nő, aki népszavazási kezdeményezést adott be kedden a Nemzeti Választási Irodában, és egy kopaszokból álló csoport segítségével beelőzte az MSZP-t.

Erdősi László András 2010-ben a Fidesz jelöltje volt, 2014-ben viszont már függetlenként indult. Azt írják: a nő Orbán Viktort ábrázoló, "Az én miniszterelnököm" feliratú kitűzővel járt a településen a választási időszakban.

A nőt védő csapat tagjairól kiderült, hogy többen a Fradi Securityhez köthetőek, ami Kubatov Gábor felségterülete. A Ferencváros közleményben tagadta, hogy bármi közük lenne a kopaszokhoz, de az Index most ismét egy zöld-fehér szálra akadt a történetben: a nőt kísérő fiatalemberről, Varró Ádámról időközben megtudták, hogy a jelen lévő kopaszokhoz hasonlóan neki is erős fradis kötődése van, ráadásul közeli ismerőse Petrőczy Dániel, a XVII. kerületi önkormányzat egyik fideszes képviselőjének. A hab a tortán, hogy

Varró és Kubatov titkára, Kindlovits Máté gimnáziumi osztálytársak is voltak. A Pál Apostol Katolikus Gimnáziumban. Az osztályfőnökük pedig az a Ríz Levente volt, aki jelenleg a XVII kerület fideszes polgármestere.

Petrőczy úgy nyilatkozott az Indexnek, hogy nem ismeri Varró ügyeit, Kindlovits meg úgy, hogy két éve nem látta. Arról is beszélt mindkét fideszes, hogy nem tudja mi történt az NVI-nél, bár Kindlovits elsőre még azt mondta, hogy végignézték a felvételeket, másodjára azonban már arról hablatyolt, nem látott semmit a tudósításokból.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@vonotok: Nézd meg újra a felvételt. Volt egy sárga csík a mozaikban, azon kívül kellett várakozni. De csak Nyakónak! Akik nem tudták elolvasni a tiltótáblát, azok rátelepedtek a pecsételő kütyüre. Ezentúl vagy analfabéta küldönc menjen oda az MSZP-től is, vagy változtassák meg ezt a törvényparódiát. Ha nincs elég jogász, hozni kellene külföldről, de lehetőleg ne Azerbajdzsánból...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Mit mondjak? Propi, le a kalapot elotted, ha Te ezt igy kinyomoztad! Nem semmi ez az osszefuggesrendszer - szerintem jobb vagy, mint sintersanya nyomozoi...:o)))
Macskaszem
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de ezek már annyira pofátlanul visszaélnek vele, hogy az ember zsebében kinyílik a bicska. Ha viszont tényleg ennyire nem tudnak semmiről semmit, akkor takarodjanak a közéletből a jó édes anyjukba.
vonotok
SEGÍTSÉG !!!
Kérlek bénéteket valaki magyarázza el nekem, hogy ha már egyszer az újságíró a blokkölőórához hívja Ny akó urat, akkor mi a büdös életbe keltet neki vissza méni az ajtóhoz???
Hogy lehet egy politikus ennyire szerencsétlenség? De lehet, hogy én látom rosszul.
eugen4402
@vonotok: Nézd meg újra a felvételt. Volt egy sárga csík a mozaikban, azon kívül kellett várakozni. De csak Nyakónak! Akik nem tudták elolvasni a tiltótáblát, azok rátelepedtek a pecsételő kütyüre. Ezentúl vagy analfabéta küldönc menjen oda az MSZP-től is, vagy változtassák meg ezt a törvényparódiát. Ha nincs elég jogász, hozni kellene külföldről, de lehetőleg ne Azerbajdzsánból...
colibri
@vonotok: Megpróbálok segíteni. Csak azzal magyarázható (szerintem) Nyakó viselkedése, hogy ott abban a heringes dobozban sok-sok órán át összezárva azokkal a személyekkel, nyílván félt. Neki szóltak a beszólogatások és el lehet képzelni. milyen modorban kommunikált az a túlerő, akiből még egyis bőven sok lenne. Én is hasonlóan berezeltem volna. Viszont azt tényleg nem értem, hogy párttársa, aki szintén a helyszinen volt (az épület bejáratánál filmezték) miért nem hívott segítséget, bár a rendőrség is jelen volt, meg tv-k, sajtósok is szép számmal.
Macskaszem
@vonotok: Állítólag eleve a második helyezésért ment oda, és van is ebben valami, mert újságírók és kamerák gyűrűjében nem hiszem, hogy bántódása esett volna, ha ottmarad a blokkolóóra mellett.
volvós
A fgisesz részéröl út az öngyilkosság felé !! Egyértelmü !!
nezelodo
Szerintem Kubatorbán kopaszai nem léleksimogatónak mentek oda, ezekkel nem jó ujjat húzni, nem véletlen járta meg némelyik a kaptárat, bár amióta fideszes, védőoltást kapott a sittelés ellen.
Fradigege
Én Nyakó helyében telenyomtam volna az előteret paprikasprével. De az egész flakont elnyomtam volna orrvérzésig. Legközelebb így kell készülni. +vinni kutyaszart vagy a saját szarunkkal sszekenni a kezünket és mehet a buli. Lett volna ott szétspriccelés.
lópicigáspár
Azt hiszem a többszörös áttételes rák, egyszerű kór a fidesz maffiához képes! Csak az a gond, hogy ebbe az ország döglik bele!
coni
Szerintem az a probléma, hogy az ellenzék és a társadalom nem azt firtatja, HOGY A MVI MIÉRT NEM TELJESÍTETTE A JOGSZABÁLYBAN ELŐÍRT FELADATÁT (órákig tartott a cirkusz, még a rendőrség is megjelent), hanem azt találgatják ki kinek a kicsodája. Ez pótcselekvés, hiszen a TV székház gyújtogatásánál se ment vele semmire és minden épeszű ember tudja ki adta ki a parancsot.
vonotok
@colibri: Köszönöm. De berezelve állhatót az ajtónál, de a pecsételőgépnél is.
wagabund
érdekes.. ma Orbán úgy döntött, hogy népszavazás lesz migráncs-ügyben...mindjárt közölte is, hogy a papír benyújtva, nagy izgalommal várja, hogy mit dönt a választási iroda-vagy bizottság..

reméli nemsokára mehetünk szavazni..

köröm tövigrágva az izgalomtól..
human
Nyakó bénázásának abban az esetben lehet értelme, ha feljelentést tesznek. Az eljárást leegyszerűsítheti, hogy Nyakó betartotta a választási iroda idióta szabályait, míg a Kubatov emberei több pontos is megszegték azt. Így könnyebben nyerhető egy per. Értem én azt is, hogy ő nem akar a fidesz aljas eszközeivel élni, de ez már háború és az ellenfél nem játszik tisztességesen.
Bercifiu
@coni: Mert szerinted helyes volt a tv székház felgyújtása? Én tűzparancsot adtam volna, de éles lőszerrel.
Ami tegnap történt, bizonyítja a hatalom és kiszolgálóik impotenciáját.
Pestilence
Á, semmi összefüggés. Orbánbőrbe bújt Gyurcsány bérelte fel a nénit.
preparátor
Az egész "demokratikus és független" sajtó ettől a hírtől volt visszhangos. Pusztán a bizonyítékokkal maradtak adósok, a vádaskodás már profi szinten megy!
Tessék már bizonyítékokkal előállni a koncepciók helyett!
Lepényleső
Fikciós eligazítás visszaigazolása.
Első a kiadott pártmunka,aztán szórakozhatunk,pl. egy tv székházat felgyújtunk,esetleg egy
T-34.-est beugrasztunk?
karma1
@eugen4402: Mondd, mi fog akkor tortenni, ha legkozelebb az MSZP, DK, LMP MOMA, mittudomenkicsoda neveben EGY NO szeretne beadni majd a nepszavazasi kerelmet?
Akkor ok is vihetik majd a sajat body guard-jaikat es akkor nem is kell mast csinalnim, csak osszeereszteni a ket tabor verolegenyeit? Ok lejatsszak majd a meccset, es aki legeny a gaton, az adhatja be majd a nepszavazasi kerelmet?

A multkor meg az a nyavalyas boltos picha volt a celfotos...:o))))
Desischado
Érdekes, hogy ott volt a rendőrség, és nem csináltak semmit! Az meg, hogy a fidesz törvénytelen és aljas módszerekkel élt, szinte normálisnak mondható. Legközelebb az MSZP-sek se tarsák be a szabályokat, ezekkel nem lehet fair játékot játszani, mert nem tarják be a szabályokat! Kiváncsi lennék rá, hogy a kopasz férgek és a banya mennyit kaptak ezért!
Pestilence
A rendőrség mára arra szintre zuhant, ahol a rendszerváltás előtt volt. Kb. annyira is biznak bennük az emberek. Tőlük kik védenek meg minket?
egyvandor
@Pestilence: A rendszerváltás előtti rendőrség ugyan politikailag alárendelt szerepet játszott, de alapvetően nem játszott össze alvilági figurákkal, suttyók hatalomban tartása érdekében.
eugen4402
@karma1: Jól látod, a természetes kiválasztódás felé haladunk. Előre a régmúltba. Annyi kis különbséggel, hogy a legerősebb, és a leggátlástalanabb egyedek akarata érvényesül, a többiek kihalásra vannak ítélve. Az utolsó kis játékszerüket, a demokrácia látszatát is kiverik a gyengébbek kezéből, méghozzá úgy, hogy egyetlen mozdulatuk se törvénytelen. Senki nem sértett törvényt, csak nem engedték érvényesülni. Hogy kicsodák? A médián kívül senkit nem érdekel, hiszen (most éppen) nem követtek el bűncselekményt...
panellproli
@preparátor: Úgy látszik nem csak vak komondor van a fityiszesek táborában hanem jó néhány fun is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.