A párizsi terrortámadások egyik kulcsszereplőjét múlt héten fogták el Brüsszelben. Az ügyvéd szerint Abdeslam "megéri a pénzét", rengeteg információt árult el a nyomozóknak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Na! Erről beszéltem egy másik cikk kapcsán!! Hol voltak ekkor a TEK-esek, vagy a nemzetbiztonsági nyomozók, ha ez az ember 2015. szeptemberében 2x is volt Bp-en, bérelt kocsival járt?! Tetszik, nem tetszik: egy terrortámadást szinte képtelenség megelőzni bármilyen készültségi fok is kerül bevezetésre. Csak "kullogunk" az események után...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@teuton: ..llehetőleg foglalkozz a cikkel ...anyázhatnánk tovább de unom...
Csizmás Kond
@karma1: és mond kislány te ezt azzal a ratatouillem etnikumoddal állapítottad meg ?
nezelodo
@eszegfu: Na igen, most veri Orbán a tam-tam dobot de hónapokig, (Merkel megalázó látogatásáig) vonatszerelvényszám utaztak át az országon a mostanra közellenséggé vált migrák, (Merkel érkezése másnapján már fogdosták össze Győrben őket, mert nekünk (Orbánnak) nem parancsol ám senki, hiszen szóba se nagyon állt vele), aztán meg regisztráció nélkül ezrével buszoztatták át az országon. Hol volt akkor a TEK Hajdustól, a (maga a) katasztrófatábornok, a Pinkóci Sanya bá' meg a mostanra Európának példát mutató kormányzati csodatévők. Nekem az az érzésem az egész történet az ahogy esik úgy puffanik eseménysor volt, és most kell ebből egy hősi felismerést és cselekedetet faragni, kegyelmes urunk dicsőségére. Az amatörizmus meg attól még marad, hiába parádéznak az utcán, mint egykor városunk operettkapítánya, miközben a háta mögött az autójáról barahiból leszerelték mind a négy kerekét.
kamazuka
Még a végén kihozzák hogy a magyar 3 csapás törvény szerint szabadon kell engedni,hogy még kétszer elkövethessen bármit,mert a jog csak akkor hiszi el, hogy tényleg csak fejében van valami komoly baja.!
eszegfu
@nezelodo: Igen, "ahogy esik, ugy puffanik" szerintem is... A keritésépités kezdetétől fogva az a véleményem (bár elleneztem), rendben legyen kerités (persze "személyzettel") és legyen valamiféle koncepciója kormányunknak a menetkültekkel kapcsolatban. Ehhez képest gyorsan "tákoltak" egy törvényt az illegális határátlépőkkel kapcsolatban, a határ mentén konténerekbe (ha jól emlékszem) telepitették a biróságokat, a legálisan belépőket valóban "buszoztatták" regisztráció nélkül, "lázadunk" most már a nem kötelező kvóta szerinti betelepités ellen is, népszavazást kezdeményeznek az ügyben...csak éppen a valódi megoldáshoz nem jutunk közelebb! Azt meg világosan látni kell, hogy O.V. akármilyen "zseniális", "tökéletes" politikus: nem képes egyedül megoldani!!! "Fürödhet" az "Európának példát mutatunk" szerepben egy darabig... de itt a tavasz, egyre többen indulnak el felénk és az égvilágon semmilyen "taktikával" nem rendelkezünk! A menekültekkel együtt az esetleges terroristákat most is átengedjük a nyugati országokba, ahogy ez tettük tavaly ősszel és most is... ez a "katonai parádé" csak kirakat, ettől max. a magyar lakosság ijed meg és ettől még ott lehet tragédia, ahol a terroristák akarják, ezzel mi semmit sem akadályozunk meg!:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.