Sógor Dánielnél nehezebben találhatott volna a közmédia elfogultabb szakértőt. Fehérorosz elkövetőket vizionál, ahogy azt a Kreml terjeszti.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Most is állítom ez az felfordulás csak a Putyinnak áll érdekében, ő van a háttérben, a menekültek mögött is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Mangu: Nagy szajhös vagy, miert nem megy löszert osztani? Ja, mert mar elötte bekaszniznanak? A katonak pedig nem löhetnek, mert tilos nekik civilekre! Bocs, elfelejtettem, hogy te egy illiberalis diktaturaban elsz amit helyeselsz, es ott barki barkire löhet... Csak azt nem ertem, hogy akkor miert tilos meg a szilveszteri raketazas is nalatok? A butasagod is hatartalan! En nem allitottam semmit, hanem te, miert nem közölsz akkor hozza forrast? Köszönöm a jo tanacsod, de miert kellene pont miattad a gepem billentyüzetet kicserelni? A kuncsaftjaim nemetek, ekezetes betükkel levelezzek velük miattad???
Mangu
@teuton: Végre kibújt a szög a zsákból! Te is olyan migráncs vagy, mint a Butautáló!
Könnyű a távolból belepofázni olyan dolgokba, amiről halvány lila fingod sincs. Nem voltál katona, érdemben nem tettél még semmit itthon, csak "teutonkodsz", bár kötve hiszem, hogy érted mindazt, amiről írtam és amire gondolok.
Én több nyelven (karakterkészlettel) is tudok magyar ékezetes alap billentyűzetemmel levelezni, ha szükséges (igényesség, felkészültség, rendelkezésre álló feltételek összhangja).
Végezetül én lezártam a veled való szóváltást, mert szégyenlem, hogy egy ilyen alakra egy szót is vesztegettem. Menj tőlünk minél messzebb békével és maradj hitedben nyugalommal.
teuton
@Mangu: Primitivkem! Csak sertegetesre tellik töled? Igazi melymagyar vagy! Bunko, melldöngetö es buta... Akkor irdd mar le nekem angolul es nemetül is, a fentebbi soraid, a megfelelö betükkel! Egyet azert elarulok neked, en 1980ban voltam katona... Hogy valaki milyen orszagban el, az nem mindegy? Nem pont ti tekintitek azt is büszken magyarnak, aki valamire vitte külföldön, bar mar 50 eve elhagyta az orszagot? Masreszt meg ha magyar vagy es MO-on elsz, akkor mileny jogon es miet pofazol bele mas orszagok meg az EU dolgaba??? Nem te mondod meg, hogy ki, miröl es hogyan mondd velemenyt (de nem mocskolodik es serteget mint te!), fogalmad sincs kulturarol, jogrol es demokraciarol! Nem is kell ezen az oldalon legyel, mehetsz nyugodtan a hasonszörüekhez a kurucinfora meg a pesti sracokhoz...
teuton
@Mangu: A butasagod itt is tükrözödik. Aki ennyire buta, az miert nyitja egyaltalan ki a szajat? A kereszTYen templomokban soha nem miseztek, nemhogy latinul, az a kereszTeny templomokban volt es van meg ma is reszben...
Mangu
@teuton: Egy migrács tetű engem ne oktasson a távolból. Nem sértegetek senkit csak megállapításokat teszek és mint mondják az igazság fáj, sértőnek érzik. Kicsi vagy te hozzám.
@teuton: Ezek szerint nem tudod, hogy mi a keresztyén és a keresztény közti különbség, továbbá nem hallottál a liturgiáról sem, a mise jelentését meg nem ismered.
Tán az Istentiszteletre gondoltál a mise helyett protestánskám?
Nekem ne válaszolj, másoknak azt írsz, amit akarsz.
teuton
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.