Országunk sorsa jó kezekben van!

Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium államháztartásért felelős államtitkár felszólalását húszan sem hallgatják az Országgyűlés plenáris ülésén.

Szégyen! Üresen kong a parlament a 2017-es költségvetési "vita" alatt

A marginális téma:  a 2017. évi költségvetési törvényjavaslata.

Fotó: Soós Lajos, MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
A Fidesz tudja, hogy úgyis megszavazza, a többiek meg elsunnyogtak, hogy aztán boldogan mondhassák: Semmi közöm nem volt hozzá!
bundi
öööö...és az ellenzék?...habár nem az én pénzemen játszanak papás mamást a környező szállodákban...
nemjoezigy
Elsőre az jutott eszembe amit a lézerlázár mondott: annyit is ér!
nemjoezigy
@RonaGyuri: Bocs Gyuri, nem olvastam a kommenteket.
RonaGyuri
@nemjoezigy: semmi gond, neked is ez ugrott be! =)) Sőt te még képbe is helyezted, utalván a forrásra!
Aki Én
Tudom, hogy demagóg és gyerekes a kérdés, de ezeknek nincs munkaidejük és valamiféle felelősségük? Amikor milliók, egy komplett társadalom jövőjét érintő kérdésről vitáznak a mi képviselőink, akkor megtehetik, hogy távol maradnak, nem képviselnek minket?
Na jó, nincsenek illúzióim, tudom, hogy sok mindenről szól ez, de a társadalom képviseletéről legkevésbé.
bundi
@nemjoezigy: gondolom a tieteken...én csak a lelátóról kiabálok be...
pbalage
@Bringás: nem is értem, hogy te is mit nyavajogsz rajta, a fidesz meghozott egy törvényt, hogy nincs parlamenti vita, hanem bizottságok működnek, mert ha nem, akkor túl sok az ellendrukker.
az is a fidesznek köszönhető, hogy ennyire kevesen vannak.
karma1
Azer egy kocsmaban is tobb ember jon ossze hetvegen, hogy megvitassak az orszag dolgait...Erre nem finnyas kover? (Jo, tudom, hogy most kulfoldon van, de a helyettese?)
teuton
@Bringás: Ha ugy lett megvaltoztatva a törveny, hogy 40% szavazattal 2/3-os többseget lehet a parlamentben "szerezni", akkor mit akadalyozhat meg szerinted egy ellenzek? Biciklizes helyett neha gondolkodni is kellene...
Bringás
@teuton: Na akkor ugorjunk neki! Akik nem mentek el szavazni, azok a Fideszre szavaztak! Így már itt a 2/3!
Hellcat
A tanároktól meg elvették a tb-t 1 nap sztrájk miatt?
Bringás
@Aki Én: Ugyan is, ha nem a Fideszre akartak volna szavazni, akkor elmennek voksolni!
Aki Én
@Bringás: ...vagy ha a fideszt akarnák, akkor elmenetek volna rájuk voksolni. Sokan vannak, akik minden hasonszőrű dilettáns tolvajjal torkig vannak. Ma már tudják sokan, hogy nincs ennél aljasabb bagázs.
Bringás
@Aki Én: Mondod te! 2018 újrázni fog a Fidesz! A Fidesz meg a Jobbik, ha összefog, na akkor lesz akkora győzelem, hogy a sok ballib évekig fog sírni!
Aki Én
@Bringás: Kevesebb a ,,ballib", mint ahányan már ma is sírnak a neokomcsi fidesz miatt. Az utóbbi években csak gyengülni tudott a fidesz, szerinted miért? Tudom, azok közé tartozol, akik szerint hazugság a sok korrupciós hír.
nemjoezigy
@bundi: Akkor valamit nem értek, írtadd :öööö...és az ellenzék?...habár nem az én pénzemen játszanak papás mamást a környező szállodákban...
Írtam én: Akkor kinek a pénzén?
Erre írod Te: gondolom a tieteken...én csak a lelátóról kiabálok be...
Most én: arra gondoltam, már az első beírásomnál, hogy a mi adó pénzünkből ülnek, vagy nem ülnek ott. Tehát az ellenzéknek is Te is fizeted az akárhol levésüket!
Toby
Na most, akkor arányosan levonni a a havi herevere Nagy Léből a távolmaradást !
A henye, lógos piszkos úristenit a "munka alapú társadalomnak " !
bundi
@nemjoezigy: igazából én az angol ellenzéknek és kormánypártnak fizetek...ezért írtam, hogy én csak a lelátóról kiabálok...
Bringás
@Aki Én: Lehet én olvastam valamit félre, de csak egy kicsit gyengült. Sanszos a kétharmad megint!
bundi
@nemjoezigy: negyven fölött nulláról újrakezdeni idegen országban családdal?...lehet de a gyerekek jövője fontosabb volt
nemjoezigy
@bundi: Így van, nálam is a kölykök az elsők. Én csak biztatom őket a nyelvekre és valami jó szakmára, és ha így marad a rendszer, akkor irány egy jobb külföld! Én már 60 fölött nem ugrálhatok, pedig a mostani állapotok miatt én mennék!
Cicamama55
A mezei munkahelyeken a nyári bezáráskor, leállásokkor több ember van, mint itt, ahol az ország jövő évi sorsáról döntenek, s a munka zöme most zajlik! De persze...Most nem migránsozni kell, csak a fizetésekről, adókról meg más jelentéktelen, a magyar népet érintő dolgokról van szó. Itt vitázni? Ugyan ki-kivel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.