Két napja járta be a magyar sajtót az örömteli hír, hogy végre elkészült a Széll Kálmán tér. Csütörtökön már nagyban javították.

A Magyar Narancs fotói szerint két helyen is felbontották az új burkolatot, a jelek szerint a a szökőkút vízellátórendszere adta be a kulcsot.

Már javítani kell a Széll Kálmán teret – két napja lett kész

Ha ez nem lenne elég ma derült ki, hogy a Széll Kálmán tér átépítését végző konzorcium számláján szereplő összeg és a teljesítést igazoló mérnök által jóváhagyott ár között esetenként négyszázszoros eltérés is mutatkozott.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Nem fújja el a mocskot a Széll...(...Kálmán tér...).: Ceglédi Zoltán - 35 perce - · Két napja adták át a felújított Moszkva teret. Már bontják a burkolatot. Biztos visszaviszik a Várkert Bazárba."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez az új trendi! És hányszor fogják átadni?
papa.49
@RonaGyuri: Várkert Bazár II, a bazári majom hazugovicshoz méltó az elvégzett munka, olyan etnikumos tudod ,,egy sor fing, meg egy sor nád,, és készen van a ,,kastély,,))))))))))))))))
De most komolyan ezeket akik csináltatták, átvették ha mind felkoncolnánk akkor se volna sok!!!
Hellcat
@papa.49: Nekem is a várkert bazár ugrott be...ezt is átadják 15x...csak idén...jövőre még 20x és a választások előtt még 10x.
papa.49
@Hellcat: Az egészben csak az dühít, hogy közben milliókat, milliárdokat nyúlnak le a semmire, a semmiért!!!Itt olvastam hogy volt a számlák között olyan tétel ahol a valós ár 400 X volt több az elfogadott árnál, ha nem 41 évig lettem volna maszek, később vállalkozó akkor még talán el is hinném, hogy ilyet lehet, de a valós világban nem kérhettél többet egy kanyival se a kialkudott árnál!!!
Hellcat
@papa.49: megmondták már...az építőipart a legkönyebb szétlopni manapság...nemhiába mindenhol épít a fidesz...ezzel a 400x os túlárazással azthiszem rekordot döntöttek viszont.
nemjoezigy
Nem hiszem el:-)
A várkert bazárt már 'lelőttétek' előttem, nekem maradt a csak nem a mészáros és a tiborc csapata csinálta, mert az általuk végzett csatornázás és világítás nagyon szarul sikerült!
wagabund
tessék megnézni az építési naplót...
-2016.05.12. 7 óra, az idő borult, szélcsend van, 12 fok. Elkezdjük a bejegyzett pótmunkákat.
(a többi merő rágalom)
Toby
Csak a szokásos, "látvány pékség" színvonal, a "Parasztvakítás 1.0 Projekt" keretében !
2030-ra elkészül, de akkor meg ismét a névtáblát kell lecserélni Moszka-térre !
nyanya001
Orrfacsaró bűz terjeng a Széll Kálmán tér körül
Egy diszpécserasztal lebontása közel 2,4 millió forintba került a Széll Kálmán tér felújítása során, és enyhén szólva nem ez az egyetlen olyan tétel, amely felveti a durva túlszámlázás gyanúját. Nem kell hozzá rosszindulat, hogy a lopás gondolata is felmerüljön az ember fejében.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orrfacsaro_buz_terjeng_a_szell_kalman_ter_korul.614564.html

Orrfacsaró bűz terjeng a Fidesz körül !
amaramaistanna
Nem fújja el a mocskot a Széll...(...Kálmán tér...).: Ceglédi Zoltán - 35 perce - · Két napja adták át a felújított Moszkva teret. Már bontják a burkolatot. Biztos visszaviszik a Várkert Bazárba."
egyvandor
NÉGYSZÁZSZOROS ÁRAK! Ettől működik a Gorbán NemzethyEgyüttlopásRendszere.
A századvég szerint beismerve is ez a nemzethy gazdaságpolitikánk része. A hatalom megtartásához, a magukra hagyott tanárok, egészségügyi dolgozók, egyéb megkárosítottak ellen kiemelten fizetett politikai suttyókat, ügyvédi irodákat, esetenként verőlegényket kell eltartani.
egyvandor
@RonaGyuri: Hányszor? A kormány hírcsatornák éheznek a pozitív hírekre az nem lehet, hogy milliárdokat ölnek beléjük jó hír meg egy se! No meg nem szabad elkapkodni, hiszen belátható időn lesznek népszavazások (a nertársaké már biztos), választások, azokra is kell valami
egyvandor
@Hellcat: A statisztikai tudomány szerint, egy ilyen eset felbukkanása, ha nincs folyamatos mintavételezés (kontroll), nagyon kicsi a valószínűsége annak hogy a maximumot találták meg.
egyvandor
@Toby: Ismét Moszka tér? És a Putyin-nal mi lesz?
egyvandor
Az is lehet,hogy jó szándékú volt a túlszámlázásos csalás. Hiszen a GDP-tis növelni kell valahogy.
Képzeljük el mi lesz itt, ha el akarjuk érni az 5%-ot. Ahhoz már 800-szoros árak kellenek.
egyvandor
@Nil: Ez volt régen.
Ma, amikor a megvédjük az jelenti lenyúljuk, az együtműködés azt jelenti együttlopunk, a szólások is is változnak. pl. A hamar munka sűrűn jó. Persze csak a nertársaknak.
egyvandor
@nyanya001: A döglegyek szeretik a bűzt.
kkalman
És még örülhetünk, hogy csak 400-szoros túlárazással számoltak. Lehetett volna több is, mint ahogy lesz is, mire huszadszor átadják.
egyvandor
Ez egy kicsit off, de eszembe jutott a Sólyom felesége által "köztársasági" palota háromszoros újraburkoltatásakor elkótyavetyélt pénzünk is. (Igaz, ha ott nem volt túlárazás az csak töredéke a négyszáznak.)
Toby
@egyvandor: Azért Moszkva-tér, mert az illiberális, elmeroggyant berendezkedés, már egy 180 fokos retrográd fordulatot vett, persze mellőzve a szocializmus hasznait, előrtérbe helyezve a rablókapitalizmus aljasságait ! Az államosítás erről szól, mindenki és miden felett hatalmat gyakorolni, belepofázni !
justhpeter
Tarlós most nem mutogat visszafelé Demszkyre ?
magyarbakancs
Tudunk egyáltalán mi építeni?
Átadod, felbontod.
Megint átadod, megint felbontod.
Balassagyarmaton három hónapja fel vannak túrva az utcák.
Egyszerre a fő utca és a mellékutcák is.
Az út közepén ott hagyva a törmelék.
Utak lezárva félbe hagyva. Mentők nem tudnak, haladni mentéshez mivel a járművek nem tudnak kitérni a mentők elöl.
Nincs hova félre állni. Egyik szélén gödör és homok, törmelék felhalmozva.
nezelodo
"magyarbakancs
Tudunk egyáltalán mi építeni?"
Biztos a Tessely királyi megbízott barátai építették a Széll Kálmán Teret is, de a burkolat szerencsére nem tud senkinek a fejére omlani lentről felfele, hiszen nem frissen épített menőállomás az hogy összedőljön, mint MV-n a hitbizományban.
kukac50
Biztos Orbán fulajtárjai csinálták,és ki lopták az anyagot belőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.