Egyetlen állami gondozásban lévő gyermeknek sem kell zsúfolt, nagy gyermekotthonokban élnie 2-3 év múlva az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@papa.49: Amikor a magyarok idelovagoltak, akkor alig voltak többek egy erőszakos etnikumnál. Nem lévén lakatlan a terület. Mára a térség legkirekesztőbb, semmivel sem kevsébé aggresszív (csak befele erőszakos) államiságává fejlődtek az itt lakók (akiknek a vérébe a fél világ kering). Igazáén nem mondhatod, hogy nincs fejlődés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@felnőttem kissé: miért? Mert őket csak saját leszármazottaik érdeklik, akik "sajátlábon" állnak.
De a többiek ... nem a saját lábukat használják? Ami azt illeti, jó lenne, ha végre ezek lábára lépne néhány - saját lábú- független, épelméjű, gondolkodni tudó felnőtt és fiatal, sőt,,,,, időskorú állítólag magyar állampolgárságú, itt élő honfitársunk is.
Mézike
@felnőttem kissé: Mi lenne az az 50 százalék?
Mindkét könyvre rákerestem a molyon, de Nemere könyvéről semmit se találtam.
mariaberta
@papa.49: Már régen el kellett volna kezdeni, de itt a fiatalokkal baj van, mi idősesek nem vagyunk elegen, súlyt minket sok minden, elsősorban egészségi állapotunk. Hiába ép az elménk, ha testünk nem úgy működik, ahogy kellene. De talán észhez térnek utódaink, és a kivándorlás helyett az ellenállást választják.
Azért írom ezt, mert egyik unokám Londonban él a családjával, és akkora honvágy gyötri, hogy karácsonykor sírva fakadt, mert nem lehetett itthon. Mellesleg komoly családapa.
felnőttem kissé
@Mézike: az elözmények, akár a népesség. a leirtak 1842 népszlálás: magyar 4,8 millió nem (17 millió) akár a kissebbségekkel való bánásmód. Az ország lakossági összetétele román,horvát,szláv,zsidó,cigány,lengyel cseh,olasz,örmény ruszin ez volt( 17 millió ) aki a magya rkorona fenhatósága alatt élt.A nyelvünket nem beszélték csak kevesen közülük
felnőttem kissé
@mariaberta: Amiért itt tartunk az : Irányitáshoz ész és szakember kell .Vagyis kéne. Politikához gátlástalanság társul.Egy ember kezébe adva pld. emberi erőforrás stb. se át nem látja,se hozzá nem ért se ideje rá,mikor foglalkozik komoly dologgal? olyan mint egy utazó nagykövet, repi, nyikogás, megoldjuk mit is kéne? A fiatalság nyelvén sem ért, Ja? igy hogy működjön 20-30 -100 témakör meg még tőlem elvárja hithű legyek alázkodó? ne má közbe éhezek,fázom meg vénülök is.Segitsem a gyerekeimet Most ez van pedig 30 év felettiek sőt . A betegotthonok idősotthonok bevennének de a nyugdijam 80 %-át elvennék az ápolásomra A tőbbi sörre kávéra gyógyszerre sem elég de errő készülget az uj módositó is. ( Nem ám az ellátmányunkat nővelik meg ) Perelhetők lesznek eltartásomért a gyerekeim. Na ekkor már utálni is fognak nem ,hogy látogatni.A mese összetartó családról szólt. Ez meg szétzülleszti a maradékot is. Na itt kezdek lázadni okkal .Számtalanszor leirtam : remélve,hogy Magyarország nemcsak fideszből áll.Akiket nem talált azok Károly Robert idejében az aranypénzt verték a királynak előre kialkudott és kifizetett összegért .Értendő igy ŐK hitelezték 1920 ban meg hűségesküt tettek elsőként a tőbbi meg a sors iróniája Tisztelettel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.