A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a dunaújvárosi időközi önkormányzati választást. A második helyen a Demokratikus Koalíció végzett, míg az MSZP-t a Jobbik is megelőzte.

A Fidesz jelöltje, Lassingleitner Fruzsina nyerte a dunaújvárosi időközi választást – írja az Index.

Lassingleitner Fruzsina (Fidesz-KDNP) 405 szavazatot szerzett. Huszti Zsolt, a DK jelöltje 241, Barta Endre (Jobbik) 199, míg Selyem József (MSZP) 97 szavazatot. Pappné Grabant Ilona (PM) 84 szavazatot szerzett.

Emlékezetes, az MSZP Dunaújvárosban most először rúgta fel azt az ellenzéki pártok közötti megállapodást, miszerint az MSZP, a DK és a PM nem indítanak egymás ellen jelöltet. Az eredmény alapján látszik, ha marad az együttműködés, a baloldal megverhette volna a Fidesz jelöltjét Dunaújvárosban is.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezek után mondja nekem még azt valaki, hogy az mszp. komoly párt, igen múltja volt jelene nincs, a jövője meg még embrionális állapotban sincs, (magyarul még nem csinálták meg a pártot)!!! Ha így haladnak 2018. ők lesznek a ,,töpörödött törp ördögök,, és megint a hókuszpók fog nyerni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nusika
...szétaprózott szavazatok... így nyert a fidesz.
leszúrt rittberger
Mondjuk amikor az egyik fotón a helyi MSZP-s akárkinek olyan óra volt a csuklóján, amiért mások hónapokig dolgoznának, ott már lehetett érezni, hogy a szocik feltartott kézzel szaladnak ki a pályára... :DDDD
papa.49
Ezek után mondja nekem még azt valaki, hogy az mszp. komoly párt, igen múltja volt jelene nincs, a jövője meg még embrionális állapotban sincs, (magyarul még nem csinálták meg a pártot)!!! Ha így haladnak 2018. ők lesznek a ,,töpörödött törp ördögök,, és megint a hókuszpók fog nyerni!!!
Edy Andre
Az MSZP-ben elég a pár buta, gerinctelen és néhány áruló kollaboráns, hogy tartósan és menthetetlenül ilyen kártékony trollpárt maradjon. Még 2 év és kuka.
nemjoezigy
Akkor ott is "folytatják"! (a fideSS is azt ígérte, hogy folytatjuk, és azóta is megy a lejtmenet!)
Mit is csinált az előd polgármester?
Talán embert ölt!?
Inkább ne folytassák! Nem értem a fideSSre szavazó újvárosiakat!
vonotok
@nusika: Ez a SZERENCSÉTLEN ellenzék, még most sem érti meg, Orbán a markába röhög a széthúzáson.
Megérdemli a magyar a sorsát. Soha nem volt egy összetartó nép. Ez a nyomoronc MSZP mire veri a taknya, nyálát? Inkább a tisztítanák már meg a soraikat, fiatalítanának.
nevemnick
Szép eredmény Sztálinvárosból, 48 ezerből 1026 szavazó...
:)
Sanyi2015
@nevemnick: szerintem ennek fussál neki még egyszer...
Sanyi2015
@vonotok: Ahhoz, hogy az összefogás meginduljon, kellene egy minimális közös program, ma már az kevés, hogy " váltsuk le a Fideszt " Ennek viszont nyomát sem látni...
Che62
@Edy Andre: Ahogy írod! Rosszul vannak meghúzva a frontvonalak. Az MSZP-Fidesz bűnös szövetség ellen kellene összefogni, akik 20 éve nyomorítják az országot. ( 70/30% ) Az MSZP a Fidesz "Trójai falova" az ellenzéken belül. Mindent, és mindig úgy tesz, ahogy az a Fidesznek kedvez, az ellenzéknek pedig árt! Az emberek már lassan felismerik ezt, csodálom, hogy az ellenzéki pártok nem! Nincs szükség egy áruló, a Fideszt szolgáló MSZP-re! Így soha nem lesz kormányváltás! Pedig a fejlemények tükrében végre komoly esély lenne a sikerre. A Jobbik középre tartása, Schiffer András háttérbe vonulása megnyithatná az utat a bűnös szövetség leváltására, a teljes összefogásra! LMP, PM, Együtt, DK, Jobbik! Nem előválasztással, természetesen, hanem a Majtényi javaslat szerint. Miután helyreáll a demokrácia és megtörténik a két végtelenül aljas párt bíróság elé állítása, a pártok újra megküzdhetnének egymással. Tisztességesen, ahogy illik! Itt nem politikai pártokat kell legyőzni, hanem a végtelen és aljas bűnt, amit az MSZP és a Fidesz képvisel! Amennyiben nem így lesz, elvész ez az ország! Ennyire egyszerű.. :)
verőce21
Már az eddigi időközi választásokon is kiderült, a Jobbik nélkül nem lehet a Fideszt legyőzni.
Jó ez az eredmény.
nusika
Fidesz 405
DK + MSZP + PM 241 + 97 + 84 = 422!
Hiányzik az összefogás!
hox
Hüje Dunaújvárosiak.
Ezt elb@sztátok.
Jól!
Ezek után mikor megyek Dunaújvárosba?
SOHA!!!
A f@zom sem kíváncsi rátok, gyökerek!
pbalage
akkor ez most pont nem a soros volt, hanem az a másik putyinos háttérhatalom.

Tegnap olvastam, hogy az amcsi oktatási rendszer felelős a Trump felemelkedése miatt amerikában. A legnagyobb baj pedig a Szovjetúnió összeomlása volt, annál nagyobb kárt nem okozhattak volna az oroszok Amerikának, megszűnt az ellenség, nem lett kivel versenyezni.
Na ezt például elhiszem, bár erre én magam is rájöttem saját idegrendszerből.
Yoda69
Ennyit az MSZP-rol. Igy nem lesz sosem fideSS valtas. A verszivo csuti taho orokre a nyakunkon marad, legalabbis addig amig meg nem hal, vagy visszavonul.
Clavigo
Csak gratulálni tudok az Orbán-konda, "MSZP-tagozatának" . Nem változott az "összefogás jellege"...KB.,,mint 2014-ben... Tóbiás,,elmehettek az @ny@@tokba.
eugen4402
Megalakulása óta minden szavazáskor az MSZP-re voksoltam, de semmilyen kötelezvényt nem írtam alá, hogy ez mindig így lesz. Hiszem, hogy ezután sok értelmes, elkötelezett baloldali szoci-szimpatizáns társammal együtt a DK-ra ikszelünk minél többen, teljesen függetlenül a pártelnök személyétől. A párt programjára szavazzunk, noha nekem az elnökkel sincs semmi bajom.
dr. prédikátor
Hülye fasz mszp!Elmentek ti a sunyi 3.14 csába!!! Egy kupac szar vagytok, ahelyett hogy összefognátok csak ugattok, egymást basztatjátok.Talán nem is tudjátok hogy mi az hogy ÖSSZEFOGÁS???De a pm. is elhúzhat a sunyiba!!!Egyáltalán , miért vagytok ti mszp???
eugen4402
Ez van..! Van akit az Isten küldött, és van olyan, akit ő küldött: Lassie hazatért...
wagabund
lehet, hogy itt semmi sem véletlen? nagyon is megvajazták?
Manhattan
Pedig már nincs Mesterházy, akitől félnének. Eddig az volt, hogy - jujj... mit szól hozzá Attila?
Manhattan
"... Fidesz 405 szavazat, Jobbik 199 szavazat, és az ostoba, marakodó, széthúzó, hasznavehetetlen ellenzék (Jobbikot nem számítva) 422 szavazat.
Ismét másként, remélhetőleg ÉRTHETŐEN fogalmazva: az ellenzék simán, vigyorogva verte volna a Fideszt ha ÖSSZEFOGNAK! ..."
Bringás
A Fidesz nyer ott, ahol akar! A 2018-as választás is a miénk lesz!
emerencia
@eugen4402: Pár hónapja a munkahelyem mindenki által látogatható nyílt terében megláttam az egyik régi, ismert ma is aktív MSZP-s politikust. (Országgyűlési képviselő.) Valaha egy házban laktunk, csak köszönő viszonyban voltunk. Kb. három évtizede nem láttuk egymást. (Csak én őt a tv-ben sokszor.) Odamentem hozzá és megkérdeztem: mikor váltjátok már le az orbánbandát? A válasza spontán volt és nagyon emberi. Kaptam tőle egy puszit, majd annyit mondott, hogy nemsokára. Meggyőződésem, hogy az MSZP tele van értékes emberekkel de sajnos szerintem vannak akik lejáratják a pártot. Mintha valami belső, háttérhatalom ellene dolgozna a fejlődésnek. Ezért tudott létrejönni és egyre sikeresebbé lenni a DK. Minden baloldali ellenzéki pártban van valami komoly érték, amit ha sikerülne összeadni, még akár 2018 előtt is meg lehetne szabadulni a Fidesz elnyomástól.
eugen4402
@emerencia: Bár én személyesen egyet sem ismerek közülük, a médiából ugyanerre a következtetésre jutottam. Olyan rejtett belső feszültségekre gyanakszom, melyek megakadályozzák egy egységes, következetes baloldali program kialakítását, és akkor még a kényelemről nem is szóltam. Lehetetlen, hogy Gőgös vagy Harangozó Tamás elégedett lenne ezzel az impotens látszatpolitizálással, és megértem, ha néha ingerülten viselkednek a kamerák előtt.Lehet, hogy tévedek, de mivel a hazai baloldal képtelen arra, hogy eltartson egy ütőképes pártot, Tóbiásék rákényszerülnek, hogy mindig annak a külhoni érdekcsoportnak a szájíze szerint beszéljenek, amelyik éppen "támogatást nyújt".
levarosbukta
@emerencia: Bocsáss meg de az a "nemsokára" ez igen csak el van rugaszkodva a valóságtól. Nem hiszem hogy én lennék az egyetlen akinek megfordult már a fejében hogy az MSZP-nek az égadta egy világon semmi érdeke nem fűződik ahhoz hogy ezt a tetves bandát leváltsák. El vannak jól a húsosfazék mellett kiválóan, a felelősség meg nem az övék, ha fel is merülne széttárják a kezüket, hogy sajnos leszavaztak minket. Ennyi.
Csizmás Kond
naszóval...
- fidesz...405
- dk...241
- mszp...97
...csak összeadni kell...
Aki Én
@Csizmás Kond: 09:58 Ez hogy jött ki Gumicsizma?
Aki Én
@Bringás: 08:39. Világos. Akkor mondjuk Veszprémben vagy Salgótarjánban nem akart?
Csizmás Kond
@Aki Én: Szerintem úgy hogy ennyien szavaztak rájuk...és ha apukád is gumicsizmát húz annakidején akkor most nem kéne értetlenkedj!
Bringás
@Aki Én: Szerintem az nem volt fontos nekik!
Aki Én
@Csizmás Kond: Ha komolyan gondolod, hogy gyakorlod a számtant, akkor adj össze mindent. Így csak átbaszod magad, és alaptalan biztatást kapsz.
Aki Én
@Bringás: 10:34 Meggyőztél.
Már úgy értem, eddig csak hittem, hogy pszichés problémáid vannak...
Hellcat
Dunaújváros népessége kb 46,000 fő...ebből elment szavazni kb 1150...nem hiába nem találom és sehol a részvételi arányt...
Aki Én
@Hellcat: Érdekes módon, ahol nem a fidesz nyert a közelmúltban, ott nagyobb volt a részvétel. Beszédes.
eszegfu
@Hellcat: Mondhatnám azt is, hogy ez a 2,5 % mintha nem is lenne...lehet ezért nem találod!? Nem ismerem a szabályokat, de ilyen időközi választásoknál nem érdekes a részvételi arány?! Ez a totális érdektelenség a legszomorubb!!:(((
Hellcat
@eszegfu: Igen...nem tudom ebből a 46000 ből mennyien szavazhattak...de akkor is 1150 ember siralmasan kevés, "telibeszarom" hozzáállás...félek ez lesz 2018 ban is...
Eriksson
Bezzeg, ha a kopasznyakú pártja nyert volna, akkor lenne most üdvrivalgás, bármekkora is volt a részvételi arány.
nyanya001
Hatalmas gratuláció az MSzP- nek !
Balf@szok !
Eriksson
Szegény, szegény DK. Tévedések vígjátéka avagy SOK HŰHÓ SEMMIÉRT
verőce21
A DK legerősebb érdeme/érve, hogy Fletónak mindig benne van a lábában a boogie!
verőce21
Jól is néznénk ki, ha a megyei jogú városok, akik rengeteg pénzt kaptak a Fidesz kormányzattól más vezetés alá kerülnének!
vadnarancs
Nem értem, hogy a csizmás nevű román minek örül annyira? Mi köze neki Dunaújvároshoz, mi köze neki Magyarországhoz? Én sem üdvrivalgok a román választási eredményeknél és nem is kommentelek oda. Az ilyen románok szavazataival csal a fidesz már évek óta. A türelem rózsát terem, lesz még ez fordítva is. Remélem nem csak ezt a lopós csürhe nyeri el méltó jutalmát, hanem mennek velük a szekértolók is! Na akkor lesz majd lapulás, mint szar a fűben!
Bringás
Hogy lehet az, hogy ilyen trágárságért és sértegetésekért nem vágnak ki innen egy ilyen parasztot?
vadnarancs
@Bringás: Húzz romániába, ott oszd az észt pubi. Neked trágár szó a román? Szokj hozzá, hiszen itt mindig csak román maradsz!
Bringás
@vadnarancs: :-) Meg fogsz pukkadni, pukkancs! :-)))))))))))))))))))))
vadnarancs
@Bringás: Nincs olyan szerencséd... Többnyire rajtad, meg a többi bérkommentelőn röhögni jövök ide, 1-2 beírásotok már maga egy pszichiátriai tanulmány. Tényleg mesélj már, érdemes kimenni nyáron Romániába? Melyik részen laksz?
Bringás
@vadnarancs: Túl paraszt vagy, hogy beszélgessek veled!
vadnarancs
@Bringás: Inkább leszek paraszt, mint román hazaáruló!
Csizmás Kond
@Aki Én: vazzze...én csak azt akartam bemutatni hogy a déká és az emeszpé ketten sem érnek annyit...a többit úgysem értenéd.
adrenalink
@Hellcat: 10:41-re Nem egész Dunaujvárosban volt szavazás, csak a IV-es választókerületben!
Hellcat
@adrenalink: És az mennyi embert takar? Rohadtul érdekel a részvételi arány...
adrenalink
@Hellcat: Azt nem olvastam sehol, csak azt, hogy 10 választókörzet van. Ha arányosak a körzetek, akkor kb 5 ezer lakosa lehet, hogy ebből mennyi a szavazó koru, nem tudom.
Hellcat
@adrenalink: Hasonló lehet akkor az arány mint 14 ben...a jogosultak kevesebb mint felének a harmada a fideszre szavazott és ez hatalmas mindent elsöprő győzelem...
hox
Ellenzék, ti mi f@szt csináltok?
Veletek is csak többen vagyunk, a Q anyátok!

El kell innen menni!
Aki jót akar magának és a családjának, elmegy ebből a szarfaszú buta paraszt országból!!!
adrenalink
@Hellcat: Most hallottam a híradóban, hogy a választók 1/3-a ment el szavazni.
Szókrakész
@vadnarancs: Románia nagyon szép.
Erdély gyönyörű.
Ha magára a természetre, tájra, ... vagy kíváncsi, akkor igenis érdemes.
Amúgy magyarabb magyarok lakják Erdélyt, mint Magyarországot.
Önmagad gyaláztad porig ezzel a hozzászólásoddal!!!
vadnarancs
@Szókrakész: Magyarabb magyarok? Magamat aláztam porig? Én itt élek, itt születtem, itt szenvedek, nem kintről osztom az észt! Ősi magyar nevem van, nem betelepült valami vagyok. Mitől magyarabb??? Elmondanád nekem? Előttem leírtad magad, ha imádod őket, lehet költözni! Nekik is lehetett volna!
Szókrakész
@vadnarancs: Telitalálat volt?
Akkor mi a lópéniszt ekézitek állandóan a magyarokat?!?!?!
Mi mindannyian ennek a nem is orbáni(ő csak csicska) rablásnak az elszenvedői vagyunk.
Nekünk együtt kéne lehánynunk magunkról ezt a tetves bandát, mint a sarat a cipőről.
hox
@Szókrakész: "Románia nagyon szép."

Semmit nem számít, ha buta, primitív magyarok lakják.

Már rájöttem mi a baj.
A magyarok parasztok.
Bármennyit tanuljanak, bármennyi pénzük legyen, a magyarok parasztok.
Gyűlölöm, hogy ide születtem közétek!
Gyűlöllek benneteket!
Nem kell tőletek semmi, ti buta magyar parasztok!
vadnarancs
@Szókrakész: Te nem tudom mit szívsz, komolyan mondom... Én itt lakom, itt születtem, itt élek, itt adózom MAGYARORSZÁGON! Én itt szenvedek, itt pofázok bele a dolgokba MAGYARORSZÁGRÓL, nem kintről ROMÁNIÁBÓL! A könnyebb érthetőség kedvéért kinagyítottam a lényeges szavakat neked. Nem tűröm, hogy büdös románok döntsenek az én sorsomról!!! Ha valaki annyira szereti őket, akkor uccu neki, költözzön oda! Amíg ők nem itt adóznak, nem itt dolgoznak, nem itt szenvednek nap, mint nap, addig pofa be az összesnek!
Hellcat
@adrenalink: Köszi! Akkor a választó harminc százalékának a harminc százaléka szavazott a fideszre...az nem sok...
kukac50
Benyalták a Dunaújvárosiak Orbán ígéreteit.
amaramaistanna
Gondoljatok bele, minden tekintetben sötétedik a város. A fideszes polgármesternek józan pillanatai is alig vannak, a körzetben gyilkosság vádja miatt mondott le a fideszes önkormányzati képviselő...Már elkezdődött a győzelmi mámor a nyeretlenek között is. Ékes szavakkal regélik, hogy mekkorát léptek előre. :( Mindeközben a DK és az MSZP észrese sem veszi , hogy ők a parasztok Orbán sakktábláján...
amaramaistanna
@kukac50: A cca., 3700 főből kb. 800-an mentek el szavazni, ez pedig egyértelműen a Kubatov listával rendelkező pártnak kedvez, mármint az alacsony részvétel. Szégyen az induló pártokra, hogy képtelenek volta növelni a részvételi arány. A DK indulója meg minősíthetetlenül negatív kampányt folytatott. Remélem előbb- utóbb kinyírják egymást az MSZP-vel ,mert nélkülük már lehetne építkezni Orbán leváltására ...
sziha
Hat, az mszp megint elqrta. Nem ez az elso eset a tortenelemben. De az biztos, hogy csak ugy maguktol nem jatszottak volna ezt meg, szerintem azert a car jo hosszu keze csak elert Duv-ig (es nemi keszpenznek latszo, kozvagyon jelleget elvesztett fizetoeszkoz volt beleje szoritva).Erdekes ez az egesz cirkusz, amit Mo.-n politikanak hivnak.
Eriksson
@amaramaistanna: Dunaújvárosban csak a 4-es választókerületben történt képviselőválasztás, nem az egész városban. Mégis mit gondoltok, hány lakost érdekel ez a voksolás?
vonotok
@Sanyi2015: Hát azért kéne Őket összezárni, és addig sehova, míg nincs megállapodás.
Ilyenre a történelemben már volt példa.
Szókrakész
@vadnarancs: Mi az, hogy büdös románok?

Nem vagy egy kicsit ...???
Akkor beszélgess el hox kollégáddal.
Ő biztos rezegtetné a szeretetet veled kapcsolatban is.
vadnarancs
@Szókrakész: Csak nem betalált? Te is román vagy? Nem hiába véded őket annyira, elárultad magad... Akkor tudod a véleményemet... :)
Szókrakész
@hox: Akkor miért itt, magyar oldalakon gimnasztikázol?

Love is in the air!
Csak úgy rezeg a szeretet, amit az éterbe nyomatsz.
De a privát leki bajaidra nem mi vagyunk az orvosok.
Arról nem mi tehetünk, hogy kicsi a cerkád, alkoholista, agresszív barom vagy és otthagyott a magyar nőd!

A hiba az ön készülékében van.
Szókrakész
@vadnarancs: Hogy te így látatlanban, mások ismerete nélkül is milyen okos vagy?
Te biztos antropológus vagy!
Csoda, hogy ezen az oldalon nyomod, ahelyett, hogy valahol a parlamentben osztanád az észt.
vadnarancs
@Szókrakész: Sajnos életemben sem tudnék annyit lopni, mint ezek egy nap alatt... Nekem nincs hozzá gyomrom és talán van lelkiismeretem is...
amaramaistanna
@Eriksson: Cca.: 3700 fő volt jogosult szavazni. A város követte az eseményeket.
wagabund
amúgy az mszp rendesen arculcsapta a benne bízó, rá szavazó embereket..hogy ne a fal adja a másikat, Tóbiás adott egy marhanagyot a másik orcájukra az ATV-be behányt szónoklatával..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.