Hihetetlen  elnevezésű miniszteri biztost nevezett ki a Miniszterelnökséget vezető Lázár János – szúrta ki a Bors.

Visy Zsolt régészprofesszor titulusa június elsejétől:

„A Római Birodalom határai – A dunai limes magyarországi szakasza elnevezésű világörökségi várományos helyszínnek a Világ­örökség Jegyzékébe történő jelölésével összefüggő teendők ellátásáért, valamint a Hajógyári-szigeten fekvő helytartói palotának a magyarországi limes egyik legjelentősebb elemének bemutatásával összefüggő feladatok koordinációjáért felelős miniszteri biztos”.

Itt az év kinevezése! Lázár miniszteri biztosa a Római Birodalom határait felügyeli

Visy munkába állásával megvan az Orbán-kormány 65. miniszteri biztosa, a fizetése is eléggé rendben van:

bruttó ötszázezer forint havonta.

A lap a Miniszterelnökségnél rákérdezett, hogy mi indokolta a kinevezést, de érdemi válasz nem érkezett.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Szerintetek található még Magyarországon -bármely foglalkozásban- elfekvő hülye, aki még nem miniszteri tanácsadó, gazdasági bizottságelnök, kancellár vagy egyetemi professzor?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Teljesen érthető. A jövőnket a kormány már elbaltázta, tehát indokolt, hogy most a múltunkkal foglalkozzon.
Perwool
Szerintetek található még Magyarországon -bármely foglalkozásban- elfekvő hülye, aki még nem miniszteri tanácsadó, gazdasági bizottságelnök, kancellár vagy egyetemi professzor?!
papa.49
A következő az lesz hogy tengernagyot nevez ki igaz tengerünk nincs de az mellékes, példa meg már volt!!!
Toby
Hangos fingást számláló népbiztos és a nádszálak hajladozása égtájak szerinti megoszlását ellenőrző kormánypiszkos még hiányzik!
Macskaszem
Uramatyám, lesz itt még Hófehérke és a hét törpe viszonya a bányához a recski kényszermunka tábor tükrében, valamint a gonosz mostoha megbélyegzése a rasszista, kommmunista, bevándorlásbarát szocialista kormányok idején, a nemzetközi összefüggések valamint a Henry Potter varázspálcája jegyében államtitkár. Fél milláért bevállalom.
vonotok
EMBEREK !!! az ilyen barmokat nem kéne már bezárni???
Bringás
Végre, foglalkozik a kormány a távoli múlttal is! Én támogatom ezt!
Macskaszem
@Bringás: Ó igen, eddig úgyis csak a rákosi korszak újralélesztése, meg vissza a feudalizmusba elnevezésű projektekre voltak államtitkárok dögivel. Nincs még elég ingyenélő.
Bringás
@Macskaszem: Szerintem érdekes lehet az egykori Limes rekonstrukciója és a helytartói palota felderítése!
eugen4402
Most a Rogán minisztere úr következik (a kormányon belüli egyensúlyi állapot fenntartása érdekében). Javaslom, hogy sürgősen nevezze ki valamelyik régi haverját "Hirtelen nem jut eszembe, mit is mondtak a telefonba, amikor megkérdeztem: miért hiánycikk a légyfogó-papír, ugyanis már évek óta nem volt ennyi házilégy a környéken, mint idén, és egyszerűen pokollá teszik az emberek életét, de az ABC-ben nem árulnak légypapírt"-ügyi miniszteri biztossá...! Garantálom, Lázárt megütné a gutmann...
bakegya
ÉRDEMI válaszom!
Lézer blokkolt miniszter úr,biztos akar abban lenni,hogy valaki még képes lesz a fityiSS Római Birodalmán belül is érdemi munkát végezni Visy pr. személyében.
namihami
Besz@rás!!
Ez már nem is szakma, ez már igazi HIVATÁS.
Könnyek szöktek a szemembe, amíg olvastam ennek a bácsinak az új hivatása megnevezését.
Ha rajtam múlna, még annak is duplájára emelném a fizetését, aki ennek a hivatásnak a NEVÉT kitalálta.
Toby
Nem baj, hadd teszteljék a tolerancia-tűrésünket, majd egyszer túl szarul sül el a dolog, akkor fognak tetvesék meglepődni!
CHEWBACCA
Igen, az ókori rómaiak tudtak utat építeni!!! Volt kedvük és hozzá!
Perwool
@Mirabilis: Nem igaz, hogy nincs a családtagokon és Fideszesen kívül hozzáértő. Csak már akkora a korrupció, hogy külsőst nem engedhetnek, hogy beleláthasson.
vitriol
ezek most tobzódnak a képteken ötleteik megvalósításával, aminek még szégyenérzetük sem szab határt, s erre egyetlen magyarázat van csupán, az, hogy : "Mert megtehetik"
eszegfu
És akkor következett Révész Máriusz, aki a "kerékpározásért és az aktiv kikapcsolódásért felelős" kormánybiztosi kinevezést kapta. Az alábbiak szerinti területek fejlesztéséért felelős: kerékpár, lovas turizmus, vitorlázás, KISVASUTAK, sípályák. Már féltem, hogy a kisvasut csak ugy "magára" marad...senki sem törődik vele...
levarosbukta
@eszegfu: Fő feladata a felcsúti kisvasútra utasok toborzása. A toborzás során bármilyen eszköz alkalmazható! Minden este írásos jelentésadási kötelezettség a csüngőhasúnak. Amennyiben elmarad az utasok száma a vártnál a kormánybiztost bűnei elismerése mellett leváltják és közlekedési miniszterré nevezik ki.
eszegfu
@levarosbukta: Jót derültem ezen a "vizión" is! Pedig nagyon is elkeseritő! Komolyan átgondolva: pont most áll a bál a Hatvan környékén megépitett kerékpáros ut miatt, mert bizony nemcsak a mezei virágok, gazok, hanem már a nád is utat tört magának az uton! Vagy mi a sz@rt fejlesztenek a hazai sípályákon, ha nem tudják elintézni, hogy télen essen a hó?! Vagy a balatoni vitorlás turizmus helyett inkább meg kellene oldani, hogy a keszthelyi öbölben ne legyen iszap a bevezető mólónál (ahonnan a helyiek trágyának hordják el az iszapot) és a "fürdeni tilos" táblánál, meg amiről még nem tudunk!!!
Maxipocak
@eszegfu: Ez tetszik: "kerékpározásért és az aktív kikapcsolódásért felelős". Ránézésre a manus világéletében "tornából felmentett" lehetett. Igaz, a kisvasútra csak felülni kell...
karma1
Vazze, ez a pali kenytelen lesz mindenhova egy Csendes Don meretu konyvet magaval cipelni, nevjegykartyakent...

En azert szegyellnem, ha ezt a rengeteg kamut megprobalnak a nyakamba varrni...

Persze, ugy latszik, van, aki havi 500 ezer bruttoert papircsakot csinal a sajat diplomajabol...
eszegfu
@Maxipocak: Tudod ez az a Révész "Mártiriusz" (Kunczétól ered), akit 2006.okt.23-án "megvertek". Feljelentette a rendőröket... véleménye szerint a "rendőrség minden eszközzel akadályozta az igazság kideritését" és még azt is "fájlalta", hogy a rendőrök végignézték az ő megverését és nem segitettek neki. Egyébként pedig egy "bájos", "tedd oda, hadd hüljön"... :)))
Toby
Nemzettestvéreim, Véreim, Magzattyaim, Hunok, Magorok!

Nem tűrhessük, hogy mind a mai napig nincs egy "Hogy A Francba Lehet Az, Hogy a Dákok Előbb Uralták A Mai Erdélyt, Mint a Jóval később Ideérkező Magyarok," című munkabizottság, a Nagy Magyar Rög történelmi valóságainak feltártása, hisz a dák törzseket is mi engedtük be Röszkénél!
eszegfu
Szerintem, ha 2009 óta a világörökség "várólistáján" van a dunai limes... akkor még várhat egy kicsit. Ugyanis, ha ez az Európán keresztül huzódó római "ösvény" m.o-i szakaszát, a világörökség részévé szeretnénk tenni, akkor ehhez is pénz kell (ásatások, feltárások, stb.)... nem hiszem, hogy elegendő lesz egy jóhirü tudós miniszteri biztossá kinevezni!:((
glorianna
Úgy látszik, alacsonyan szállnak ma a miniszeri biztosok, Révész Máriusz bringabiztos lett. Fideszék a vesztüket érzik, vagy ennyire ostobák? :O
eszegfu
@glorianna: Igaaaaaaaaaz!! Akkor a "mi" Bringásunk főnöke!?:)))
Perwool
@Horizont: Ha neked nincs kardod, dőlj az apjukéba-:))))
solidedge
A kormánybiztosok száma még nőni fog. Kinevezésre fog kerülni például az a személy aki felügyeli, hogy minden este rendben lenyugodjon a nap.
eszegfu
@Horizont: Ezt nem tudtam! Ugyan gondolhattam volna, hogy nem "habokra" adnak neki valamilyen fényességes posztot, hanem adni akartak valami rendszeres pénzt és ehhez találták ki ezt a "munkakört"! Tényleg szörnyü, hogy "csak" ezzel keres annyit, mint sok más ember 1 év alatt!:(((
eugen4402
@eszegfu: Egy perccel ezelőtt állt fel a "március" az ATV stúdió traccsasztala mellől, és fényesen igazolta a feltevéseteket: azért szerződtette a Nagyúr, mert ő közismert bringás(!?), másrészt síoktató, de a fő profiljaként a kisvasutak népszerűsítése lesz. Pénz nem számít, de propagálni kell a kisvasutak használatát, mert olyan nincs, hogy hülyeség volt megépíteni...
eszegfu
@eugen4402: Igaza van ennek a "márciusnak", na persze O.V-nak is!? Tömegközlekedési eszközként a metrószerelvények felujitása enyhén szólva problémás...de akkor mindenki menjen "bringával", vagy télen siléccel, sőt télen-nyáron kisvasuttal! Tényleg nem NORMÁLIS!!:(((
eugen4402
@eszegfu: Nagyon közel jársz a valós tényálláshoz: a riportban elhangzott, hogy az EU megszámlálhatatlan milliárdot fizet, ha a teljes 93 ezer négyzetkilométert bicikliutakkal és kisvasutakkal burkoljuk, mert a magyar ember ettől boldog. Amíg van az a pénz, addig el kell költeni, mindegy mire. Vehetünk papírsárkányt Kínában, vagy atomerőművet Moszkvában, mindegy. Fő, hogy a magyar emberek boldogok legyenek..!
eszegfu
@eugen4402: Na de pl. kérdezem: tényleg mindegy milyen bicikliutakat épitünk?! A Hatvan környéki -- szinte a pusztában lévő -- utat nem benövi, hanem az ut alól kibujó vadvirágok, gaz, sőt már a nád is lassan "láthatatlanná" teszi az egészet. Sőt az is lehet, hogy a kutya sem használja, tehát nem is kellett, csak volt pénz! Egy normális, átlag ember nem hiszem, hogy "boldog" lesz ezektől, csak a pazarlást látja! Aki meg boldog, annak javaslom munka előtt, vagy után minden nap menjen egy kört a felcsuti kisvasuttal...soha ne legyen nagyobb öröme!
eugen4402
@eszegfu: Folytathatnánk a szinte használhatatlan bicikliutak felsorolását, de nincs sok értelme. Nem közlekedés céljából építik őket, hanem mert "azért vannak a jóbarátok", hogy hatalomra kerüljön egy csoport, és ennek szabott ára van. Kapsz 600 milliót, építs egy bicikliutat. Az se baj, ha csak színpadi diszlet...
világlátó
Most az egyszer megkísérlem helyretenni ezt a többek által bírált helyzetet. A LIMES valódi kultúr - turisztikai érték Európában.A Duna mentén húzódó őrtornyok, és erődök komoly erővel védték a Római Birodalom határait, nálunk Pannóniát.Ez a védővonal Ausztriában is, / Carnuntum / aztán a korabeli Germániában, majd a Frankoknál is jelentős határvédelmet jelentett. A mai Angliában is van egy falszakasz, derékig érő töredéke a korabeli védő falnak,amit évről évre százezrek keresnek fel, vesznek igénybe különböző turisztikai szolgáltatásokat, sok pénzt hagynak ott az ott élő és ma már szinte csak ebből élő családoknál. Mindenütt az UNESCO világörökség része, nálunk még nem. Éppen Vissy professzor az, aki ezt mint az európai bizottság egyik tagja, szinte az utolsó percben, beviszi a bíráló bizottság elé. 427 km a magyar szakasz, sok értékkel,számtalan római kori és az azóta folyamatosan gyarapodó kulturális és turisztikai vonzerővel, látványossággal bír, amit nem kihasználni több mint hiba. A LIMES Szövetség vezetőjének fáradhatatlan munkája eredményeként végre összeállt a projekt. A Duna menti önkormányzatok közül többen meglehetősen visszafogottan állnak rendelkezésre, más helyeken sem erő, sem képesség nem biztosítja a korabeli értékek feltárását és látogathatóvá tételét, ezért nagyon kell a kormányzati képviselet és felelős, személy. Tudományos munkássága, elhivatottsága alkalmassá és méltóvá teszi a feladatra.Kérlek, gondoljatok arra, mekkora forgalmat generál majd ez a kitüntető cím. Ha ott Angliában a legelők között húzódó Hadriánus fal és a mellette lévő egymástól órányi járóföldre épült tanyák forgalma komoly jövedelmet hoz, akkor nálunk ennek a többszöröse is várható .Altinumtól - Vindobonáig, / Mohács alatt Kölked községtől - Győrig szakaszt nevezzük Ripa Pannonica - nak / Felsorolni itt most aligha lehet az érintett településeket és azok kulturális - turisztikai vonzerő leltárát. Ezért támogató kritikáitokat megköszönöm, tisztelettel !
világlátó
@Horizont: Nincs vita közöttünk. Értek mindent. Én most csak a LIMES sikerét tartom fontosnak.
A havi 500 ezer már nem tud felháborítani. A Máriusz biztosi megbízása persze hogy paródia, de ma reggel hallgatva őt a kisvasutak és a miniszterelnök kedves játékai felett őrködő miniszteri biztosi munkája iránt valóban mosolyra fakasztott. Ha erre kell egy biztos, akkor a LIMES-re méginkább. Meglátod ez egy fontos dolog lesz.Ha lesz.
Toby
Ki fog derülni - nincs mese! - hogy a Kelet - és Nyugat-Római Birodalmat is a magyarok hozták létre a már akkor is működő "háttérhatalmak" ellenére! Lesz szerepe Gyurcsánynak és Bajnainak is!
Toby
@világlátó: Amint írod, máris elég ismeret van a hazánkban húzódó, római határvédelmi erődítményekről, sőt Zalában van egy "római útként" ismert ma is használatos útvonal a rédicsi határátkelőtől kezdve! Akkor mégis mitől várjuk, hogy majd megrohanják a túristák a már eddig ismert és feltárt ókori maradványokat?
Csak kérdezem...
eszegfu
@világlátó: Magam is megnéztem ezt a "római limes"-t, de kösz. a még több információt! Sajnos arra semmit sem találtam -- irásodban sem -- hogy ennek m.o-i szakasza már teljesen feltárt, vagy mondjuk mennyi hiányzik belőle? 2009. óta "várólistán" vagyunk a világörökség tekintetében és ha most csak annyi hiányzik, hogy a régészprofesszor letegye a kész, feltárt emlékeket, akkor mondjuk kapjon havi fizetést, az "elviselhető". De ha ennek a -- ahogy irod -- 427 km-es m.o-i szakasznak a feltárása csak 50 %-ban készült el, akkor bizony még sok pénzbe fog kerülni... és akkor lehet, hogy lesz római limes-ünk, csak már nem a most élőknek. Lehet, hogy rossz a példa... egy felszámoló is ugy kezdi, hogy a jelent kezdi el rendbe tenni , majd mindig az az napi feladatot intézi el, vagyis a "jövőt" és utána megy vissza az időben egyre távolabbi feladatokhoz. Én ezt gondolom.
Vizual
Helytartó ? Jó játék ez a FIDESZNEK. De a Hajógyári szigeten fog lakni ez a...?
világlátó
@eszegfu: @Toby: A Limes projekt már jó ideje összeállt. Mégis, a Limes Szövetség úgy gondolja, nem állhat le a szervező munka. A cél az, hogy a magyar Duna mente római kori hagyatéka és az azóta feltárt, elkészült látványosságok, újra felelevenített hagyományok, népszokások, népviseletek és népművészetek, a hímzés, a horgolás, a szőttesek készítése, a fafaragások, bőrműves termékek, a cserépedények, stb. a népi kezdeményezések, mint a bajai halászlé főzés a Sárköz látványos rendezvényei,a komáromi vár, része a projektnek, Ezért gondoskodnunk kell a Limes elemek fogadókészségéről, a programgazdák felkészültségéről. az idegenvezetésről, mindenről. Ehhez szervezet kell, aki koordinálja a látogatást, amelybe még beletartozik Pécs, Hajós, Kalocsa, Dunaföldvár, Ráckeve, Vác, Szentendre, és a többi. A benyújtáshoz már bőven elegendő a már összerakott kollekció. Ahol még késedelem mutatkozik, azok majd később is felzárkózhatnak.A Limes menedzsmentje bízik abban, ahogy más világörökségi színhelyet a világ minden tájáról felkerestek és azóta is magas a látogatói szám, úgy a mi Limesünket is hasonló intenzitással látogatják majd. Nagyon ránk fér egy kis népszerüsítés, erre a LImes kiváló program. A Borostyán út valóban előtalálható Nyugat - Magyarországon, ahogy Savaria is ezt igazolja vissza.
A mohácsiak már száz évek óta gyakorolják a farsangi búsó maszkos hagyományukat,több - kevesebb sikerrel, de amióta a kulturális világörökség listájára került, Japántól - Braziliáig, Svédországtól Tanzániáig vált ismertté és azóta az egy hetes program teltházas, a helyi lakosság kétszerese a vendégsereg. Természetesen Mohács is része a Limes projektnek, jóllehet délen Altinum, tőle Északra Lugió néven ismert római kori települések között van és nincs római kori története. Lugió, azaz Dunaszekcső ahol megtalálták Marcus Aurelius római katona császár szobortöredékéből éppen a szobor fejét, de sok más korabeli leletet.A Limes jó lehetőség, kellett hozzá a kormány segítsége.
eszegfu
@világlátó: Ha valóban ez "már összerakott kollekció" és már csak a professzor hiányzott hozzá, hogy kellően képviselje, akkor "hadd szóljon"! Ezzel együtt -- és ez bizonyára az én hibám -- nekem fenntartásaim vannak, vagyis nem bizom abban, hogy ez M.o-nak csupán a professzor fizetésébe kerül... Tudod az "emuthatévalatt" én egyetlen olyan intézkedést sem láttam, ahol az ország érdekei megelőzték volna a "holdudvar" érdekeit. De komolyan mondom: legyen Neked igazad!!
világlátó
@eszegfu: Nekem is vannak fenntartásaim, sajnos. Ezek abból a tapasztalatból származnak, ami az érintett vonzerő / látványosság, rendezvény / folyamatos látogathatóságával kapcsolatos. A pénz hiánya miatt a rendezvények időben elosztott módon, koncentráltan kerülnek megrendezésre.azaz február végén - március elején a farsangi rendezvények, majd legközelebb május végén, aztán augusztusban, stb. Ez egy településre értendő. Ezért kell a szervezettség és az irányító menedzsment, hogy a települések éves rendezvényei ne fedjék egymást, / ha csak nem egyházi, tehát meghatározott idejű / hanem úgy épüljenek fel hogy minden időben elegendő és összehangolt programsor álljon rendelkezésre. Ez amúgy a hazai turizmus számára is fontos lenne.A professzor úr bizonyára felfüggeszti egyetemi munkáját egy időre, hogy a projekt felterjesztésével tudjon foglalkozni. Azért élnie mégis csak kell, ez belátható. Pártszimpátiáját nem ismerem, de vannak helyzetek, amikor a cél érdekében az ördöggel is ...Szerintem ez a projekt jó, sok települést eddig elkerült a turista, méltánytalanul. Budapest, Balaton, Tisza tó , Dunakanyar és aztán vége a turista célpontoknak, holott amint látható, az élményturizmus kezd feléledni, azaz az örökségi, hagyományápoló, a nemzeti sajátosságokat és egy - egy nemzet történetét élményszerű elemekkel feldúsított kereslet érzékelhető. A Római Birodalom, a török hódító hadjáratok, a híres magyar szabadságharcok története, a reformkor eseményei, a magyar magasztos eszmék szimbólumainak ábrázolása a képzőművészetben, alkotó művészetekben,valamint mindezek kreatív reprezentálása nagy és szép feladat. Ezért most éppen a Ripa Pannonica nevü projekt előkészítése és sikerrel felterjesztése - szerintem - fontos.
eszegfu
@világlátó: Kivánom, hogy ugy legyen, ahogy irtad! Ez olyan, mint amikor 1 törvényt elfogadnak és az utána következő végrehajtási utasitás már szinte betarthatatlanná teszi. Pl. ahhoz, hogy "időben elosztottak" legyenek a rendezvények akár a település évek alatti "hagyományos" eseményeit is felforgathatja, mert mondjuk a Busójárást (mint "téltemető" eseményt) nem tehetik májusra. Mindenesetre kiváncsi vagyok!
világlátó
@eszegfu: A búsójárás valóban nem tehető a nyári hónapokra. Úgyoldották meg ezt a feladatot, hogy a belváros egy eddig eldugott belső udvarát feltárták, terveztek oda egy mohácsi néprajzi dolgokkal telerakott komplexumot, a " Búsó udvart ", ahol egy látványos környezetben, eredeti búsó alakokat, mohácsi sokac népviseletbe öltöztetett leány alakokat helyeztek el, parasztkocsi és más eredeti díszlettel, körüljárható módon. Az udvarban ott a búsóálarc faragó, a népviselet készítő, a múzeum, az étterem és még néhány helyiség az alkalmi rendezvényekre.Számomra az is nyilvánvaló, hogy ugyanígy lehet állandósítani több más rendezvényt is a Duna mentén.Az a lényeg, hogy a csoportok, de az egyéni utazók is,bármikor tudnak ide jönni, mindig legyen elegendő attrakció ahhoz, hogy elégedettek legyenek a felhozatallal.Ami engem riaszt, az a sokféle gagyi vásári termék, pl.gumiból készült római katona, vagy műanyagból készült római kard, vagy sisak.Remélem ezt egy termék zsüri majd kiszűri és helyette arra érdemes emléktárgyak kerülnek ki. Magam is kíváncsi vagyok de én magam is érintett vagyok ebben a projektben, ezért tudok erről valamit.Szervezett, vezetett csoportok részére készítek programokat, azaz készítenék, ha már én is látnám azokat, időben, térben kirajzolódni.Köszönöm hogy érted és nem utasítod el ezt a projektet.Vissy professzor megbizatása pedig majd lejár, mihelyt az Unesco rábólintott.
eszegfu
@világlátó: De hát itt akkor nemcsak arról van szó, hogy mint egy "tereptárgyat" a Római Limes m.o-i szakaszát elfogadják a világörökség részének?! Hanem itt bizonyos településeket a limes mentén eseményekkel is össze kell kötni... ha jól értettem. Hát igy bizony elég "nagy falat"-nak tünik. Hiszen a településeken az önkormányzatok tagjai sem tudnak megegyezni, hát még ha valamilyen eseményükkel esetleg "igazodniuk" kell egy másik településhez!? Majd meglátjuk mi sül ki belőle! Neked viszont mindenképpen kivánok erőt, egészséget ehhez a munkához, annál is inkább, hogy látom nagyon a "szived csücske"!
világlátó
@eszegfu: Látom már, érted, miért is kellett ide miniszteri biztos.A szövetség vezetése nem tud úrrá lenni az önkormányzatok némelyike passzivitásán. Az együttműködés a siker kulcsa. Különösen az induláskor. Aztán reményeink szerint már nem kell őket noszogatni, mert a kereslet előteremti a kínálatot, vagy úgy ellaposodik egy - egy közbülső terület, hogy senki nem megy oda.Az önkormányzatok még messze vannak attól, hogy vállalkozó önkormányzatoknak nevezhessük őket.Amíg nincs gyümölcsöző együttműködés az önkormányzat és a helyi vállalkozók között, csak a hatósági akadályoztatás és a helypénz, adó, illeték bevétel az egyetlen kapcsolat, addig nem lesz igazán pezsgő élet vidéken.
Köszönöm jókívánságaidat.A Limes is a szívem csücske, ahogy ezen túl a vidékfejlesztés, területfejlesztés is.Ezekhez a belépőjegy pedig a kultúra és a turizmus, bár aki azt gondolja ez a könnyű műfaj annak ajánlom csatlakozzon.
eszegfu
@világlátó: Jól kitárgyaltuk a témát, igy már van valami fogalmam az egészről. Csak annyit teszek még hozzá: miért nem lehetett ezt a kinevezést egy kicsit bővebben kommunikálni?! Talán az első "valami", amit jónak találok a kormányzati munkában... e helyett az jön le, hogy megint egy "idióta kinevezés", ráadásul szinte párthuzamos Révész Máriusz "kerékpár,... kisvasuti..." kormánybiztosi kinevezésével?! További szép napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.