Ugyancsak hazánkban gondolnak a leginkább gazdasági teherként az országba érkező bevándorlókra - derül ki egy kutatásból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A nép az Isten-adta nép, mely ... igencsak fogékony! =))
Peller Anikó
A menekültektől? Hol vannak itt menekültek? Itt óriási tömegekben betóduló inváziós, honfoglaló seregekről van szó akik soha nem akarnak visszamenni a sivatagba (lehet van mondjuk ezer kivétel a tavaly beözönlött kétmillióból).
bundi
@Peller Anikó: bocsi te is bérrettegő vagy?...rettegtek a menekültektől ha odamennek...rettegtek ha nem mennek ioda...mert nincs aki dolgozzon...rettegtek, mert ha nem mennek oda olyanok akik dolgoznának helyettetek, akkor nuku nyugdíj...rettegtek hogy a viktor marad...rettegtek, ha más jön...nem maradt senki aki normális abban az országban?...
dr. prédikátor
Én meg leginkább a fütyisz bandától és a vezérétől a viktor szopkintól " rettegek"!Ezek ártalmasabbak bárminél!!!
bakegya
@RonaGyuri: igen,egyenlőre az orbáni TERRORBAN TARTOTTSÁGOT JÓL TŰRI A TÖMEG...de tévednek a magyarok,mert minél tovább tűrünk,annál több mocskot és hülyeséget nyom ránk is és most már a világ minden pontjára is ez az cigánykodó maffia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.