Az egyik legnagyobb nevű magyar ötvös-és szobrászművész, Péter Vladimir is visszaadta Köztársasági Érdemkeresztját Bayer Zsolt hasonló kitüntetésben való részesítése miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@sziha: Mar-mar a biciklist is tulszarnyaljak. Marmint alul.
Pedig az nem lehet könnyű. Bár az is igaz, hogy a szorgalom és kitartó gyakorlás csodákra képes.
A Corvin.lánc és a Balassi-kard után ezt a kitüntetést is sikerül, komoly, kitartó munkával, a sz@rba rángatni. Hajrá magyarországi Fidesz, hajrá magyarországi Fidesz-magyarok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Az elfújta a szél örökbecsű megállapítása szerint there is another day tomorrow. Azaz holnap egy új nap van.
Ludmilla
n nagyon szégyellném magam Bayer Zsolt helyében,és nem várnám meg a lavina végét,magam adnám vissza ezt a kitüntetést,amire nem szolgáltam rá
Pöpec
@Ludmilla: Ahhoz erkölcs kéne, az fideszesnek nincs... felvételi követelmény...
papa.49
Ez is ,,kiüresedik,, mint minden a ,,kokárda, a nemzet szó,, amihez hozzáférnek azt tönkreverik, sárba tiporják az unalomig hajtogatják, mert tok hülyék!!!
eugen4402
@Ludmilla: Szerintem is, ha menteni akarná a veszett fejsze nyelét, visszaküldené a plecsnit, néhány meghitt, kedves mondat kísértében...
"Itt van, ...sszátok meg, dúgjátok fel ... A ... anyátoknak magyarázzátok, hogy kihalt a magyar értelmiség bal..szok..! Itt vannak ni, ráadásul mind komcsi, libsi, cigány, zsidó, és ahelyett hogy RÁM lennének büszkék, ők visszaküldik a kitüntetéseket! Elmegy mindenki a náthás ..csába, le vagytok ..szva.
2018-ban a saját pártom élén nyerem a választásokat: Vivát Független Magyar Trágárok Pártja!!! Hajrá FMTP!!!"
Manhattan
"egy rasszista, a magyar politikai kultúra lerohasztásában élenjáró bértollnok megkaphat. Nem tudom, Ön hogyan számol el lelkiismeretével azután, hogy aláírta annak a Bayer Zsoltnak a Lovaggkereszttel való kitüntetését, aki évek óta folyamatosan kisebbségek eltiprására, polgártársaink meggyilkolására szólít fel. Öszintén szólva: nem is érdekel. Nekem azonban nem áll szándékomban B.Zs.-tal egy listán szerepelni."

Kaltenbach Jenő,
Kenyeres István,
Tóth Bálint,
Rózsa Péter,
Polgár András,
Krausz Tamás,
Erdélyi Ágnes,
Péter Vladimir,
Galkó Balázs
És Bruszt László!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.