Nagyjából ezer ember demonstrált a Kossuth téren, miután szombat reggel váratlanul felfüggesztették a Népszabadságot, az újságíróknak pedig futárral küldék ki a felmondásukat. Egy idősebb férfi rosszul lett a tüntetésen, őt a helyszínen élesztették újra.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
Saját magukat végezték ki. Egész egyszerűen tönkrement a lap. Van ilyen. Ami nem megy, azt be kell zárni, vagy eladni.
Szókrakész
@division: De ezt a libsiknek hiába magyarázod.
Ők még a pártkönyves állami pénzes komcsi időkben gondolkodnak.
Észre se vették, hogy azóta kicsit fejlődött a világ, volt Holdutazás, létezik az antigravitáció, antianyag, ...
solidedge
@division: A kormány közeli média és sajtó nem tud tönkremenni. Ha a példányszám alacsony akkor az adófizetők pénzéből pótolják a verszteséget. Magánkézben az MTV már rég elhallgatott volna, a Magyar Idők sem jelenne meg. A kormány elemi érdeke ezeket életben tartani, hogy a napi hozsannákat elzengjék róluk.
Szókrakész
@solidedge: Ez minden qrmány érdeke, célja.
surdilloFUJT
@division: Az állami és céges hirdetéseket a mocsok fitymasz letiltatta!Egyetlen lap sem tudja fenntartani magát az olvasókból!!!Eddig tiszta???Az összes fitymaszimádó lap.média tele van tömve állami és céges pénzekkel,hogy a vezíretek törpeminoritását megasztalja!Ebből a szemszögből így néz ki a helyzet,igaz,hogy a fitymasz agymosottjainak a fehér is fekete,ha ovi mondja!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.