Lövöldözés volt szerda reggel a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnyben, rendőrök is érintettek, a hatóságok egyelőre nem közöltek semmit.

Az MTI úgy értesült, hogy a lövöldözésben egy rendőr meghalt.

A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója, Oláh Attila arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy a 74 éves elkövetőt kórházba vitték, most műtik.

Öreg náci ölt rendőrt Bőnyben

Az MTI tudósítója reggel a helyszínen azt látta, hogy több tucat rendőr és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai körbe vettek egy családi házat. A rendőrök közül többen golyóálló mellényt viselnek, és mesterlövészek is készültségben vannak. A helyszínen volt a megyei rendőrfőkapitány is.

Falubeliek az MTI munkatársának azt mondták, egy idős férfi házát vették körül a rendőrök.

Sajtóinformációk szerint a férfi a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szélsőjobboldali szervezet alapítója, aktivistája. A '90-es években a nemzetiszocializmus eszmeiségének terjesztése miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Most azért akartak nála házkutatást tartani, mert illegálisan éles lőfegyvereket tartott otthonában.

Az MTI-t a megyei rendőrség a Központi Nyomozó Főügyészséghez irányította, ahol egyelőre nem adtak tájékoztatást. A TEK szintén nem közölt semmit sem az MTI-vel. Győrben kora délutánra hirdettek közös sajtótájékoztatót.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@karma1: Lelőttek egy rendőrt... Ha élne, akkor meglőttek egy rendőrt volna helyesen, ámbár a hatásvadász firkászok bármire képesek!

Most látszik bebizonyosodni, mekkora szükség van ezekre az anarchiapárti szervezetekre. Köszönjük a radikalizálódásra való felszólítást orbán úr!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
74 éves ellen, csak a szőnyegbombázás a megfelelően arányos harci tevékenység.
karma1
nagyon sajnalom a rendort, bar semmit nem tudunk az allapotarol, hiszen arrol nem irtak egy szot se.
Viszont: orban nagy banatara, mar megint NEM egy menekult terrorista, hanem csak a Pista ba a szomszedbu' lott...Hogy fog igy erosodni a "migrancsok " rossz hire"?
lópicigáspár
@karma1: Lelőttek egy rendőrt... Ha élne, akkor meglőttek egy rendőrt volna helyesen, ámbár a hatásvadász firkászok bármire képesek!

Most látszik bebizonyosodni, mekkora szükség van ezekre az anarchiapárti szervezetekre. Köszönjük a radikalizálódásra való felszólítást orbán úr!
eszegfu
@karma1: Azt olvastam, hogy az egyik rendőr fejlövés következtében még a helyszinen meghalt, a másik megsérült, az ő állapotáról nincs hir. A 74 éves férfi a Magyar Nemzeti Arcvonal (szélsőjobbos) tagja volt és az ezzel kapcsolatos nyomozás során akartak házkutatást tartani.
volvós
Egyre több a rendörök elleni fegyveres támadás, és robbantás...pedig sintérsanybácsi megigérte, hogy 2 héten belül rend lesz...és még egy valami : Sokkal több az elkeseredett idös ember, akinek elege van ebböl a rendszerböl...
soljanka
Csak annyit írnak, hogy idős bácsi, meg elvesztette a fiát.

Nos az idős bácsi Györkös István. Véresszájú nemzetszocialista.
A rendszerváltás óta vezette a hungarista csoportokat.

hu.wikipedia.org/wiki/Gy%C5%91rk%C3%B6s_Istv%C3%A1n
soljanka
@karma1: @Dr.Doktorovics trinitron dr.: Az azért megvan, hogy nem egy idős, kertészkedő, pipázgató bácsikáról van szó?
karma1
@lópicigáspár: Ertem en a cimet, csak nekem a cimekkel az a bajom, hogy mindegyik hatasvadasz, es tudom, hogy mi a kulonbseg a "lelotte" es a "meglotte" kozott, de olvastam egy blogban pl. a koruti robbantorol is, hogy "felrobbantotta a rendoroket", ami ugye igen eros csusztatas volt, szerencsere, mert szegenyek nem erdemeltek meg ezt a serulest...
Hellcat
Na így kell teret engedni a jobboldalnak...főleg a radikálos csürhének...10 éve is megmutatták októberben mire képesek.
Aki Én
Eltudjuk képzelni beteg elméjű Bringás szektatagot, mit ugatna most ha szélső balos lenne a lövöldöző?
Na mi van Bringás pöcs, gyilkolásznak a haverjaid kretén?
Veleda
Ennél a zavaros fejű hungaristánál már 20 évvel ezelőtt kellett volna házkutatást tartani. Nem hagyni, hogy idáig is képviseljen egy olyan eszmét, avagy csoportosulást, akik nem valók a társadalomba.
A meghalt rendőr családját ki fogja eltartani? Részvétem a családjának, részvétem a rendőröknek.
karma1
@lópicigáspár: Csak most lattam a masik cikkt, amiben irjak, hogy szegeny rendor elhunyt. A franc essen abba az idiota alzheimeres fejibe annak a ven buzinak, szegeny rendor a munkajat vegezte (volna), es egy bunozo ezt teheti vele,,,:o(((

sintersanya! Hol a francba vagy? Mar szazadszor is lejart az a rendcsinalos ket het...
Szemet tetu, olajszokito bunozo... Te sem vagy kulonb a gazdadnal

Remelem, vegig kell majd csinalnotok ugyanazt, mint amit egy koztorvenyessel csinalnak,,, Meg az is tul jo lesz nektek...
Fradigege
Elég üres volt az élete. Jó kis nyugdíjas éveknek néz elébe. Lúzer. Jó nagy Barom.
lópicigáspár
@karma1: Egy apró észrevételem lenne... azt írod, hogy nem különb a gazdájánál... biztos vagy abban, hogy van neki gazdája és nem ő az igazi góré? A TEK-et szerintem azért hozta létre a mi napóleonunk, hogy legalább valakinek tudjon parancsolni és vigyázzon rá, mert a rendőrség nem fog, ha azt az ukázt kapják.
Veleda
@karma1: Idáig vezet az elvakult gyűlölet.
karma1
@lópicigáspár: Lehet benne igazsag, ha ebbol a szempontbol nezzuk... Bar ez azert egy kicsit meredek elkepzeles: en inkabb ugy gondolom, hogy orban nagyon is tisztaban van a labilis helyzetevel, es mint minden pszichopata, benne is rendesen muxik a felelem, a buntudat, ha neha van egy-egy vilagos pillanata az eleteben (bar ez egyre kevesebb lehet, ahogy elnezem).
Nem hiszem, hogy orban barkit is megturne maga folott, nem olyan csaladbol szarmazik o... Akaratos, fafeju, mint a faterja...
wagabund
öregkorára semmi gondja nem lesz. koszt, kvártély, orvos...
csakhát egy embert megölt, egyet súlyosan megsebesített...a náci felfogásáról a rendőrök nem tehettek...
quadrocopter
Bravó és miért nem a túlképzett tekesek mentek ki a vén csótányhoz, ha felmerlt az illegális fegyvertartás gyanúja?
Itt parancsnoki felelősség is megállapítható, ha ennyi a történet!
justhpeter
Miért nem lőtt jobban az aki a menekülő tettest meglőtte ? Nem érdemel semmiféle méltányosságot vagy kegyelmet.
soljanka
@justhpeter: Ha jobban lő, akkor meghal az öreg.
Jobb lesz ez így: maradjon életben, és élvezze élete végéig a börtönt.
Ez nagyobb büntetés neki szerintem.
eszegfu
Pár perce olvastam, hogy az öreg "harcost" 5 lövés érte gyomortájékon... éppen mütik... lehet, hogy csak tésztaszürő lesz belőle... ugyhogy nem biztos a felépülése, hogy egyáltalán vád alá helyezzék...
eugen4402
@eszegfu: Semmilyen létfontosságú szervet nem értek a lövedékek, a műtétet befejezték, és az elkövető idős korához képest nincs életveszélyben - nyilatkozta két órakor a kórház igazgatója. És most kezdődik a sajtótájékoztató a Hír-en...
human
Mintha kevés lenne a TEK-es jármű a képeken. Vagy csak jól rejtőzködtek.
eszegfu
@eugen4402: Kösz! Ez az igazi "hirfolyam"!:))
papa.49
@human: Itt vissza is lőttek, ezt ne feledd!!!
eugen4402
@eszegfu: Régi mániám, hogy sajtótájékoztatók előtt a Hír TV-re kapcsolok, mert ők megszakítják a műsort, és ténylegesen "LIVE" adják le az anyagot. Közben egy érdekes cikket találtam erről a bőnyi patkányfészekről a @nyugat.hu mai számában...
papa.49
Most látszik beérni a nagyon laza hozzáállás az ilyen csoportocskákhoz!!!
coni
Hihetetlen, hogy ezeket a szélsőségeseket hagyják grasszálni (még akkor is ha Áder rokona) amikor sokkal veszélyesebbek mint az átutazó "terroristák". Egyre nagyobb tömeget rántanak magukkal az agresszív önbíráskodásukkal. Lassan már az őrült nyuggerek nagyobb veszélyt jelentenek a társadalomra mint a megélhetési bűnözők..
eszegfu
@eugen4402: Elolvastam én is...Valami olyasmit is olvastam, hogy pont ennek a szervezetnek a kapcsán nyomoztak és akartak házkutatást tartani, ekkor történt meg az ami. Valamelyest azért megnyugtató, hogy erről legalább tudtak a "szervek" és kutakodtak is... már amennyire jók a hiradások információi.
teuton
A drotszamaras nem jelentkezett meg itt? Ö majd a ven nacibol csinal egy komcsi-libsi-bolsit akit a nyugat-europai liberalisok Soros penzeböl beszerveztek es a szerb hataron logott be illegalisan a keritest szetvagva egy becsületes melymagayar papirjaival felszerelkezve...
eugen4402
@eszegfu: Az a gyanúm, hogy egy tisztogatási akció harmadik állomása volt Bőny. F, hó 20-án Sopronkövesden tartottak házkutatást egy magánszemély otthonában, ahol rengeteg fegyvert és éles lőszert foglaltak le, a következő helyszín egy soproni lakásban talált hasonló arzenál volt, és ma következett Bőny...Talán a Btk.-ra is ráférne egy frissítés, ha már a tákolmánnyal bíbelődnek megint.
eszegfu
@eugen4402: Na majd rákeresek, mert ezeket nem hallottam!
eszegfu
@teuton: "Jelentem": tegnap este volt itt utoljára.
eugen4402
@eszegfu: a 22-ei Blikkben volt egy cikk: "Mire készülhettek?.."
justhpeter
@eugen4402: Nem szeretnék találgatni, de ha ez egy korábbi fegyverrel összefüggő ügy volt, akkor miért nem a TEK ment és miért egy kéttagú járőr ?
human
@justhpeter: Ha valóban tudhattak róla, hogy fegyver is lehet nála, akkor ez tényleg érthetetlen.
eugen4402
@justhpeter: El sem tudom képzelni... Tippelni nem szeretnék, de bennem is ez a kérdés vetődött fel, hogy a Nemzeti Nyomozóhivatal intézte az akciót, és amikor már bekövetkezett a tragédia, akkor jött a TEK, mert a sajtótájékoztatón már ott nyilatkozott a vezértábornoktábornagy (?)
simmering73
Ekkora baki miatt itt fejeknek kellene hullani.
desiro
Rosszul választotta ki az áldozatokat.
nyanya001
Köszönhető a kormánynak akik elnézik a rohadék szélsőséges fasiszta szervezetek
megalakulását, azok grasszálását !
Megérdemelnétek, hogy a ti homlokoton csattanjon a golyó !
human
@Peller Anikó: Egy cikkben azt írták, hogy nem Áder rokona. Szóval csak óvatosan
sziha
Sejj, de csondben van a biciklisek brigadja...
qxy
Lövöldözés volt szerda reggel ???
Vagyis?? hogy mi volt az ok? azt sajnos majd a rend őrei el mondják az " Igazat" mert úgy szokták. Nehogy már egy rendőr legyen az oka.az ki van csukva ha meg valaki mást mond, az be lesz csukva. Lásd, Z Nagy eset. Senkinek nem nyithatott ajtót erre két járőr és az utcán álló két rendőr kocsi is figyelmeztette de ,?? mégis ki nyitotta. minek is ?? kinek is ??? A halálának is oka volt páran tudják is az eredetit . de ez ugye nem tartozik másra. Mocsok ez a világ.
magyarbakancs
A jobb oldal mindig náci ideológiát harsogott.
19,20 század a bizonyíték rá.
Nemzeti nacionalizmus két világháborúba kergették a világot.
szép új világ
Hát igen! Ez a házkutatás nem sikeredett olyan jól, mint a nagyvezír tiszteletére a Puskás stadion metró megállójában előadott vaktöltényes lövöldözgetés.
moiszikf
Ezt az embert évtizedek óta megfigyelik, ezzel maga is tisztába volt. Eddig semmilyen erőszakos megnyilvánulása nem volt, különösen nem egyenruhásokkal szemben. Mitől vadult meg? Miért lőtt anélkül, hogy tudta volna, mit akarnak tőle? Hogyan tudott gépkarabélyhoz+lőszerhez jutni, az állandó megfigyelés és a rendszeres házkutatások ellenére? Miért egy sima járőr ment ki hozzá, ha tudták, hogy veszélyes, miért nem a TEK? Vagy nem tudták, hogy veszélyes? Miért nem?
Jozefina
"Sajtóinformációk szerint a férfi a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szélsőjobboldali szervezet alapítója, aktivistája"
Azt/azokat kell jogi felelősségre vonni, akik engedélyezték, elnézték, hogy ilyen tetves társaság működhessen e hazában!!! És nagyon keményen láncra verni valamennyit!!!
Kutyuska
@lópicigáspár: Tulajdonképpen Orbán és a kormány lelkén szárad ennek a rendőrnek a halála.
Ha a TEK-esek nem Orbán utcáját védenék, talán lett volna kapacitás, hogy ők menjenek házkutatást tartani egy olyan házban, ahol nyilvánvalóan fegyverek tömkelege van.
Miközben Orbánék még a saját rendőreinket sem tudják megvédeni, azzal kábítják a sok agyhalott Fidesz hívőt, hogy Európát is megvédték.
Kutyuska
@Hellcat: Nem így kellene, de Orbánnak elemi érdeke, hogy minél nagyobb gyűlölködés és agresszivitás uralja az országot. Ebben az egyben valóban a legjobban teljesít az ország, de főként a kormány és a Jobbik szimpatizánsai.
Hellcat
@Kutyuska: Ennyire nem volt érezhető az irónia? :(
Kutyuska
@Hellcat: Dehogy nem, csak gondoltam egy-két fidesz kommentelő ezt talán megérti.
Kutyuska
@nyanya001: Engem egyáltalán nem lep meg. Azonos a világnézetük.
eugen4402
@nyanya001: Hááát azért a kép láttán kb. 200 sec-ig leállt a szívverésem...
Tudom, hogy ő is "egy vérből való", mint a főtanácsadó a másik parton, tudod, az "Üzletközpont Óbudán". Most inkább "átkapcsolok" rejtvényfejtésre, mert rámtört az émelygés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.