A Népszabadság egyik utolsó lapszáma írta meg, hogy a jegybankelnök Patai Mihály Unicredit-vezér egyik luxuslakását használja a Budai Vár oldalában, és ez súlyos összeférhetetlenségi kérdéseket vet fel, hiszen a Nemzeti Bank felelős az összes pénzintézet piaci felügyeletéért.

Bárándy Gergely, szocialista képviselő kérdezte szerdán a Parlamentben Matolcsy Györgyöt arról, hogy most akkor végül is hol lakik.

Matolcsy azt felelte, hogy ellene 2014 nyara óta blöffökből álló lejáratás zajlik. Mint mondta:

Egy Bulvárszabi nevű lap légből kapott állításából azt állították, hogy én lakom valahol, ami Patai úr tulajdona, miközben állandó lakcímem Balatonakarattya, 8172, Köztársaság út 26.

Egyértelműen Matolcsy nem cáfolta az eredeti állítást, és az sem derült ki a válaszból, hogy akkor ezek szerint napi szinten ingázik-e a balatoni település és Budapest között.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

huKKK
Rendben Gyuri bácsi, csak a szelfit ne a Patai úr lakásából küldje;)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Hát hogy mi a lakcímed az egy dolog és egy másik hogy hol éled a szaros éleded nap mint nap...ami meg ügye a patai luxuslakása.
Hellcat
Nagyon remélem, hogy ennek csúnya vége lesz...
bencemacska
Hát nem a Várban lévő Országház utcán keresztül kell naponta Balatonakarattyára utazni???-:)))
Macskaszem
A szerető is ott lakik Balatonakarattyán, ahol Matolcsyné naccsága? Micsoda erkölcsi magaslatok basszus.
Here Potter
Nem olyan régen volt egy cikk, azt tervezték, hogy aki nem a bejelentett lakcímén él életvitelszerűen az majd megnézheti magát. Kezdjék vele!
bencemacska
@Here Potter: Igazad van.
Én is ezen morfondíroztam, hogy mi lehet a lakcím kártyáján?
namihami
@bencemacska: Remélem, hogy most már tudjátok, hogy miért kell annak a csihuhunak az egész országot bejárnia. Ezt a sok Fideszes ""máshollakót" valamivel csak haza kell szállítani az egész napi testet-lelket ölő parlamenti gombnyomogató robot után.
bencemacska
@namihami: De akkor mér' jár üresen?-:)))
namihami
@bencemacska: Mert csak a vonatjegy árát veszik fel a kasszánál. Lakásuk, sokszor a mienknél különb, mindegyiknek van, akár több is. Sokszor pedig a nyolcéves gyerek még főz is rájuk a saját kis budai kis garzonkájában (lásd Lézermester). Tehát csak a vonatjegy ára a buli, a vonatozás már nem. Hiába a Gazdi privát Hokkaido-expressze.
glorianna
@bencemacska: me' nem jönnek bé gombot nyomogatni se
bencemacska
@glorianna: Igen azt a hét embert, aki múltkor bent volt a "tenyerén is hordozhatja"!-:)))
bencemacska
@namihami: Én inkább a Szibériába vezető szárny megépítésére szavazok!!! De csak egy vágányúra!
Úgy hogy lehetőleg visszafelé ne működjön!!!
Eladott Ország
Akkor kuszaszem napi szinten ingázik Balatonakarattya és Budapest között. Tán nem helikopterrel jár a munkahelyére? Vagy szivességi alapon lakik Pataival,netán bisexuális.
namihami
@bencemacska: És ha egy szimpla partizán-módszerrel felrobbantanánk a sineket?
""Hozott dinamittal sínrobbantást vállalok.""- csak akad egy-két szakképzett segítő a szent cél érdekében.
quadrocopter
Ó, a Nemzethy Kanchy mesél, cinikus, pofátlanul hazudozik, azokból a szép szemekből egy is bőven elég!
huKKK
Rendben Gyuri bácsi, csak a szelfit ne a Patai úr lakásából küldje;)
Zeta
Igen, akarattya,édes hármasban, ahogy a kis kedves mondja, mert ő vállalta!
Bíród ,mind a kettőt energiával, kamagra nélkül?
Vállald már el ,Te is , nem szégyen!
Lepényleső
"Te jól tudod,a költő sose lódít:
az igazat mondd,ne csak a valódit,"

Írta egykoron József Attila,Thomas Mann üdvözlésére,de egyikük sem költött annyit mint
a mi ortodox költőnk,- igaz a miénkből,magára.
human
Hát ez az emberek totális lenézése.
kisrigó
Nagyon odafigyel, hogy még véletlenül se mondjon igazat! Tényleg hülyének néz mindenkit, nem az volt a kérdés, hogy mi az állandó lakcíme, hogy a Várban lakik-e? Persze, "munka" után ledöcög a Balatonra, hogy reggel frissen, üdén kezdje a napot! Igaz, hogy nem él együtt a feleségével, de gondolom van hely a sufniban Zituval jól megvannak ott.(Hisz ő felvállalta a kapcsolatukat!) Ezt a pofátlan cinizmust!
eugen4402
Ma már ők a "többség", ők már gyerekként megtanulták, hogy bármit elkövethetnek, azt tagadni kell körömszakadtáig... "Tisztelt Bíróság, én arról most hallok először..." "Én soha nem jártam ott..."
dr. prédikátor
pöttyös segű kuszaszem!!!Miért nem húúúúúúzol már el a faszban?? te hazug geci!!!
evacica
Ennek az embernek csúfolt gerinctelen, pofátlan senkiházinak a képén rinocérosz bőr van! Ilyen alkalmatlan tolvaj még nem ült az MNB elnöki székében, ez csak ahhoz ért, hogy hogyan kótyavetyélje el az ország pénzét, és főleg a saját és haverjai na meg rokonai javára. Ebben a szerencsétlen országba mindent megtehetnek az ilyen gátlástalan senkiházik!
nezelodo
Ahogy haladnak a dolgok, lassan a Kuszaszemért is elindíthatják az imaláncot a pénzünkre ácsingózó Istenszolgák! Remélem az imalánc lesz a lakmusz az események előrejelzésében.
Cefi
"Végérvényesen és visszavonhatatlanul bebizonyosodott számomra, hogy a paranoiás, tudatlan, dilettáns szarháziak állandó, szűnni nem akaró nemzeti versengésében a mai nappal Matolcsy Viagra György testhosszal lekörözte Rogán Helikopter Feltaláló Antalt, Lázár Arrogáns Jánost, de még talán minden gonoszságok, rontások és történelmi bűnök alfáját és omegáját is, az Orbán nevűt.

Amit Matolcsy Rómeó, a jegybank még mindig funkcióban lévő elnöke ma az azonnali kérdésekre adott köcsög válaszok órájában és műfajában a parlamentben megengedett magának, az még Rogán Propaganda Antal ordas hazudozásain és újságírói kérdésekkel szembeni szánalmas vergődésén is túltesz. Matolcsyt – akiről a maffiamódszerekkel lemészárolt Népszabadság derítette ki és írta meg utolsó lapszámában (mi ITT reflektáltunk erre), hogy a jegybankelnök Patai Mihály Unicredit-vezér egyik luxuslakását használja a Budai Vár oldalában, és ez súlyos összeférhetetlenségi kérdéseket vet fel, amennyiben a Nemzeti Bank felelős az összes pénzintézet piaci felügyeletéért – Bárándy Gergely szocialista képviselő kérdezte arról, hogy akkor hol a túróban lakik most végül is."

kolozsvaros.com/2016/11/02/amikor-a-bulvarszabi-ujsagiroja-elol-menekultel-nem-volt-ekkora-arcod-te-erkolcsi-tragyadomb/
aremy
@quadrocopter: erre szokták mondani hogy kettő lukszus egy meg minek.
quadrocopter
@Cefi: Úgy gondolom, az lesz a leghelyesebb és a legcélravezetőbb, ha a zemberek kezükbe veszik a brutális igazságszolgáltatást, aztán majd leszoknak a cinikus pofábaröhögésről ezek a bűnözők!
Cefi
@quadrocopter: Martens/vipera/sokkoló-ra gondolsz? Mert az egysejtűekmár csak ebből értenek.
quadrocopter
@Cefi: Tetszés szerint, a lényeg, hogy hatásos legyen és a cinikus vigyor megmaradjon a száján!
Cefi
@quadrocopter: A cinikus vigyor mellé azért tennék egy csákánnyelet is a szájába...
quadrocopter
@Cefi: Lehet turbózni, a hatás a lényeg!
Desischado
@quadrocopter: Én benne vagyok! Tőlem akár most is kezdhetjük! Torkig vagyok már ezzel a hazug, rabló népséggel, akiknek eltolcsy az egyik dísz példánya!
vonotok
Gyuri bácsi ! ez már a nép elleni bűntett a mit művelsz. Remélem tetteidért majd felelni fogsz, egy néma hajnalon az akasztófa árnyékában.
kiscsillag66
Ez (direkt, nem ő), beszél bulvárszabiról? Majd egyszer letörli valaki a bűvös mosolyt a szájáról.
quadrocopter
@vonotok: Ez a gengszterpéldány nem "Gyuri bácsi" hanem egy aljas közpénztolvaj, "új családjában" osztogatja az adózók pénzét!
Pálinkafőző Rézüst
Ez se arra néz, amerre beszél... Kirúg Hümér 2.0 verzió...
kukac50
Rabló banda az egész Fidesz. Matolcsi egy féreg.
vonotok
@quadrocopter: Akár nevezhetnék Öt nem " kis g...i " ha nem " nagy g...i " nem is rossz ötlet.
huKKK
Gyuri bácsi, nem az a baj, hogy írnak az emberrõl a bulvárlapok. Az a gáz, amikor a bulváréletmód veri a bulvárhíreket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.