Orbán Viktor megvédte miniszterét az azonnali kérdések órájában a hétfői parlamenti ülésen. A támadásokat blöffnek nevezte, és kijelentette, ezektől csak egyre erősebb lesz bizalma Rogánban. 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Persze Viktor, mi is tudjuk, hogy te vagy a főtolvaj! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Az, hogy Orbán bizik Rogánban, az ő dolga. Azért nekem nem kötelező egyelőre, remélem!
Foxley
G Orbán, azért elnézést kérni Rogántól túlzás volt. (((:
Cefi
Mindaz, amire Orbán rendszere épül, az maga Orbán. Egyszemélyben. Nincs rendszer Orbán nélkül. Ő maga benne a logika és az őrült beszédben rejlő magyarázat. Amely elutasítja az ésszerűt, és illegitimnek, megvetendőnek nyilvánítja a racionális, a morális, a politikailag korrektség világnézetén nyugvó gondolkodást. A mindenkin átgázoló, a lelkiismeretet csak hírből ismerő, az elismerést alanyi jogon követelő, a mások kárára történő önös vágykiélést megtestesítő ember: őt láttuk tegnap a parlamentben. Az elmúlt hat év valamennyi korruptságával tisztában levő, tetteinek lehetséges következményeit pontosan felfogó elmebeteget. Akinek egyetlen lehetőség maradt a kezében: zsigerből, pofátlanul elutasítani minden számonkérést, hegymászó bakanccsal taposni a vitapartner szájába, kollektíven hülyének nézni mindenkit. Nálam jóval okosabbak már leírták: a pszichopaták általában ellenségként tekintenek a többiekre, úgy gondolják, az élet harc, és csak úgy tudnak győzni, ha hatalmat gyakorolnak.

Orbánnak nem csupán az a tét, hogy a mohóságában elkövetett bűncselekményekkel soha az életben ne tudják megvádolni egy esetlegesen független igazságszolgáltatás színe előtt, vagy hogy az itt-ott felhalmozott vagyont biztonságban tudja. Ennek az embernek a hatalom gyakorlása, a rivaldafény is kell. Ez pedig majdhogynem független az előbbitől, de legalább hatványozottan súlyos. A saját maga tévedhetetlenségébe vetett hit megmagyaráz mindent. Ez a logika. Amihez sem politológusnak, sem okosnak nem kell lenni.
namihami
Ez a szerencsétlen már nem ura a gondolatainak és szövegeinek sem. Már nem sajnálandó, inkább szánalomra és kezelésre méltó.
Ha véletlenül egyszer nem csak elmondaná, de átlátná és Uram bocsá, de meg is értené azt amit mond, akkor lenne igazán bajban, mert abban a pillanatban lelkileg is beleroppanna.
Nála már csak az a pretoriánus gárda a szánalmasabb, amelyik, persze stallumokkal és pénzzel rendesen kitömve, de igazi szolga módjára, a Gazda minden egyes megnyilvánulását cselédhez illő módon, hangos kacagással honorálja. Tisztában vannak a saját képességeikkel és ebből kifolyólag felismerték, hogy egy Vezér totális kiszolgálására kell berendezkedniük, mert egyéb, értelmes funkcióra, korlátozott képességeik okán is, totálisan alkalmatlanok. Tömjénzsolti, Rizsasziszi és a többi a háttérben, iskolapélda és demonstrációs anyag a totálisan szervilis talpnyalók illusztrálására.
És az Anti. Amíg a köz a közepes halak dolgaival van elfoglalva, persze a Főnöknek juttatott rész leadása után, addig nem a Capo és familiája viselt dolgairól fecseg a plebs. És ezért a Tóni védett állatfajtának minősül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.