A menekültválság nyomán a szolidaritás új formái is megjelentek ugyan a magyar társadalomban, a legtöbben legfeljebb csak közeli hozzátartozóikkal törődnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@Nessy: Igazad van. Én még életemben nem láttam egy szem menedékkérőt sem. Széthullóban lévő családokat, családjukra hivatkozó tolvajokat, gyűlöletet és bűnbaknak kikiáltott embereket viszont egyre többet.
Csizmás Kond
@Nessy: Szerinted milyen ember az aki más sugallatára kitagadja a saját családját ?
Eriksson
@emerencia: Ezt nem értem, magyarázd meg kérlek: ". Hiába él valaki rendezett magánéletet, ha nem felel meg az orbáni családmodellnek, szabadon kihasználható, kifosztható".
dr. prédikátor
A gengszterválltás és a viktor szopkin csürhe gyülöletkampánya megtette a hatását!!!
Csizmás Kond
@Nessy: A bizalom egy nagyon bensőséges érzés. Csak abban bízunk akit ismerünk, aki mindenkinek hisz az csalódik a legtöbbet. A senkiben nem bízás onnan ered, hogy ma a nagy ide-oda fészkelődésben már a saját szomszédunkat sem ismerjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.