1989 óta először járt magyar házelnök a perzsa államban, Kövér László csodálatos kilátásokat festett a két ország perspektívájában, miközben Irán nem csak aktív támogatója a közmegegyezéssel csak tömeggyilkosnak tekintett szír elnöknek, de jeleskedik a keresztényüldözésben is, amely ellen éppen most alakított államtitkárságot a kormány. Kövér nem tud keresztényeket érő atrocitásokról, és elismerően szól az iráni gyakorlatról, az Emmi pedig nem szól semmit az iráni keresztények helyzetéről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Hogy nézne az ki, hogy elmegy véndögségbe, oszt elkezdi szidni az iráni muszlimokat a keresztényüldözés miatt, attól függetlenül, hogy az első tíz között van Irán. Ha láthatatlanul is, de még a választások előtt jól jönne a suttyóknak egy kis mellékes mani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Ilyen az, amikor egy MSZMP párttitkár felnőttként megkeresztelt fia akarja irányítani - sőt a mellékelt események szerint irányítja is - a világ kereszténységének védelmét!!!-:))))
papa.49
A köteles megint tanúbizonyságot tett arról, hogy nem véletlenül hívom, pápaialkanásznak!!!
Szókrakész
Mit kell ezen kiakadni?

Ők politikusok.
A hazugok, spin doktorok kasztja.
karma1
Hat azonnal osszekarmolom magam... Mindenki azon kuzd, hogy semmilyen iszlam orszagba, vagy keleti diktaturanak a kezebe NE keruljon nuklearis anyag, nehogy rossz celra forditsak szelsoseges elemek a hasado anyagot.
Erre odamegy ez a logobajszu balfasz, es alair egy megallapodast, felresoporve minden normalis moralis erteket, mert csak...
Ha szepen halkan megkerdezhetem, harmincvalahany ev utan mi a f@sznak ment oda??? Foleg, hogy a vilag normalis fele nem akar uzletelni ilyen kiszamithatatlan , autokrata bagazzsal, mint akik jelenleg hatalmon vannak kozel- es tavol-keleten...:o(((
papa.49
@karma1: Azért mert ezek állnak már csak szóba a hazugovics fémjelezte bandával, normális ország csupán távol kívánja magától tartani őket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.