Házkutatást tartottak a VS.hu szerint a rendőrök a 2-es metró járműtelepén a rendőrök a VS.hu szerint. A BKV elnök-vezérigazgatója közben arról beszélt, nem bújnak ki a felelősség alól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hány éve is jár már a 2 metró, ha jól gondolom minimum 45 éve, mégse lehetett ilyen esetről hallani még a lebecsült orosz szerelvények esetében se!!!
Ez volt pontosan az a járgány amibe a sarlósék belekötöttek, és végül nagy hirtelen átvettek, a másik meg nem az idén kezdtek el járni ezek a szerelvények, itt valami bűzlik rendesen, valakik, valamit nagyon elkúrtak, hogy miért az majd kiderül!!!
coni
A 3-as metrónál még rosszabb a helyzet, ha baleset történik mit fog mondani Tarlós? Hogy évek óta fekvőgipszben van azért nem tud róla hogy milyen nagy a baj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.