Budapest III. kerületében már vannak nyugdíjasok, akik megkapták a kormány karácsonyi ajándéknak szánt Erzsébet-utalványát. Felhasználási tájékoztató van hozzá, de Orbán Viktor ígért levele nem érkezett meg vele.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ekrontották a karácsonyomat, már a díszkerete is megvolt a levélkének, kimeszeltük az udvari budi oldalán a helyet, mit (kit?) akaszthatok a helyére?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
a francos levele nélkül nem is kell...!
dehogyneeem!!!
nyanya001
25 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a kormányhivatalnokok.
A 24.hu arról ír, hogy a járási és kormányhivatalnokok fejenként 25 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra.

A nyugdíjasok 10 forintos utalványt kapnak, amit majdnem a kormányhivatalnokokkal vitettek ki, de aztán mégis inkább a postára bízták a szállítást.
A nyugdíjasok az utalvány mellé Orbán Viktortól kapnak köszöntő levelet, a hivatalnokokét viszont Lázár János és Kovács Zoltán írta.

Komárom-Esztergom megyében a 25 ezres központi juttatás mellé egy 12 ezres jutalom is jár, amit a nyugdíjasoknak végül ki nem vitt utalványok miatt adnak. (24.hu)

!!444!!
nezelodo
Nem lesz Orbán levél, sem húsz évvel fiatalabb Orbán fénykép? Pedig én már lelkileg megerősödve készültem rá, hogy a titkosító maffiózok üzenetét úgy vágom ki a kukába, ahogy az eddigieket!
csa-csa
ja! és ha még a levelezés árát is hozzácsapta volna...!
Edmond Dantes
Csak nem gondolják komolyan,hogy egy borítékban kapják meg pártunktól és kormányunktól a két nagyszerű ajándékot.Orbán levele természetesen külön fog érkezni,olyan ünnepi lesz a megérkezése,mint a nagyoperettben a primadonna, Honthy Hanna fanfáros belépője.A nyugdíjasok meg boldogan rázendítenek:"Te rongyos élet..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.