A Fidesz szerint Vona Gábornak saját "hiteltelen és korrupt politikáját" kellene felülvizsgálnia, és ha a korrupció ellen akar harcolni, kezdje saját háza táján.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Staudt Gábor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatón azt mondta, határozati javaslatot nyújt be a Jobbik az Országgyűlésnek, amelyben a korrupciós bűncselekmények büntetőjogi felülvizsgálatát kéri, mivel vannak olyan tényállások a büntető törvénykönyvben, amelyek noha szépen hangzanak, de az elkövetőket az alapján nehéz elfogni. Ide sorolta a hűtlen kezelést, hanyag kezelést is.

A Fidesz szerint Vona Gábor a pénzért és a hatalomért mindenre képes, mai napig nem hajlandó színt vallani "Európa legnagyobb korrupciós botrányában", amelyben Kovács Béla révén érintett, és nem hajlandó elmondani, hogy "milyen idegen hatalmaknak, mennyi pénzért adta el a Jobbik lelkét".

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az elmúlt 6 év bizonyítja a fütyisz nem különben, mindenre képes a hatalomért!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Az elmúlt 6 év bizonyítja a fütyisz nem különben, mindenre képes a hatalomért!!!
bencemacska
"Vona Gábor a pénzért és a hatalomért mindenre képes"
Bizony ez nagy probléma, mert nagyon fel kel kötni a g...t, hogy túl tegyen OV-n!!! Ebben a témában nagyon magas a mérce, nehéz OV-t túlhaladni!!!
Erre mondják: "más szemében látja a szálkát, de sajátjában nem veszi észre a gerendát"!!!
szaboria1
Annyira jó a nyomozó hatóságunk, hogy az emlegetett Kovács Bélával kapcsolatos ügyben sem haladnak. Vádaskodni meg igen csak tudnak a Fideszesek. Pedig már egy pár milliót kikellet fizetni hamis vád miatt.
Gyuri Géderről
Ha Vona ki tud kényszeríteni egy nyilvános vitát Orbánból, és ott minden fideszes vád, hiteles dokumentumokkal alátámasztva lesöpör az asztalról, és a jobbik hitelt érdemlően változtat az ideológiáján megnyerik a választást.
Lepényleső
Na igen,de mást ne az buzdítson ilyen cselekvésre,aki soha nem látott mértékben,és arroganciával megteremtette a világ egyik legbecstelenebb rendszerét?
justhpeter
@Gyuri Géderről: Orbán nem fog kiállni vitára senkivel. Nem is ismeri azt a szót, hogy vita.
Nessy
Szerintem, ha a FIDESZ " előadná a tavalyi lopott holmit" vádaskodás helyett, komoly többlet lenne a költségvetésben!
Fradigege
Nem semmi. Bagoly mondja verébnek. Ki a tököm hisz nekik? Álljon már elém!
szép új világ
@Gyuri Géderről: Orbán és a nyílt vita? Ugyan már! Még a saját nyaloncai csak olyat kérdezhetnek tőle, amivel a vezír egyetért.
quadrocopter
A Vona nevet kéretik behelyettesíteni egy valóságos, betegesen hatalom - és pénzmániás nevére: Or(v)bánra!
Desischado
Röhögnöm kell. Az kiabál a legjobban, akinek a háza ég. Egyébként nyírják ki egymást, az lenne nekünk a legjobb! Bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű!
kisrigó
Csak józan paraszti ésszel gondolom, hogy nem is akarnak sietni a Kovács Béla ügy kivizsgálásával. Lehet, hogy nincs kellő bizonyítékuk, vagy ha van, majd alkalmas pillanatban előveszik. Amúgy arra jó, hogy lebegtetik, lehet vele vagdalkozni. A dolog lényege marhára nem érdekli őket.
Jozefina
Mi lenne, ha a fidesz-kdnp-s nyomorult csapat bizonyítékokkal állna elő és nem csak ugatna!!??
kukac50
A Fidesz a legkorruptabb,és a Maffia vezér Viktor hazug támadással akarja hatalmon tartani magát. Orbán a parlamentben az éhezőkről azt mondta egy MSZP_s-nek,hogy csak az Ő törzstagjai hiszik,hogy vannak éhezők Magyarországon,most megnézhetné hányan állnak sorba ennivalóért. Bunkó Viktor!
F_Viktor
(vona) "...mai napig nem hajlandó színt vallani "Európa legnagyobb korrupciós botrányában", amelyben Kovács Béla révén érintett, és nem hajlandó elmondani, hogy "milyen idegen hatalmaknak, mennyi pénzért adta el a Jobbik lelkét"."

1) KB béla mentelmi jogát tavaly októberben (több, mint egy éve!) felfüggesztette az EP, tehát onnantól orbán csakis a legfőbb ügyészét kérdezheti, kérheti számon ez ügyben!
2) "...milyen idegen hatalmaknak, mennyi pénzért adta el a Jobbik lelkét"?
Tudja orbán a választ, miért nem meri kimondani?
PÉNZÉRT, támogatásért eladták lelküket és országukat ugyanannak a putyinnak, mint a fityesz, + a jobbik még kiterjesztette a lejmolást pár arab országgal.
Ámbár nem vagyok benne biztos mikor látom a hírekben a saját lábon álló orbán-lányt és férjét az arab miniszterrel tárgyalgatni, hogy a fityesz nem tesz hasonlókat.
silber13
@justhpeter: Dehogynem ismeri! Csak egészen egyedi az ó ismerete, mert ugyi aszongya ez a kelekótya csúti szélhámos : " ego sum via, veritas et vita " És mindezt érti saját magára! Röhej!,
justhpeter
@silber13: Ha mindez ő, remélem hamarabb lesz vége, mint várja !
silber13
@justhpeter: Csodálom, hogy a katolikus egyház nem íratott litániát a csúti szélhámos tiszteletére!
justhpeter
@silber13: Nyilván leplezik, hiszen maguk is a haszonélvezőjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.