A népszerű és meghatározó Honfoglalás 2000 egyesület és a Vlagyimir Putyin Baráti Kör egy petícióval és négy emberrel fejezte ki szeretetteljes rajongását az orosz elnök iránt. Hóban-fagyban, a követség előtt. Videó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Még hogy 56 sajnálatos esemény volt. A jó kurva anyátokat mikor felcsinálták, az volt a sajnálatos esemény! Idióta barmok!
Clavigo
Hát vazzze...mit lehet erre kommentelni ??
Cefi
Akkor a honfoglalás egyesület nevű trágyadomb tagjai biztos rendszerváltás után költöztek magyarországra. Ha most leírnám amit gondolok róluk, nem csak a propirol tiltanának ki örökre, de az egész internetről.
Aki Én
Temetőben:

Idős bácsi: -Aranyoskám! Megmutatná merre van a 6-os parcella?
Temetői kertész: -Na ez a baj magukkal papa. Éjjel elkóborolnak, aztán meg nem találnak vissza. Na jöjjön...
Nessy
@Clavigo: A világegyetem és az emberi hülyeség végtelen! Bár a világegyetem esetében ezt vitatják!
Cefi
Több száz millió forintért biztosítják ennek a szarjankónak a látogatását, amit a magyar állam fizet. Kikérem magamnak! Ezt az összeget fizessék a fidesz szavazók, meg ezek a szarházi hazaáruló putyin várók.
szép új világ
Még hogy 56 sajnálatos esemény volt. A jó kurva anyátokat mikor felcsinálták, az volt a sajnálatos esemény! Idióta barmok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.