Lázár János csütörtökön a kormányinfón reagált az OLAF jelentésre, amely szerint akár 630 millió eurót is vissza kell fizetnie a magyar kormánynak a szabálytalanul vagy konkrét csalással kiosztott EU-s támogatások miatt. Lázár nem azt reagálta, hogy felháborító a korrupció mértéke, a minisztert azt zavarja inkább, hogy sok a feljelentés ezekkel a korrupciós ügyekkel kapcsolatban. Sőt Lázárnak sikerült a kormányzati korrupciót feljelentők és a Rákosi-, illetve a Szálasi-rendszer besúgói között párhuzamot húznia.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"Milyen morál ez? Milyen ország ez, mi köze van ennek bármihez, ami polgári?"
...
"Fel kell háborodni, mert új normalitás alakult ki, amelyben lehet lopni, amelyben lehet rosszul kormányozni, és az a hibás, aki ez ellen felszólal."

S itt jonnek kepbe a fityeszt tamogatok, a fityesz szavazo nyaj!
Milyen emberek ezek, mire gondolnak amikor a fityeszre teszik az X-et, amikor latjak, tudataban vannak ezekkel a bunokkel?
Milyen erkolcsi normaval rendelkeznek ezek az emberek, akik az orszag jovojet veszik semmibe, amikor gyerekeik, unokaik jovojet herdaljak el, teszik tonkre?
Mire gondolnak, hogyan gondolnak rajuk az utokor, hogyan fognak elszamolni becsuletes polgartarsaiknak mikor bukni fog orban. Mert bukni fog. Nem is kicsit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@F_Viktor: Mert így valóban úgy lesz, hogy a jövő térképén Magyarország helyén egy fehér folt lesz, ezzel a felírással: Ez Magyarország volt, de elsikkasztották…"
(Ady Endre, 1899.)
quadrocopter
Mocskos büdösbogár ez a tetű Lézer, szarházi gennyhalmaz, megérett a túlvilágra!
Nessy
Ergo nem az a bűnös, aki lop, hanem aki ezt észreveszi, és szólni merészel! Van még lejjebb??? Ilyen pofátlanul, ennyire hülyének még nem néztek bennünket!
Na, hivek! Jöhet a hozsanna!
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: 19.17 Részemről tiéd a tíz pont...
:-)))))))
Nessy
@Pálinkafőző Rézüst: Ha oda megy, az pár millába kerül a költségvetésből! Eddig legalább is!
Pálinkafőző Rézüst
@Nessy: majd elkérjük Dr. Bubótól az Ursulát. Abból nem mászik ki, az tuti...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.