Nyílt levelet írt Gyurcsány Ferenc Botka Lászlónak. Az MSZP azt közölte, nem foglalkoznak Gyurcsány Ferenc üzeneteivel. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke levélben kérte együttműködésre Botka Lászlót, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét. Eszerint a DK folytatni szeretné Botka László színre lépésével megszakadt tárgyalásokat, a kormányfőjelölt "diktátumát" viszont nem hajlandóak elfogadni. "Mi ezzel nem kívánunk foglalkozni" Harangozó Tamás MSZP-s országgyűlési képviselő szerdai, más témában tartott sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva azt mondta: az MSZP ellenfele Orbán Viktor, a levelezésből viszont úgy tűnik, mintha Gyurcsány Ferencnek Botka László lenne az ellenfele. "Mi ezzel nem kívánunk foglalkozni. Leveleinek, üzeneteinek, bármilyen más politikai ármánykodásának nyitottunk egy fiókot, ott fogjuk őket gyűjteni a következő időszakban" - jelentette ki. Hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc nem megoldás, személyével többséget szerezni, választást...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez az MSZP! Ők csak parlamenti helyeket akarnak, nem változást! Csak tudnám, miért reszket a gatya rajtuk, ha Feri nevét meghallják!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Mi az, hogy mi ezzel nem kívánunk foglalkozni? Akkor ki mondta, hogy Gyurcsánnyal nem! Van aki nem látja a logikai bukfencet Harangozó szövegében? Megáll az eszem. Ők adnak ultimátumot, ők nem hajlandóak még csak szóba se állni Gyurcsánnyal, ők akarják Botkát miniszterelnöknek. Gyurcsány, mérlegelve a választási törvény adta lehetőségeket, együttműködést ajánlott, de sose mondta, hogy ő akar lenni a miniszterelnök. Legalábbis egyenlőre ilyen igénye nincs, kizárólag Botkának. Figyeld Harangozónak ezt a dumáját: "Leveleinek, üzeneteinek, bármilyen más politikai ármánykodásának nyitottunk egy fiókot, ott fogjuk őket gyűjteni a következő időszakban" -Ezek szerint Gyurcsány nem üzenhet, nem írhat levelet, netán nem is telefonálhat, esetleg levegőt se vegyen? Eszeden vagy Harangozó? Ki a fene az, aki így elvette a józan eszeteket? Egyébként még mindig várom Botka válaszát egyre türelmetlenebbül, amit privátban írtam neki. Néhány nap mulva, ha megunom, közzéteszem, hogy mennyire lesz@rjátok a választókat.
bencemacska
Ebből már biztos nem lesz kormányváltás!
Botka is válthat gatyát mert nyerés helyett besz...k!
Nessy
Botka úgy elszállt mint egy lufi! Saját magán kívűl senkivel nem áll szóba, senkivel nem tárgyal, majd ő megmutatja milyen nagy legény!
Botka! Van egy régi sláger, amelynek minden szava igaz: " Egyedűl nem megy..."
Tényleg bolond lenne a Fidesz megváltoztatni a jelenlegi választási törvényt! Ameddig az ellenzéknél hárman hatfele húznak, nyugodtan üldögélhet a kormány a bársony karosszékben!
Manhattan
Gyurcsány Ferenc. Csak szólok. Azért írtam levelet, mert ezt kérted. Nem trollkodtam, nem akcióztam. Azt tettem, amit kértél. Csendesen leírtam, hogy a DK elnöksége mit gondol. Ahogy talán Te is tetted volna, ha kérlek. Várom válaszod. Írásban. Mert így szokták. Mifelénk. :)) Ölellek. GyF
Béla333
Ha egy levelet a kézbesítéssel egyidejűleg nyilvánosságra is hoz egy politikus, akkor azzal a választóknak akar valamit jelezni. Lehet hogy ha őszinte megoldást keres Gyurcsány, akkor nem a sajtónak kellene a levelet eljuttatni, mert (őszintén szólva) szerintem a kutyát nem érdekel ez a perpatvar.
Igaza volt Farkasházynak a minap az Egyenes beszédben: ha nem tudnak dűlőre jutni, akkor tűnjenek el! A részlet nem érdekel! Legalábbis engem!
Madácsi Pali
Az MSZP ebbe a sorba való: MIÉP, FKgP, MDF, SZDSZ folytatásban FIDESZ, MSZP. Semmi keresnivalójuk a demokratikus közéletben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.