Az MSZP ostoba módon bojkottot hirdetett a fideszes médiával szemben – így egyrészt lemond arról, hogy a társadalom onnan tájékozódó felét megszólítsa, másrészt lemaradnak azokról a lehetőségekről, ahol szellemesen oda lehet szúrni a fideszes talpnyalóknak. Így trollkodta szét az EchoTV műsorát korábban a kétfarkús Kovács Gergő (videó itt!) vagy a momentumos Soproni Tamás (videó itt!), most pedig Gyurcsány volt a soron, aki a “közmédia” riporterét iskolázta le. A nem túl okos fideszes riporter próbálta megszorongatni a DK elnökét, de ez finoman szólva nem sikerült neki.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És még annyi: Ezt a csajt igazán nem volt nehéz. Max. a 20 forintos kérdésnek felelt meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
És még annyi: Ezt a csajt igazán nem volt nehéz. Max. a 20 forintos kérdésnek felelt meg.
Veleda
tele van a média a kommunikációs gyorstalpalón végzett volt hallgatókkal. Mindenről fecsegnek a celebek szintjén, és azt hiszik, hogy értenek a politikához-újságíráshoz. Ezeket a Gyurcsány lesöpri az asztalról, mint a kenyérmorzsát. Ahogyan szópárbajban az orbánt is úgy lesöpörte, hogy még most sem heverte ki:))
volvós
A buta szőke echo-s picha...Feri megint házmesterkedett
ezzel a csajjal is feltörölte az utcát...fidesz szinvonalú csaj...
quadrocopter
Édes jó istenkém, hát ennél a butácska nősténynél biztos nem találni hülyébbet?
namihami
@quadrocopter: De igen, csak azok már foglaltak. Te nem láttad azt a riportot, amiben a Fidelitas (bármelyik) helyi potentátjai adtak egy riportot? Na, azok még ennél a csajnál is jobbak voltak.
quadrocopter
@namihami: Láttam a kínódásukat - ennyit tudnak a közpénzből kitartott tiknók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.