A Soroksári úton egy mozgó autóból dobtak ki egy kutyát, amit korábban megkínoztak, feltehetőleg kutyaviadalon harcoltatták. Az eben borzasztó sérülések voltak, a teste tele volt ökölnyi lyukakkal, sőt egyes testrészein az látszódott, mintha megnyúzták volna, valószínűleg az azonosítót vágták ki belőle. A sérüléseiből ítélve úgy gondolják, kutyaviadalokon harcoltathatták a kutyát, láncra verték, de a nyakörv olyan szorosan volt rátéve, hogy benőtte a hús, így a csavarok már a kutya nyakában voltak

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Maximálisan megértem az olyan csoportosulásokat akik az ilyen mocskos tetű embereket kinyírják.Én abszolút erőszakellenes vagyok de aki ilyet tesz bizony én is szívesen megnyúznám.
Az állam, a kormány impotenciája, hogy az ilyenek nem kerülnek kivégzőosztag elé.
Peller Anikó
@1magyar: már megint túlliheged. Láttál te már lenyúzott csirkét? Disznót? Nyulat? Őzet? Széttaposott csigát? Mutilált tehenet? Akkor mindenkit kivégzőosztag elé állítanál?

Vagy csak az a baj, hogy kidobták?

Szemét dolog a kutyaviadal az biztos, bizonyára pénz van benne, de talán meg lehetne oldani egy egy füllevágással vagy térdlövéssel. A kivégzőosztag azért mégiscsak durva lenne te kis abszolút erőszakos.
1magyar
@Peller Anikó: Te meg nem láttál még kutyát szeretni. Ha meglát a kutyánk örömében bepisil.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.