Molnár Gyula jelenlegi pártelnöknek pár nap alatt sikerült az MSZP -t és saját magát teljességgel elhitelteleníteni, lássuk be egyszerűen ennyi telt tőle, de a végeredmény siralmas. Kedden Lattmann Tamás, szerdán Tarjányi Péter állt ki a nyilvánosság elé történetével, amiből kiderült, hogy az MSZP-ben még annál is nagyobb a baj, mint eddig hittük. Molnár Gyula, a párt elnöke a lehető legrosszabb variációt választotta a helyzet kezelésére, hazudott. Méghozzá olyan bugyután, hogy szinte pillanatok alatt bele is bukott.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mondjuk a dolog érdemi része engem egy cseppet sem érdekel, de a konzekvencia alapvetően hazug: hazudni csak rövid ideig kifizetődő??? Ártunk és qurmányunk tevékenysége ennek az ellenkezőjére konkrét példa! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mondjuk a dolog érdemi része engem egy cseppet sem érdekel, de a konzekvencia alapvetően hazug: hazudni csak rövid ideig kifizetődő??? Ártunk és qurmányunk tevékenysége ennek az ellenkezőjére konkrét példa! =))
namihami
Eddig is meggyőződésem volt, hogy az Orbán minden pártba elhelyezi az aknaembereit, akik aztán ""dolgoznak"".
Nem hiszem, hogy ilyen hibákat egy politikus véletlenül követ el. Nem az első, második eset lenne, amikor egy elvesztett helyi vagy országos választás után az addigi ellenzéki hirtelen jólfizető stallumban találja magát a Fidesz szineiben és brancsában.
Furcsa, nem??? És valahogy a Botka is súrolja a lécet...
Clavigo
Ez már nem " léc súrolás ",,,,,Már rég ki kellet volna vágni a "Szögedi Mössiást ",,,ebből a rohadt nagy "összefogásból "...
maci0427
Most komolyan...!!! -- Csesszék meg - bassz...ák meg már..., saját magukat süllyesztik - züllesztik le a mélybe , de az egész Baloldal úgy,hogy még 2038 -ban sem lesznek kormányon ,ha egyáltalán akkor még lesznek választások és megint nem az " Egypárt Rendszer " fog lenni ! Az egész Baloldal a DK - Együtt meg a Kutya-Macska Farkúakkal mehetnek a búsba...!!! Szavazzon rájuk aki akar,nincs itt már jelentősége semminek sem ! A szegény szegény marad..., a kicsi vagy a nagy gazdag , meg az marad még jobban...! Már csak egy a lényeg,hogy egészség legyen ,de már az sem lesz lassan ! beleverem a puncimat az egészbe és el sem megyek szavazni jövőre ! Egyik sem érdemli meg ! Hányinger az egész.
namihami
@maci0427: Elkeseredésed maximálisan érthető. De kérlek, a puncidat próbáld meg valami más célra használni. Nektek csajoknak ebben a formában és műveletben (annyira) nem számít a kor. Mi már egy kicsit nehezebben tudjuk a fenti ""célt"" abszolválni. Vagy ahogy a barátom mondja: Bizony, sokszor a második az első.
maci0427
Az meg,amit írtak feljebb / 'namihami hozzászólása / éppen igaz is lehet,de egy igazán erős párt csak észrevenné ezeket az " aknaembereket " , akik beépülve züllesztik az a sok-sok baloldali pártot és csak tennének ellene,hiszen ez nem lehetetlen...! Miért nem épülnek be ők,az Orbán pártba...,a FIDESZ. -be ,na ...? Mert nem tudnak ? És hozzájuk hogyan tudnak ? Nos úgy,hogy baloldal /is/ tele van kétszínű - köpönyegforgató - hamis emberekkel akiknek a saját érdekük , a karrierük és a zsebük fontosabb a mindenkori népnél és főleg a szegényebb rétegeknél ! A hatalomvágy náluk is dübörög ! Vajon miért veszítették el a 2010 -es választást úgy,hogy még most sem tértek magukhoz és a FIDESZ. óriási arányban győzött? Nem hallom...! Ááááá,nem...,nem a csalások miatt, ez egy hülye duma...!!! A sok-sok rájuk szavazó és utána ezt izig-vérig letagadó kedves magyar állampolgárok miatt és nem kell a nyugdíjasokra fogni ezt , hiszen ez is egy marhaság ,igaz a buliban mindenki benne volt akik rájuk adták le a voksukat ...! Nos kómában vannak,de nagyon ,de a lélegeztetőgépen azért egészen jól elvannak ! Gondolkozzanak el ezen Uraim -Hölgytársaim ! Ja és törődjenek bele,sajna vagy nem sajna,kinek hogyan jön ez le...2018 -ban újra a FIDESZ lesz !!! Vagy ahogyan régen Antal József mondta,hogy ..." Tetszettek volna forradalmat csinálni..." ! Ő mondta nem én...www.antalljozsef.hu/idezet_9
maci0427
@namihami: Vegyétek már észre,nincs baloldal ! Ami van az nem nevezhető semminek sem ! Hülyítik a Népet és ez a lényeg!
maci0427
Most komolyan...!!! -- Csesszék meg - bassz...ák meg már..., saját magukat süllyesztik - züllesztik le a mélybe , de az egész Baloldal úgy,hogy még 2038 -ban sem lesznek kormányon ,ha egyáltalán akkor még lesznek választások és megint nem az " Egypárt Rendszer " fog lenni ! Az egész Baloldal a DK - Együtt meg a Kutya-Macska Farkúakkal mehetnek a búsba...!!! Szavazzon rájuk aki akar,nincs itt már jelentősége semminek sem ! A szegény szegény marad..., a kicsi vagy a nagy gazdag , meg az marad még jobban...! Már csak egy a lényeg,hogy egészség legyen ,de már az sem lesz lassan ! És el sem megyek szavazni jövőre ! Egyik sem érdemli meg ! Hányinger az egész.
namihami
@maci0427: Ezt írtam.
A baloldal, amíg hatalmon volt, leült és hagyta, hogy a Fidesz kiépítse az emberi és anyagi hátországát. Az első, lehetséges alkalommal, amikor megnyerte a választást (2010-ben) azonnal bevetette a nehéztűzérségét, amire a baloldal, a saját hülyesége miatt is, de azóta is képtelen válaszolni. profi módon bekebelezte a teljes írott és elektronikus médiát. És tudomásul kell venni, hogy azt nyomat benne, ami a Rozinénik szinvonalát alulról üti ugyan, de ezt kapja és nem jut máshoz.
Nézd meg pl. ezt a ""migráncs-ügyet"". Soha nem látott még olyat, de a Vezér mondta tv-ben, rádióban és mára már el is hiszi. Sőt, utálja, gyűlöli. A ""polgári"" médiumok nem fogják a Gazda szavait kontrollálni, mást pedig nem hallanak.
És 2018-ban (ha) nyerni tudnak, akkor végképp roló, mert elfogy az EU-s pénz és amit eddig ""becsületes munkával megkerestek"", ahhoz lesz annyi idő és kiszolgáló, hogy teljesen le legyen papírozva. Akkor pedig fújt a Bőrgyár!!!
maci0427
A Média is hülyíti a jó népet ! Nézem az ATV ,Fórum című műsorát ! Már csak ez az egy betelefonálós műsor van és ez az egy sem teljesen Baloldali..,mert a Echo TV. jobboldaliként okosan kiszállt már ebből ! A Hír Tv-nek sincs már ilyen műsora..! Itt csak a Nagyfőnök harcol a volt Pártársa ellen.../ O. V. ellen / -- Telefonálnak be a Fórumba a hozzászólok és azt hiszik,hogy egy igazán baloldali műsorba folynak bele,miközben ezt már ezerszer megírták,hogy ez már nem az és ez egy "Jobboldal felé hajló " - szimpatizáns - csatorna,némi baloldali értékeket még el-el hintve és a vezetőinek a nevét is leírták milliószor már ! Neveket nem írok,keressenek rá itt az interneten akik még nem tudják,legalább azért,hogy ne legyenek folyton hülyítve ! Ámbár egy esetleges Jobbik - MSZP és más balosokkal való nagykoalíció ha létre fog jönni,azt nem tudom,hogy minek fogják nevezni és kinek-minek a mostohagyereke lesz és milyen "nemű" és hogyan fogják hívni ! Na ez a hülyítés,a néphülyítés ! A FIDESZ - KDNP így simán koalíciók nélkül is veri majd őket 2018 -ban úgy mint a pinty !
Hellcat
A fidesz azóta hazudik amióta létezik mégis sokra vitték...az utóbbi pár évben a hazugságaik általában 1 napig éltek cáfolat előtt szóval már csak a minőségre sem törekednek.
Sámannus
@maci0427: Az maszopot a saját szövetségesei nyírják ki. evvan kéhem. A választói szavazni sem fognak mint 2014-ben.
A tányérnyalók feldughatják maguknak.
Sámannus
Az ellenzék szaremberek gyülekezete. Ha nem így lenne minden eszközzel védenék egymást.
Peller Anikó
Valaki elárulná nekem mi volt az a nagy hazugság? Akkora hazugság ami felér a fidesz egy napi hazugságaival? Vagy egyáltalán ki hazudott, esetleg tévedett vagy csak próbálnak valamiféle megoldást keresni (nem találni, áhh) a saját (sajnos a saját) boldogulásukra?

Botka rossz választás volt ez világos, a Gyurcsányozással kinyírta magát, azt hitte hogy majd az órbán támogatni fogja, ami nyílt árulás.

Gyerekek, nincs még vége, fel a fejjel. Mindenképpen összefogás kell mindenkivel.

A jobbikot, ami az egyetlen potens párt meg kell dumálni (persze a többit is), ez a feladat.

Érted Botka? Neked nincs sok időd, mert kirúgnak mint a szart ha nem hunyászkodsz meg a Gyurcsánnyal, a jobbikkal, az elempével, a kutyapárttal, az együttel, a momentummal.

Te diktálhatsz még az mszpében, de a többieknek nem. Érted Botka? A többieknek nem diktálhatsz, csak kérlelheted őket. Győzd meg őket, hogy csak közösen nyerhettek. Vagy különben tűnj a picsába.
Nessy
Ezt nagyon elszabta az MSZP. A Fidesz meg a mindent letaroló kampányaival, az emberek hülyítésével, a levéltagozatosokkal simán nyer. Aztán mikor elfogy az uniós támogatás, a periféria szorulunk Európában, ök elegánsan lelépnek, utánuk marad a letarolt ország.
És elszabadul a pokol.
papa.49
Egy biztos a Botka NEM JÖTT BE, vele csak gyengült az mszp. !!!
Összefogás kéne, de mindenki saját magát tolná az előtérbe a többiek kárára, így nem lesz összefogás !!!
Továbbra is fenntartom az összes ,,ellenzéki,, párt összefogásával le lehet győzni a fütyiszt, de minden pártnak egy lépéssel hátrább kell lépni, ide most a pártoktól független valódi szakemberekből álló kormány kell aki kideríti az sumákságokat, és előkészíti az igazi demokratikus választásokat !!!
A másik alternatíva marad a fütyisz és 2 év múlva mikor a gazdasági csőd térdre kényszeríti az országot forradalom következik, jó sok áldozattal, mert ezek a tetvesek nem adják át a hatalmat könnyen !!!
A sok különféle őrség, meg mindenféle fegyveres szervezet öldökölni fog a hatalmáért !!!
karma1
@namihami: Meg mindig nagyon szeretnem tudni, hogy mit sugott Szogedebe orban botka fulibe...
Emlekszel ra? Kb 6 hettel ezelott botka osszetartast hirdetett, es Molnar Zsoltrol kijelentette, hogy a fidesznek dolgozik, o, Molnar meg me'g par ember, aki azert epult be az mszp-be, hogy bomlasszon, meggondolatlanul nyilatkozzon a part belso ugyeirol. Akkor Molnar kihivta botkat egy megmerettetesre, hogy bebizonyitsa, o nem fideszes beepitett bomlaszto, es botkatol is elvarja ugyanezt. Nem lett ebbol semmi sem, botka egy budos szot nem szolt erre Molnar Zsoltnak.
Szoval, mi volt az a stimulans, amiert botkanak korpasodik a haja, es hajlando meg idoben szetverni a masodik legnagyobb ellenzeki partot?
szaboria1
@karma1: Egyre jobban kezdem meg érteni Gyurcsány miért szállt ki az MSZP-ből.
karma1
@szaboria1: En mar akkor sejtettem, hogy nem veletlenul... Es azota mar ketszer is bebizonyosodott, hogy nem lehet veluk uzletelni. (Asszem az egyik az ozdi, a masik a salgotarjani valasztas volt? Amikor elore megbeszeltek, hogy az eselyesebb szamara lep vissza a masik, es ezt ketszer is megszegte az mszp...)
karma1
@Peller Anikó: Kezdem ugy erezni, hogy minden ellenzeki part osszefosta magat, es meg veletlenul sem akar nyerni. Ki tudna kitakaritani azt a ganet, ami utanuk marad, mikozben orban az ellenzekbol tovabbra is gyartja a szart? (Ja, es a fostalicska elott ele is berakja a labat, hogy jo nagyot bukjanak)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.