Az egy-másfél éve nyitott kereskedőházakból több mint egy tucatot zárnak be most: Afrikában alig marad iroda, Dél-Amerikában is csak két vagy három országban. A projekt durván 600 millió forintba került a nyitástól a zárásig.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért tényleg volt olyan aki azt hitte, hogy ez nem egy pénzlenyúlás? =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
A millák a megfelelő zsebekbe gurultak. A projek megvalósult, elérte célját. Hasznot a későbbiekben nem fog hozni senkinek, ezért lezárják. Csak pl az egészségügyre, vagy az oktatásra jutott ennyivel kevesebb.
Nessy
A kínai nyitás már többe fog kerülni!
Yoda69
Ugyanilyen csodtomeg lesz Paks 2 is, csakhogy abba viszont belerokkan az orszag, vagy beledoglik.
karma1
@Nessy: Raadasul az annyira szem elott lesz, hogy elobb ki fog dolni a bili.
Meg mindig nem tudom elkepzelni sem, hogy megis mi a Joistent birunk mi a kinaiaknak szallitani??? Mi az, ami nekunk van, es nekik nincs?

Ja, most beugrott a valasz! Hat kozmunkast!...:o))))
Nessy
Arról nem is beszélve, hogy az oroszok is meg a kínaiak is hitelt adtak, számukra jó kamattal, hogy ne fizessenek rá a boltra. Ez a vasút meg egyértelműen a kínaiak érdeke! A Roszatom is el tudja adni az elavult technológiáját, amivel máshol nem piac képes.
Igaz, majd Lőrinc barát beszáll az atom bizniszbe! Elvégre mindenhez ért! Meg majd gátakat épít. csak félő, hogy part helyett pártot épít.
lusta
Már a kereskedőházak nyitása során megírtam, hogy ez nem szól másról, mint a pénzlopásról. Mindezt akkor meg is indokoltam. Igazam lett, de nem tudok ennek örülni. A lovetta a megfelelő zseb(ek)ben landolt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.