A Magyar Nemzet gyűjtése szerint a közszférát is megbéníthatja a munkaerőhiány. A napilap utánanézett, hogy az állami szektorban hány munkahely betöltetlen, és meglepő statisztikára bukkant. Mint írták, a kormányportálon például 2014 júniusától mostanáig összesen 766 álláspályázatot hirdettek meg; főleg a Nemzetgazdasági Minisztérium keres állandóan új kollégákat, hiszen 247 pozícióra várták a reménybeli jelentkezőket, de a Földművelésügyi Minisztérium és a Belügyminisztérium is állandó munkaerőhiánnyal küszködik a jelek szerint.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ez történik amikor kontárok és tolvajok kezébe kerül egy ország és ez még csak a kezdet egészen a totális összeomlásig és kemény diktatúráig.
peterkelemen
Aki csak teheti elmenekül Orbán szemétdombjáról. Ráadásul ma jötek ki az adatok gazdaságilag is lerobbant Magyarország: minden régiós társunk megelőzött.
peterkelemen
Ez történik amikor kontárok és tolvajok kezébe kerül egy ország és ez még csak a kezdet egészen a totális összeomlásig és kemény diktatúráig.
Nessy
Esetleg, ha a sok léhütő ilyen olyan álomtitkár, megbízott, pártkatona dolgozna? Vagy attól mentsen ég, hogy megpróbálják a meglévő szakértelmükkel?
lusta
@peterkelemen: Na bumm, és akkor mi van? A nemzethy mélymatrar ezt így szereti. A kormányzás az igények kielégítésében nyilvánul meg. Erőnek erejével jobbá tenni a magyarok életét kész politikai bukta.
Equus
a II. vh. előtt a csepeli elöljáróságon 7 tisztviseló dolgozott meg egy hivatali szolga és volt két írógépük is. Most 1.000-től többen vannak és minden irodában számítógép, fontos tintanyalóknak laptop is. Vajon mivel múlatják az idejüket?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.