Mindenki észre fogja venni, amikor Ron Werber érdemben segíti majd az LMP-t – ezt ígéri a párt társelnöke, egyben miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Magyar Nemzetnek adott interjújában arról beszélt, hogy kampánylehetőségeik szűkösek, de így is felveszik a harcot a Fidesz „agyatlan sorosozásával” szemben.

Nem zárta ki, hogy jelöltjeik adott esetben visszalépjenek majd a „korszakváltást megtestesítő” indulók javára, de szerinte most nem ezekről kell beszélni.

Szél Bernadett minél gyorsabban kirúgná Polt Pétert

Azt viszont leszögezte, hogy a Jobbikkal a jelenlegi formájában nem alkotnának koalíciót.

A terjedelmes interjúban sok egyéb mellett megkérdezték, hogy Polt Péter legfőbb ügyészt mikor mozdítanák el.

Minél előbb. Nyilván függ attól is, hogy milyen minőségű lesz a kormányváltás, és milyen többség lesz a parlamentben. Polt Péter személye szimbóluma az Orbán-kormánynak, az ilyen emberek miatt minden ellenzéki párt sok sérelmet szenvedett el

- jelentette ki az LMP listavezetője.

(mno.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kedves Berni, ahhez elobb le kene valtani a fideSS, nem de?
Ahhoz pedig tobb kell a szelmalom harcnal. Ha komolyan gondoljak a fideSS levaltasat, akkor tessenek osszefogni a demokratikus ellenzekkel (MSZP-DK-EGYUTT). Akkor talan lenne egy hangya fingnyi eselyunk. Minden mas csak kamu, es a fideSS szekeret tolja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hajra Berni! Ha ti gyoztok, akkor semmi kerdes nincs, teljesen mindegy, hogy milyen tobbseg lesz a Parlamentben, AZ ELSO LEPES LEGYEN POLTOT KIRUGNI, es bortonbe zaratni, mint hazaarulot es legfobb bunpartolot.
Ja, es mint eskuszegot is. Amikor letette a hivatali eskujet, tutira nem erre a viselkedesre tette le.

Azt viszont nem ertem, hogy mit akarnal meg valtoztatni a "jelenlegi" Jobbikon? Szerintem Vona az egyik legnormalisabb, legtargyalhatobb jobbikos a sok kozul. A Volnerben mar nem vagyok biztos, a Juhasz Elod meg csak remalmomban (se) jojjon elo...
Megis, milyennek kene lennie a Jobbiknak, akivel szivesen tarsulnal?
Clavigo
Ehhez 2/3 kellene... Ezért kellett volna az összefogás.. De hát ugye,," egyedül indulunk ",,stb. ahogy lezsíroztátok Orbán elvtárssal ,Tusványoson.Oszt jó napot.
karma1
@Clavigo: Az, hogy drukkolok Berninek, az nem jelenti azt, hogy el is hiszem, amit mond. De mivel tenni ugysem lehet az o me'retes vaksaga ellen, akkor azert drukkolok neki, mert ez a cel nagyon helyes.
Sajnos, Te is, en is es meg sokan masok tudjuk, hogy egyedul nem megy - osszefogas nelkul semmi sem lesz ebbol az egesz katyvaszbol.
HACSAK: hacsak a dolgok annyira el nem romlanak, es az Unio annyira beragna rank, hogy nem adna tobb penzt a valasztasokig, akkor a fidesz "kremje" rajonne, hogy nem dol a le', igy ok maguk fogjak leszerelni orbant,... Csak egy puccs a fideszen belul - ez tudna nagyon hatekonyan elosegiteni a valtast.
A nagy kerdes akkor csak az lenne, hogy MIRE? Milyen allamformara? Le lehetne-e azonnal szedni poltot a posztjarol, kuszaszemet eltavolitani a kassza kozelebol, es foleg, hogy felallithatnanak-e nagyon gyorsan egy szakertoi kormanyt, amire mindennel nagyobb szuksege van az orszagnak. Tudosok, szakemberek, kozgazdaszok, penzugyesek, egeszsegugyisek es oktatasi, epitesugyi szakemberek, meg egy csomo informatikus, media szakember kell, hogy a mediakat visszafoglalhassak.
Tulajdonkeppen ezen all vagy bukik a kovetkezo kormany legitimacioja
nezelodo
Egy sima leváltással megúszná a temérdek törvénytelenség törvényessé tételét? Olyan lenne ez, mint annak a cégnek a vezérének a nyugdíjazása, aki közel egy milliárdot sikkasztott, és jutalomszámba ment a nyugállományba helyezése.
adrenalink
Bernadett! Matekból elég jó vagyok! Magyarázd már el, hogy 15 lehetséges befutóval hogy a tökömben lesz 2/3-os többséged a Parlamentben? Különben nix ugribugri, oszt Pottyantott Péter is marad...
Clavigo
@karma1: Sajnos egy szavát sem hiszem el a Széltyúknak,hiába beszél néha észszerű dolgokról.Miután először intettek be egy esetleges ellenzéki összefogásnak,,+Gyurcsány a fő gonosz,stb. ,számomra lömöpö. totál hiteltelen.Nálam a Jobbik is belefért volna az összefogásba,,az lmp-ről,mszp-ről stb.-ről nem is beszélve,,csak hogy bukjon az Orbán-konda...Lassan hányingerem lesz,van ettől az egész erőlködéstől,,szavazat maximálástól, mert ez csak erről szól..
Clavigo
@adrenalink: Tegnap én is belefutottam az lmp-s " kiccsókába "...( E.beszéd ? )..15 esetleges befutóról beszélt..plusz-minusz. Lényeg az önálló frakció-minimum,,,oszt 4 évre letudva a megélhetés.
wagabund
..."Szél Bernadett minél gyorsabban kirúgná Polt Pétert"...

Miből gondolja, hogy ez menni fog? ahhoz előbb hatalomra kell jutni... és azt miből gondolja, hogy menni fog?...előbb a sértődöttekkel kell zöldágra vergődni...de sürgősen.
Clavigo
@durbincs: Téged ki kérdezett,,surmó ?
Jozefina
Bernike lehet, hogy szexisebb, de Magyar György okosabb!!! Talán érdemes lenne tanulányozni a vele készült riportot!!!
24.hu/belfold/2017/12/04/magyar-gyorgy-a-sajat-modszerevel-kell-legyozni-a-fideszt/
Hellcat
Szerintem ezzel vagyunk még így páran.
magyarbakancs
Sajnos ezek a LMP-s párt olyan mint a legkisebb ugrifüles.
Eladott Ország
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F818f36678d8d4ad2a1aa1103eac79d02%2Ftumblr_ooyyhaqsUm1u3pvneo1_500.gif&key=O7JPHCj005zYRTsgYjG0Xg&w=60:
A nemzeti hímek, a hangosan büfögő Döbrögik és a vakkomondorok, esetenként a mit pofázol, kisanyám? típusú taplóságok mögé bújó bátor férfiak által uralt magyar sztyeppén (a többiek még véletlenül se vegyék magukra) azonban egyáltalán nem magától értetődő az, hogy egy párt nőt jelöl miniszterelnöknek. Hát hiszen a nőnek tudjuk, hol a helye, meg a férfiember úgyis jobban tudja, nem igaz? Nem. Mielőtt valaki félreértené: egy jelölt attól nem lesz hitelesebb és alkalmasabb, hogy nő. Az viszont a Fidesz nevű állampártot sokadik éve körüllengő tömény tesztoszteronszagú közéletnek nem tenne rosszat, ha ott szakmailag felkészült, hiteles, empátiával rendelkező, a köz bizalmára joggal igényt tartó nők is megjelennének a legmagasabb állami pozíciókban.Kár lenne azt hinnie bárkinek, Szél Bernadettnek különösen, hogy a baloldal teszetoszaságának vége szakad azzal, hogy ő is megjelent a miniszterelnök-jelöltek sorában. Azt hiszem, a legfontosabb az, hogy az önáltatás helyett, a realitás talaján kellene gyökeret verni végre, mert akkor lehet közös platforma helyezkedni azokkal, akiknek a szavazataira igényt tartunk.
Yoda69
Kedves Berni, ahhez elobb le kene valtani a fideSS, nem de?
Ahhoz pedig tobb kell a szelmalom harcnal. Ha komolyan gondoljak a fideSS levaltasat, akkor tessenek osszefogni a demokratikus ellenzekkel (MSZP-DK-EGYUTT). Akkor talan lenne egy hangya fingnyi eselyunk. Minden mas csak kamu, es a fideSS szekeret tolja.
Eladott Ország
@adrenalink: ma, 08:45 Tán nem a fidesszel közösen sütögeti a pecsenyét az LMP?
Eriksson
Szerintem Szélike egyre nevetségesebb. Ígér fűt-fát, holott soha nem lesz Me., ezt mindenki tudja. S így az összes megnyilatkozása csak komolytalanság és pártégetés. Még azok akik eddig hittek neki, azok is inkább a Showder Klubba mennek majd szórakoztatni magukat.
Béla333
@adrenalink: 08.22
Csak következtetni tudok arra, hogy az LMP listája nem állt meg 15-nél, hiszen az a sértett önkormányzatis hölgy, aki kilépett, a 28. volt állítólag a listán, az nem tetszett neki!
Az más kérdés, hogy a média miért nem adja le a teljes anyagot?!
Béla333
Ja?! Összefogás! Azoknak a figyelmébe, akik még most is az LMP-t ekézik, hogy nem fog össze:
Az LMP összefogott a Gémesi féle párttal, közösen indulnak. Az Együtt összefogott a Párbeszéddel, ők is közösen indulnak.
De senki más!
Ideje felébredni!
Yoda69
@Béla333: Gemesi fele 1 szemelyes part? Ez aztan komoly valtoerot jelent a fideSSel szemben.
Hianyosak az ismereteid az oszefogassal kapcsolatban. Az Egyutt nem csak a Parbeszeddel fogott ossze. Ott van meg az MSZP es a DK is. Igaz nem kozos listat allitanak, hanem 1 kozos szemelyt mind a 106 korzetben. Ha a korzeteket megnyerik, megnyerik a valasztast is.
42
Úgy ki kell rúgni, mint a szél, hogy a lába se érje a földet!

Bűnpártoló, aki akadályozza az igazságszolgáltatást, és mint ilyen, ezért bűnrészes is az összes eltusolt bűncselekményben.

Ilyen csak Magyarországon lehet, ami bizonyítja, hogy ez egy maffiaállam - amit a főkolompos orbánnal az élen, tán egy tucat gazember tart terror alatt -. és hogy túl sok a primitív gyökér (tanult vagy tanulatlan, nem számít, mert ugyanolyan gyökerek - végső soron).
És ami külön gusztustalan, hogy mindezt a demokrácia lehetőségeit kihasználva, és az EU pénzén tettszik.

Ha a hulladék polt péter-t kirúgják, az egész banda megy a börtönbe!

Nem kell kétharmad. Elég lesz, ha népszavazást kezdeményeznek (kormányon lévőként majd kiátalljak, hogyan), hogy polt péter elmozdítható legyen.
Béla333
@Yoda69: 11.37
Én nem tudok róla, hogy az MSZP a DK az Együtt és a Párbeszéd már megállapodott volna az 1-1 jelöltben?
Küzdenek már vagy egy éve, de tudtommal nincs a mai napig megállapodás?!
Te mást tudsz?
Béla333
@42: 12.10
Így legyen!
Csak annyit jegyeznék meg, hogy Polt számos esetben nem csak a Fidesznek falaz, hanem az MSZP-SZDSZ-es disznóságoknak is. (Pl. eléggé egyértelmű, hogy a 4-es metró MSZP-SZDSZ-es százmilliárdos lenyúlásának a kivizsgálását is szabotálja már vagy 8 éve!)
Tehát Polt elmozdítása nem mindenkinek olyan sürgős és fontos, csak azoknak, akik nem érintettek a disznóságokban!
Pálinkás Pál
@Béla333: Most felsoroltad az 1 %-os pártokat..akiknek összefosás nélkül esélyük a nullával egyenlő...de szerintem ti sem juttok be...főleg ha pár marhaságot nyilatkozik még a nagyasszony!!
Pálinkás Pál
@42: És ki fog elmenni népszavazni...mert a fideszfanokon kívül nemigen jár senki!!
adrenalink
@Eladott Ország: 10:10-re Majd kiderül, volt már rá példa /lásd alkotmánybíró választás/. Úgy gondolom, én már semmin nem tudnék meglepődni ebben az elkövetkező mocskos 5 hónapban... Ja, ha Vadai Ágnes keblére ölelné Vona Gábort, hááát, pislognék kettőt:-))
adrenalink
@Béla333: 11:09-re Szerinted bárkinek is mondana valamit, hogy 89. helyen Bivalybasznádon Kis Ibolya virágárust /kisibolyát tessék, kisibolyát tessék! Kiss Ibolya vagyok:-) / indítja az lmp? Hál' Istennek nem tudok ennek a Tyúkicának az agyával gondolkozni /ezzel nem vagyok egyedül/, de még az sem világos számomra, hogy az első 15 emberkét, hogy a fenébe képzeli el beültetni a Parlamentbe...
hirtv.hu/peron/szel-bernadett-2431627
cikicakk55
@Clavigo: Számomra az összes összefogása lenne a legjobb. sajnos mind először ugyan azt szajkózza,aztán a végén hozzá teszi,hogy melyikkel miért nem akar összefogni. nem értem Szél Bernadettet? Amennyiben igazak a felmérések és én konkrétan egyiknek sem hiszek,de megpróbálom átlagolni,akkor a FideSS után a jobbik a második legnépszerűbb jelenleg.Az LMP -t papíron még a MSZP is megelőzi. Fogalmam sincs ki lenne a jó,melyik párt? Szinte biztos,hogy mindegyikben,még az 1%-ban is van 1-2 ember,akinek helye lenne az új vezetésben. A gond az,hogy minden pártnak van 5-10 embere,aki alkalmas lenne,de az összes pártot összeadva az következő országvezetést,úgy lenne igazi kormány,viszont az kizárt hogy egy országot 10 párt vezessen. lehet,hogy kicsit zavaros amit írok,de én egyenlőre csak azt az egyet tudom biztosan melyiket nem akarom.Azt meg látom,hogy melyik pártban ki lenne az aki alkalmas lenne a 2018-as kormányváltásban a kormányba kerülni.Azt is látom,hogy pár ember miatt nem kéne egy egész pártot a hatalom közelébe engedni. Ezért is vagyok úgy vele,hogy egy teljesen kamu pártra fogok szavazni, a kétfarkúra. Ők legalább viccesek és biztos nem akarnak a kondér köré gyűlni. Ezzel ki emelem a seggem a fotelból,de nem szavazok senkire,csak valakik ellen.
cikicakk55
@adrenalink: ma 08:45

Elolvastam az index cikkét.Nem tudom mi lehet az igazság,de ez így megy manapság? Nem kell egy ilyen kirúgáshoz a parlament döntését (minimum) kérni? A FideSS csak úgy eldönti,hogy mivel Ferencváros FideSS vezetésű ezért joguk van 2 embert eltávolítani,enélkül,hogy utána néznének van-e alapja annak amit a 2 nő állít? Tudom,hogy ha a 2 nő feljelentené Polt vissza dobná,úgy hogy esélyük sincs,de legalább a látszatra adnának. Ma már az sem érdekes, a látszat? Ennyire nyeregben a FideSS,hogy egy ilyen lépést ( és ez nem az első vérlázító amit csak úgy megtesznek) csak úgy eldönthetnek?
cikicakk55
@Jozefina: Dr. Magyar Györgyre már én is felfigyeltem. Kifejezetten jó dolgokat mond.Nagyon jók a meglátásai és az érvei is. Ráadásul nála aztán tényleg nem lehet azt mondani,hogy érdek ember. A nem politikusok közül Őt tartom a legtöbbre.
quadrocopter
Nem kell a bűnpártolót kirúgni...csak felhúzni az első adandó alkalommal!
cikicakk55
@Béla333: Nem két kis 1%-os pártoknak kéne összefogni! Mire megy az LMP a maga kis 3.- 4. % os párttal. Az együtt a párbeszéddel így összefogva elérik a küszöböt? Még így sem szerintem.. Egyszerűen nem akarják megérteni,mert az egójuk nem engedi,hogy csak egyetlen egy napra kéne összefogni. Még akkor is ha 10 millió ember tudja,hogy az egész összefogás kamu,akkor is össze kéne fogniuk,mert a FideSS olyan törvényt alkotott és olyan lehetőségeket teremtett,ami nekik viszont lehetetlenné teszi a leváltásukat. Itt nekik kéne megmutatni,hogy mire képesek az országért és az emberekért.Itt már nem pártokról,hanem 10 millió ember sorsáról kell (kéne) dönteni.
adrenalink
@cikicakk55: 17:10-re Jópofa vagy! Azt hiszed, hogy ebben a fityiszes világban okosabb vagyok mint Te? Nincs jogi végzettségem, csak a magam bolond eszétől úgy gondolom, hogy el lehet menni a bíróságra, aztán 2-3 év múlva majd majd lehet, hogy igazat adnak neki.:-( És akkor mi van/lesz?
cikicakk55
@Béla333: De tudod miért szabotálja Polt az egész pert? Azért mert a végén az utolsó két évben ők is nyakig benne voltak és a végén nyúlták le a legtöbb pénzt. A FideSS nem arról híres,hogy saját magán kívül valakit is megvédene.Sőt! Saját anyját is eladná,ha a vagyona veszélybe kerül.Orbánnál ez abban duplázódik,hogy Ő a hatalmáért is reszket,talán jobban is mint a pénzért( Az ellopott milliárdok már rég nem az Ő nevén vannak.)
Eriksson
@cikicakk55: Azt mondják a hozzáértők, hogy az a legnagyobb probléma mostanság az, hogy az emberek nem valakiért, valamiért szavaznak, hanem valaki, valami ellen. S ez nem a jobbítás vágya, hanem a lázadásé.
cikicakk55
@adrenalink: Ebben a Fityeszes világban senki nem lehet okos aki nem a csuti nótáját fújja.Viszont aki az Ő kottájából játszik,az lehet annyira hülye is,mint Mészáros Lölő! Sajnos az utolsó 7.5 év,de írhatnám azt is,hogy az utolsó 28 év nem az okos emberek okos döntéseiről szólt.
Pálinkás Pál
@Shikari: No akkor gyorsan nézz utána mi alapján is nevezték ki polpotot?? Betonba ágyazták,hogy bukás után is nekik legyen legfőbb ügyész...de elárulok neked egy titkot,okos emberek már rég megoldották ,váltás után hogy lehet megkerülni a fityiszes 2/3-os "bebetonozásokat"!!
adrenalink
@cikicakk55: 17:3-ra Orbán, és sleppje nem szereti az értelmes /jobban szeretem, mint az okos kifejezést/ embereket. Kisebbségi érzésük támadna velük szemben...
cikicakk55
@Eriksson: Tudod miért van ez így? Szerintem azért mert az utolső 28 évben már annyit és annyi emberben csalódtak az emberek,hogy csak azt tudják kit nem akarnak,mert azt nem tudják,hogy ennyi hazudozás ígérgetés után kinek,vagy kiknek higgyenek? nem ugyan azt ígérik 4 évenként? Mindegyik ugyan azt mondja!!! Jobb lesz,szebb lesz,élhetőbb lesz,mi számon kérünk,mi elkobozzuk,mi börtönbe csukjuk.Mi lett ezekből? Zuschlagon kívül mennyi politikus,tolvaj politikus és haverjai kerültek börtönbe? mennyi közpénzt raktak vissza a számon kért pénzekből? csodálkozunk,hogy a nép is úgy van vele,mint te meg én,meg itt a propin( még a dilis durbincs is talán) nagyon sokan,hogy már nem merünk hinni,mert ennyi idő után már nem hisszük el,hogy a húsosfazék közelében van ember,aki nem szédül el a pénztől és hatalomtól? Orbán sem így kezdte! A többi sem így kezdte és mi lett a végére? 4 millió ember nyomorog, 4 millió meg még próbálkozik kapaszkodni az árokpartján..
Pálinkás Pál
@Shikari: Te miről beszélsz??? Én mindenhol leírtam hogy ez egy impotens ellenzék...de ráfasoltok ha Soros komolyan belemélyed a dolgokba...ő nem kispályás...megfingat titeket hamar...ha máshogy nem ,gazdaságilag...unióból nem lesz pénz...munka nem lesz a fideszes cégeknek...és ha nincs mit elosztani az agyhalott hívek között,hamar előkerül a kenderkötél!!!
adrenalink
@Yoda69: 09:35-re Ahhoz előbb a Maszopnak kéne megegyezni a DK-val. Lehet, hogy majd lesz valami, de hogy nem mostanában az tuti...
www.atv.hu/videok/video-20171204-molnar-csaba
Pálinkás Pál
@Shikari: Ki beszél itt bernikéről...értelmezted amit írtam??? gazdaságilag a narancsbirodalmat egy hónap alatt be lehet dönteni...mert azt ugye te is tudod hogy nem gazdasági növekedés ha egyik zsebemből a másikba tologatom a kölcsönpénzt,bármit is ír a KSH...mert azt is tudjuk mindketten hogy valós növekedés nincs!!!
cikicakk55
@adrenalink: Így van! orbán rá jött a G napon,hogy nála csak hülyébb emberekkel veheti körül magát,mert aki nála okosabb,az veszélyes rá és a hordára,(de mondhatnék kondát is) nézve. Nem véletlen ,hogy az elvetélt gázszerelő,csődeljárás alatt lévő ikunukut választotta pénztárosának.Annyira hülye,hogy azt sem tudja most már hány cége van és ilyen kell a csutinak. Legszívesebben az egész országot úgy átmosná,mint amilyen Lölő,csak az a féreg genetikailag ilyen,még az emberek jó nagy része azért értelmesebb .Aki azt mondja,hogy azért lett röpke 5 év alatt egy nímandból milliárdos,mert okosabb mint Zuckerberg,az meg is érdemli,hogy ilyen alja munkát végezzen.Jó lenne megérni,mikor pofára száll és kiderül,hogy nincs semmi pénze,szegény mint a templom egere és majd a börtönkoszt lesz számára a jövő.
Eriksson
@cikicakk55: Valahol igazad van, de az tényleg való, hogy rezignált emberekkel nem lehet változásokat kicsikarni. Most nem azt mondom, hogy kapával kaszával menjünk a parlament elé, csak azt, hogy legyünk kissé határozottabbak. A fideszesek lehet, hogy attól nyerők, hogy tudják mit és kit akarnak.
Pálinkás Pál
@Shikari: na ja...érdekes lesz,mik borulnak még ki a szekrényből áprilisig,úgyhogy annyira ne legyél biztos...bár ha beleszámolomk az ellenőrizhetetlen jogtalan román szavazatokat,még nyerhettek is...
cikicakk55
@Eriksson: Így van! Sajnos ebben sokkal jobb a FideSS.Csak gondolj a birkamenet megszervezésére, a lengyelek behozatalára bértapsolóknak.Gondolj a 2006-os úgy mond " szemkilövetős" napra. Ezeket mind meg kellett szervezni,pénzelni kellett valakiket,mert ingyen senki nem fogja a szabadságát kockáztatni.ne feledjük,hogy 2006-ban a FideSS még egy bukott párt volt,tehát azt sem lehet mondani,hogy hatalommal,cégekkel,beruházások megnyerésével érték el a túlerőt. A jelenlegi ellenzéknek az a baja,hogy így darabokra szakadva képtelenek annyi embert megmozdítani amennyi ahhoz kéne,hogy komolyan vegyék a fenyegetést a jelenlegi kormányban. A pénzt amit párt támogatásként,vagy a szimpatizánsoktól kapnak azt felélik, magukra költik,nem az erejükre, a népre,hanem saját egyéni érdeküket tartva szem előtt. Az biztos,hogy bár mekkora szemét is Orbán,bár mennyire is belezakkant a hatalomba,olyat tudott már 2x tenni,amit még egy párt sem.Az meg teljesen természetes,hogy az olyan kis pontok,mint te vagy én,vagy bár melyikünk,egyénileg,szólóban,neki indulnánk a pesti utcáknak kiélesített kardokkal. Még azt is nehezen tudnánk,mi egyszerű (én nyugdíjas,te lehet,hogy minimál bérből élő),hogy emberek,hogy ketten találkozzunk valahol,mert nekem például biztos nincs pénzem Budapestre utazni.Ha itt Hódmezővásárhelyen mennék az Önkormányzat elé ordítva,FideSS ellen síppal a számban,gyorsan egy gumiszobában találnám magam.Tehát mi emberek,segítség nélkül tehetetlenek vagyunk.A segítséghez meg pénz kell akárki akár mit is mond. Az ellenzék nem akar erre költeni és arra vár,hogy majd a szimpatizánsai megoldják! na arra várhatnak.
Pálinkás Pál
@Shikari: no..addig még sok víz lefolyik a Dunán...
Eriksson
@cikicakk55: Erre mondta Lázár J. hogy akinek nincs semmije, az annyit is ér.
Akinek vagyona van, az akár politika csináló is lehet, az üres zsebűnek marad az ordiba, meg a különböző fórumokon való haszontalan kommentelés
adrenalink
@cikicakk55: 18:03-ra Szerintem ő régóta tisztában van a szellemi korlátaival, ezért nem tűr meg maga körül értelmes tanácsadókat.Miután Görög Ibolya protokoll tanácsadóját menesztette, állandóan zsebhokizik, hajbókol aki előtt nem kéne, kezet csókolna akinek nem illik, belezabál a kajás kondérokba, nyilvánosan köpködi a szotyit stb. Emlékszem, pl. hogy Csaba László közgazdász professzor szinte megkönnyebbült amikor kirúgta. Maradt neki Habony, a jóarcú Hegedűs Zsuzskó, a csupa értelem Parragh László, és még sorolhatnám. Csoda, hogy itt tart az ország?
Desischado
Sajnos, összefogás nélkül itt nem lesz kormányváltás. Senki nem akar összefogni, pedig enélkül nem lesz eredmény! Bernikének is meg kellene ezt érteni, és polt leváltása még nem hoz eredményt. Az egész rablóbandát kellene meneszteni, de ehhez az embereknek fel kellene mutatni egy erős vezetőt, egy határozott pártot, és ha látnák, - főleg a közömbösek, a kiábrándultak, - hogy végre valódi kormányváltó erő született, akkor mennének szavazni, mint a szél! De enélkül esélytelen, bár ne legyen igazam!
Béla333
Szerintem jól teszi az LMP, hogy a korábbi időszak bűnözőivel nem köt semmiféle szövetséget.
Hiszen a jelek szerint még az MSZP sem tud zöld ágra vergődni Gyurcsányékkal! Pedig őket még a közös lopkodás is összeköti.
A választóknak el kell gondolkodni: a Fidesz mellett a bűntársaikat, a hátunk mögött a lopott pénzt velük osztogató MSZP-t és Gyurcsányékat is el kell zargatni, ha normális országot szeretnénk!
Nincs félmegoldás!
egyvandor
"Tállai András országgyűlési képviselőként a köz érdekében járt el.”
polttisztítópéter gátlástalanul folytatja. Most éppen plasztikusan értelmezi a köz fogalmát. Ha valaki a választó körzetében megválasztása érdekében befolyást gyakorol az üzemanyag árra, ezzel csökkentve egy állami tulajdonnal részesedő cég bevételét, valamint annak államot adó vonzatát, természetesen a közpénz terhére, az a köz érdekében jár el.
Bravó fideszesek ezt is benyaljátok?
egyvandor
@Béla333: Egyetértünk, amennyiben valóban bűnözőkről van szó, De attól tartok te szeretnél mindenkit összemosni velük.
Különösen egy valaki szúrja a begyed, akit politikai karrier reményében Schiffer jelentett fel. :DDD
Béla333
@egyvandor: 21.14
Akkor hogy el lehessen dönteni, hogy az elmúlt évtizedekben miért is nem számoltatták el az egymást váltogató kormányok, ahhoz végre egy pártoktól független ügyészségre lenne szükség!
Garancia kell az igazságszolgáltatás függetlenségére.
A Fidesz és az MSZP összejátszására, a pártpénztárnokok rendszeres egyeztetésére számos adat van.
Persze ha Polt ide is és oda is hárít, ha mindkét oldal bűncselekményeiről bizonyítéka van, de azt nem adja ki, ha mindkét oldal számos politikusa börtönnel zsarolható, akkor pont az van, amit most látunk: a külső, nem zsarolható párt/politikus a legnagyobb ellenség, akit mindenképpen meg kell akadályozni, hogy hatalomra jusson, hogy kinyíljanak a már lezárt dossziék!
Nem kellene vaknak lenni! Nézd meg hová jutottunk az elmúlt politikusi bűnözőknek "hála": a 90'-es évek régió vezető pozícióból lecsúsztunk a sereghajtók közé! Még ez sem nyitja fel a szemed?
magyarbakancs
@cikicakk55: Szia!
Az a baj minden páttal csak addig udvarol míg hatalomra nem kerül.
Mind a hatalomból szeretne megélni.
4 év képviselőségből 40 év javadalmat kell szerezni.
Mert nem biztos,hogy legközelebb odakerülök a húsos fazékhoz.
Én személy szerint minden pártot utálok.Nemszeretem az Izmusokat mert behatárol.
Nem hagy szabadon gondolkodni.
kukac50
Az a párt fog nyerni amelyik eltörli a mandátum mögé bújást! Ez az a párt lesz amelyik az ország érdekét nézi nem a saját bejutását a parlamentbe! Vajon melyik lesz??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.