A 19 éves lányt támadója halálra késelte, úgy tudjuk, torkon szúrta. A fiú házi őrizetbe került és nyomkövetőt kapott. Az ügyészség elfogathatatlannak tartja a döntést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hamarosan megtudjuk, hogy kinek a fia, akiért ennyi pénzt fizettek. És a végén majd az is kiderül jó pénzért és ügyvédje tolmácsolásában, hogy a lány szaladt a késbe, amivel Dávidka csak szalonnát akart vágni, kóstolóba a volt szerelmének?
dr. prédikátor
Vajon melyik fityfasz potentáttal áll rokonságban???De az is lehet hogy a lány szúrta torkon magát, ez a buznyák meg nézte!!!
Pálinkás Pál
Ilyenkor a bíró elmebeli állapotát nem lehet kivizsgáltatni???Szeretném látni az indoklást,amivel egy ilyen súlyú kegyetlen bűncselekmény elkövetőjével szemben talált valami olyat ami indokolja ezt a welness döntést!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.