Most például azt állítja, Soros György dollármilliárdokat költ a magyar választás befolyásolására. Milliárdokat! Mutatjuk az árfolyamot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tündérbogyó! Ne izguljál, mert táskás lesz a szemed alja, mint a disznószerelőnek. Komolyan, mitől fostok ennyire? Hiszen tizenhúszmillióan visszaküldték a nemzeti inzultációs kérdőívet. Annyian visszaküldték, hogy már el sem fértek tőle. Biztosan azért kell szegény Orbán Viktornak a Várba költöznie a mi költségünkön, mert már az ő irodája is plafonig tele van visszaküldött kérdőívekkel. A kormány jól teljesít, a gazdaság szárnyal, mi vagyunk Európa húzómotorja és rotációs kapája. A kormány olyan stabil, hogy a receptért könyörög a Viagra gyártója. Akkor meg mi a hézag? Komolyan egy majdnem kilencven éves öregember fogja megdönteni Európa indiai származású asztali fűszerének örök hatalmát? Hogy fogja csinálni? És hogy ültet a helyébe akárkit is? Amennyire tudom, még jövőre választáson fog eldőlni a kérdés, nem kinevezéssel. Aztán persze majd örökléssel, mert mi, a kéményen himbilimbiző kisemberek azt akarjuk majd akkor, de most még nem azt akarjuk. Most még konzultálni akarunk és szavazni. Mind a tizenhétmillióan Orbán Viktorra. Külhoniakkal együtt nyolcvanmillióan. Az a huszonhat ballibsi és az a pár ember, amelyik szóra sem érdemes, nem fogja tudni leváltani a kormányt. A Nyugat se, mert az éppen agonizál, Azerbajdzsánból és Ghánából meg biztosan a mi vezérünkre fognak szavazni.
Eladott Ország
Ő a Fidesz kommunikációs igazgatója, akiben két Kósa, másfél Kovács Nemsikerült Zoltán, és ki tudja hány Hollik Pityu intellektuális nagysága veszett el. Nem hánysz magadtól ezért az undorító sorosozásért és az idegen érdekek emlegetésétől? Te, aki évekig külföldön éltél, hanyatló idegen országokban tanultál (tök feleslegesen), te, aki egy nemzetközi civil szervezetet igazgattál és a mocsadék Európa Tanács fizetett a tanácsaidért Strasbourgban?
Ti tényleg azt hiszitek, hogy megúsztok mindent ezzel az ócska sorosozással, miközben megtagadjátok állampolgárok tömegeitől, hogy bármilyen visszajelzést adjanak az ordenáré kormányzásotokkal kapcsolatban? Tényleg már csak erre a gyászos, agyoncsócsált, újrahasznosított hazugságra futja? Mennyire kell takonyból legyen annak a gerince, aki korrupt bűnözőgyanús egyénekkel veszi körbe magát (Rogántól Farkas Flóriánig hosszú a sor) és közben feljogosítva érzi magát arra, hogy eldöntse, ki méltó a magyar nemzet képviseletére és ki nem az? Aki 3000 milliárdos nagyságrendű magánnyugdíjalapot tüntet el, miközben megzsarolta a polgárait, az mire méltó? Aki egy oligarcha kedvéért több száz ember egzisztenciáját tette tönkre, az mire alkalmas? Aki azt hazudja, hogy 700 ezer forint minden vagyona, miközben a gázszerelője tízszeresére zsírosodik hat év alatt, az kinek a méltó képviselője? Aki a hazug, elnyomó hatalommal szemben kiálló ’48-as hősökre emlékezik méltóságteljesen úgy, hogy közben a saját hazug, elnyomó hatalmával szemben kiállókat köpködi, az milyen ember?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.