Kiss Zsolt lakhatási támogatást intéz, terhes nőket visz orvoshoz, vagy intézetbe került gyerekeket szerez vissza a családjaiknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@justhpeter: Te ebből a cikkből csak ezt szűrted le ,mi??? Azon nem háborodsz fel hogy egy 31 éves nő a 6. gyerekét szüli a semmire??? Tudod mit,egyáltalán nem tudom sajnálni őket...és most lehet fasisztázni,rasszistázni ,magasról lesz@rom!!! És őket akarjátok integrálni,amikor azt nem képesek felfogni hogy nem gyarapodunk a nincsbe...persze vannak a hülye magyarok akik eltartják őket!!!
görbetükör
@Pálinkás Pál: Gondolj bele, milyen kiszolgáltatott egy cigány nő, már gyerekkora óta. Bizony a környezet segítsége nélkül nem lesz szemléletváltozás semmilyen téren. A hülye magyarok meg mindig csak a sült galambot várják, hogy valaki majd megoldja helyettük a megoldandót.
Pálinkás Pál
@görbetükör: És ...ez a mi problémánk??? Amióta Európában vannak semmit nem változtak. Vagy te esetleg tudsz példát mondani a sikeres integrációjukra???
görbetükör
@Pálinkás Pál: - Igen, a mi problémánk is. Mert ha valamelyest oldódna, enyhülne nekünk is jobb lenne. És ehhez bizony kell segítség.
Igen, ezer és egy példa van a sikeres integrációra. A megváltozott körülmény megváltozott embert eredményez. Vannak cigány ismerőseim, akik élő példák rá.
justhpeter
@Pálinkás Pál: OK. Nézzük a másik oldalt. Kedvenc miniszterelnökünk állandóan tömi a magyar családokat mindenféle családtámogatási hókuszpókusszal, azonban mégsem szaporodnak a kívánt mértékben. (Pedig rájuk sokkal többet költ derék kormányunk). Olyannyira nem, hogy már az idegenbe szakadt magyarok szaporodási rátája is nagyobb a hazai rátánál. Lehet, hogy nem kellett volna "elüldözni őket ? Erre varrj gombot !
Pálinkás Pál
@justhpeter: A válasz egyszerű...és ez megint egybiteseknek felhozott példa...!
Nos a magyar családok talán intelligensebbek és átlátnak a csúti hazugságain..és nem szülnek a bizonytalanra...a cigó meg azt tudja értrlmrzni,még egy puja,újabb 30000 Ft Csp!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.