Osztrák sajtóértesülés szerint a soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány bezárja budapesti irodáját, és a nyáron Berlinbe költözik.

Bezárja budapesti irodáját Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa (OSF) – írta honlapján a Die Presse című osztrák napilap az OSF New York-i központjára hivatkozva. Az alapítvány ezzel egy időben úgy döntött, hogy nyáron Berlinben nyitja meg kapuit.

Berlinbe költözik át Soros alapítványának budapesti irodája

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Niccolo Caranti

A hírt – mint a Die Presse írta – személyesen az OSF elnöke, Patrick Gaspard tolmácsolta Budapesten.

A bécsi irodával is rendelkező OSF nem kívánta megindokolni a budapesti irodája bezárására vonatkozó döntést.

Az APA osztrák hírügynökség szerint gyanítható, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök Soros-ellenes kampánya adta meg mindehhez a végső lökést.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Aki tud, mindenki menekül ebből az agyonvédett országból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Jólteszik.Ott nincs cseszegetés,nincs Sorosozás,uszítás,migráncsozás,stb...
Nessy
@csipetke: Majd legfeljebb segítenek a kiköltözőknek!
colibri
Aki tud, mindenki menekül ebből az agyonvédett országból.
JAJMÁR
Ennek csak olyan oka lehet, hogy kedvezőbbek a feltételek, mint Budapesten. Nem hinném, hogy Sorost különösebben érdekelné, hogy mi lesz Magyarországon. Ha ő itt nem kell, odébbáll! Egy percig se gondolom, hogy álmatlan éjszakákat okozna neki azorbán!
csipetke
@JAJMÁR: Sorost az bántotta,hogy a munkatársait folyton atrocitások érték.Ilyen-olyan ellenőrzésnek nevezett b@szogatások.Sorost persze hogy nem tudják piszkálni,ő nincs is itt.
papa.49
Jól teszik menjenek ne tűrjék az állandó vegzálást a fütyisz részéről !!!
karma1
@csipetke: EDgy embert piszkalni nemcsak ugy lehet, ha fizikailag is az orszagban van. Amit orbanek muvelnek, az tulnyulik orszaghatarokon, emberi elme'ken...

Koszonjuk, Gyuri bacsi az eddigi tevekenysegedet, de maskor jol nezd meg, kikre koltod a penzedet. (lasd orban es a csokosai, akiket szinten te penzeltel)
emerencia
@karma1: Lassan teljesen magunkra maradunk... Az orbáni "védelem" egyre keservesebb életet hoz ránk. Nem mindenki tud vagy akar elmenekülni.
nevemnick
Valahogy az jutott az eszembe, hogy a nemzethy magyar milliárdosok közt már nem található olyan ,,ember" aki az egyszerű pórnépet támogatná.
Az egyetlen nemrég eltávozott, a másikat felhasználták gyűlöletkeltésre.
Szép új világ... (?)

Ja, és hol vannak a migránsok?
papa.49
@nevemnick: Köszönik kérdésedet, DE INKÁBB MÁSFELÉ VESZIK AZ ÚTIRÁNYT, MERT NEM KÍVÁNNAK IDE JÖNNI !!!
karma1
@Shikari: Beszeld meg az idiota vezereddel, hogy kuldje el a francba a letelepedesi kotvenyes 20 ezer embert, + az 1300-at akit ingyerbe fogadott be, es akinek a 8. keruletben imahazaat epit.
karma1
Azert az jelent valamit, hogy Soros Gyorgy humanista inkabb megy a "refuge"-kkal teli ex-hitleri Nemetorszagba, mert ott nagyobb biztonsagot elvez, mint az orban altal agyonvedett allitolagos szabad es demokratikus-koroszteny Magyarorszagon, magyar letere...:o((((

Gyuri bacsi, nem veled van a baj,... Te csak egyszer kurtad el az osztondijakat, mikor a Bibosoknak adtad...
karma1
@Shikari: Egyebkent meg ugyanazert, amiert a magyarul se tudo roman szorostalpu cimboraid ugattak bele a magyarok belugyeibe... En legalabb nem szavaztam arrol, hogy a magyarok mekkora nagy szarban eljenek.
Egyaltalan nem vagyok biztos benne, hogy a nyugati szavazatokat beleszamitottak-e az osszes szavazatba, hisz arrol tudtak, hogy nem a fide$$t tartjak egyedul udvozitonek...
Majd akkor kerdezgess baromsagokat, ha japanul irogatok ide...
papa.49
@karma1: Hagyd ma ő az ügyeletes baszogató !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.