A választásokat követő szellemi utóvédharcok majd csak elülnek. A posvány meg marad. Amelynek a sűrűsége most annak a stílusnak látszik kedvezni, amit Sallai is képvisel. Ami egyébként nem több, mint a politika szintjére emelt állapota annak, amit naponta lehet tapasztalni. A trendivé tett ostobaságnak, bunkóságnak, illetve a harsány prosztóságnak. Egy országban, ahol már évekkel ezelőtt kormánybiztosi erény volt az ostobaság. Úgyhogy még Sallaiból is lehet valaki. A Fideszben. De addig is kiváló lakmusz. A pártjával együtt.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Egyetértek a blog szövegével.
"...elég könnyedén el lehetne képzelni, hogy az oldalak közé szorult szalámizókat a Habony-művekből látták el tanácsokkal. A Fidesz nagyobb dicsőségére. Függetlenül attól, hogy az sem lenne túl meglepő, ha a szegedi Orbán-Botka találkozóról derülnének ki pikáns részletek.

Ugyanakkor ez tulajdonképpen már a múlt. A választásokat követő szellemi utóvédharcok majd csak elülnek. A posvány meg marad. Amelynek a sűrűsége most annak a stílusnak látszik kedvezni, amit Sallai is képvisel. Ami egyébként nem több, mint a politika szintjére emelt állapota annak, amit naponta lehet tapasztalni. A trendivé tett ostobaságnak, bunkóságnak, illetve a harsány prosztóságnak. Egy országban, ahol már évekkel ezelőtt kormánybiztosi erény volt az ostobaság. Úgyhogy még Sallaiból is lehet valaki. A Fideszben. De addig is kiváló lakmusz. A pártjával együtt."
GeoCravker
@bencemacska: Majd jön Béla, és megmagyarázza, hogy ez LMP az istenek gyűjtőhelye.
bencemacska
@GeoCravker: ma, 16:40
És az egyetlen bejutott Együtt képviselő beül az LMP frakcióba. Mikor az LMP-n múlott, hogy nincsenek ketten, vagy hárman!
Te ezt érted? Mert én sok mindennel együtt, ezt sem értem!
(Igaz, hogy egy hétig nem jártam erre!)
GeoCravker
@bencemacska: Csak nem képzeled, hogy Juhász bármelyik embere összeül Gyurcsánnyal. Netán a Gyurcsánnyal szóba álló MSZP-vel?
Ő kérlek egy elvhű megalkuvó. A megalkuvás elvéhez feltétlen hűséggel. Tartozni meg akar valakihez. Nehogy már felelőssége legyen azért, amit mond...
kereső
@bencemacska: Olvastam,amikor még "hezitált",hogy hova üljön.Gyurcsány túl! liberális,az mszp meg túl balos!./érdekes ez a túl liberális dolog,annak fényében,hogy önmeghatározásuk szerint ők az egyetlen valódi liberális értékeket képviselő párt-Szigetvári szerint is/.Az egyáltalán nem zavarta a döntésében ezek szerint,hogy az lmp az utolsó percig lebegtette? a visszalépést a javára.És valódi támogatást a kampányához Gyurcsánytól kapott.
bencemacska
@kereső: ma, 17:21
Igen, Szigetvári aposztrofálta saját magukat liberálisnak! Akkor miért nem csatlakozott ahhoz a formációhoz, ahol ott van az egyetlen liberális képviselő?! Onnan biztos szívesen visszament volna a saját frakciójába az egyetlen MSZP-s!
Ha Csepelen nem lép vissza az MSZP-s jelölt, akkor ő most nem kerül milyen választás elé!
(És abban a visszalépésben nagyon nagy szerepe volt Gyurcsánynak!)
És ha a DK nem lép vissza a XVI. kerületben, nagyobb a valószínűsége, hogy nem nyer a Szathmáry Kristóf !
Nem tudom mi vonzotta oda, mikor mindenütt beléjük rúgott az LMP?!
Ezért marad nekem a Juhász mindörökké kendermagos!!!
kereső
@bencemacska: vannak érthetetlen dolgok földön és égen!
kereső
@bencemacska: Szabó Szabolcs az Együtt csepeli-soroksári választókerületben mandátumot nyert politikusa bejelentette, hogy nem függetlenként folytatja az Országgyűlésben, hanem egy olyan csapathoz, az LMP-hez csatlakozik, akikkel leginkább egyet tud érteni politikai-ideológiai szempontból. Hozzátette, az LMP-vel az új pólus kiépítésének szükségességét is hasonlóan látják.
bencemacska
@kereső: ma, 19:04
Ezt hallottam én is.
Csak azt furcsállom, hogy egy hónappal ezelőtt miért nem tudták, hogy ők egy pólust alkotnak, miért csak most tudják. Miért nem léptek vissza az ötödik kerületben, vagy a tizenhatodikban?!
Nagyon megvilágosodtak.
Az utóbbi napokban csak rádiót hallgattam, ott többek között egy olyan értekezést is, hogy nincs olyan hogy valaki egyforma távolságot tartson a jobb és baloldal között, mikor az (állítólagos) ellenfele is jobboldali!
Nekem ők fityiszesek!
kereső
@bencemacska: nekem csak az nem világos,hogy milyen ideológiát is képvisel az lmp?A "zöld" az nem ideológia.
bencemacska
@kereső: ma, 19:32
Vannak Európában zöld pártok, és elég radikálisak.
De én nem ismerek egyetlen olyan megmozdulásukat sem - 2011. óta - ami egyetlen környezetvédelmi problémát vitt volna!
Mit tettek a Liget tönkretétele, vagy a vár átépítése ellen?! De a mobil gátnál sem láttam őket!
GeoCravker
@bencemacska: Szigetvárinak és Juhásznak elévülhetetlen szerepe van a 2014-es zakóban
kereső
@bencemacska: sőőőőőőőt,végül is cserben hagyták Kishantost IS!
bencemacska
@GeoCravker: ma, 19:44
Hát ők leamortizálták Bajnait egy életre!
bencemacska
@kereső: ma, 19:49
Én azt szoktam rájuk mondani, ők nem "Igazi Zöldek", hanem ÉRETLENEK!!!
Zuglóban visszavonták az abszolút sereghajtó jelöltjüket, pedig nem volt rá szükség! A jelölt viszont tovább is kampányolt, - és részt vett a szavazáson - ezzel: "legesélyesebb jelölt".
ittott
az alapító kommenyista unoka maga mondta: eltűnt a zöld a zöldekből. elindult pénzt keresni a Fideszhez.
GeoCravker
@ittott: nem is lehet csak ugy piz nélkül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.