Újszülött unokájával posztolt közös fotót a Facebookon Orbán Viktor. 

A kis Johanna Orbán Sára gyermeke. Orbán Sára és Szokira Tamás 2017 nyarán házasodtak össze.

Ahogy azt korábban megírtuk, a miniszterelnök hétfőn reggel közölte Facebook-oldalán, hogy megszületett a második unokája, Johanna.

Most itt az első közös családi fotó is az unokával és a nagymamával, Lévai Anikóval, amelyet szintén Facebook-oldalán tett közzé Orbán Viktor.

A Story magazin januárban írta meg, hogy Orbán Sára, Orbán Viktor és Lévai Anikó középső lánya gyermeket vár.

Az első Orbán-unoka, Alíz, Orbán Ráhel és Tiborcz István első gyermeke 2016-ban született.

Forrás: Blikk, Facebook

Címlapi fotó: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
A francba, hogy most is zsebben a keze.
Tahó!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A ,,mosónő,, hogy megöregedett évtizeddel öregebbnek néz ki mint a csutigörény !!!
staro2
A francba, hogy most is zsebben a keze.
Tahó!
Clavigo
@staro2: Megelőztél... Zsebre tett kézzel...Az agyam eldobom.
tudode
Megtiszteltetés, hogy .. m e g o s z t j a .. a család újabb cuki tagját, de
.
-- amikor GYÖNYÖRKÖDIK az utódjaiban, érez-e lelkiismeretfurdalást, hogy ha a a hozzá hasonló üresen kongó STADIONERDŐ miatt hány házaspár KÉNYSZERŰLT a magzatát angyalkává tenni a HAJLÉK, A KILÁTÁSTALANSÁG a BIZONYTALANSÁG miatt?
.
A "CSOK"-ja számukra legalább olyan .. E L É R H E T E T L E N, mint a TARTÓS ÁPOLÁST végzik által .. e l ér h e t e t l e n.. választási CUMIJA!,
Eladott Ország
@staro2: Szeret marokmarcsázni. Majd a közpénzéből el kell tartanunk, mire a saját lábára áll ő is!
Commenter
@papa.49: ha jól látom ez a szülőszobán készült ott a kád a vízben szüléshez. A háttér hagy némi kívánalmat maga után, eléggé ízléstelen és fura ez háttérnek, az még hagyján hogy itt is zsebre vágja a kezét. Anikó asszony ezen a képen legalább 10-15 évvel néz ki idősebbnek a valós koránál.
bakegya
Együtt örülni mindíg jó,de nem egy ilyen emberrel ...Nem tudom miből gondolja ez a család,hogy a magánügyeik is közérdeklődésre érdemesek!
cikicakk55
A babának természetesen jó egészséget kívánok,hisz Ő nem tehet róla,hogy egy Diktátor a nagyapja! Nem szeretnék azonban ennek a most még csöppségnek a helyében lenni,majd ha a nagyapáról írnak a történelem könyvekben,amiből szerintem már Ő is olvasni fog. Nagyapa az ország nagy részének egy elviselhetetlen önző diktátor,akit mielőbb börtönbe kéne juttatni. Egész Európát bejártam már,milyen embertelen,milyen korrupt ő és az egész családja is. Hamarosan erről a vőről is ki fog derülni egy csomó dolog,így már két Orbán lány is a saját lábával áll a mi lábunkon. Az enyémen annyira nem,mert én már a nyugdíjasok boldogtalan kenyérre is alig jutóját élem. Az,hogy Orbán még a szülőszobán sem képes kivenni a zsebéből a kezét,meg sem döbbent. Mikor tudja,hogy fényképezik,főleg zsebre vágja a kezét. nekem az az érzésem,hogy a gyógyszerei mellékhatása miatt valami lehet a kezével,ami még álló képen is látszik( tehát nem videón) Vagy bőrelváltozás,vagy vérkeringés hiány miatti csonkolás,az is lehet,hogy pár ujja már művégtag. Sok minden oka lehet,de az biztos,hogy köze van a jelenlegi állapotához. Direkt visszanéztem videókat,régieket és kb 2005 körül kezdte felvenni ezt a szokást.utána lévő években már a nyak rángatás és a zakója állandó igazgatása is a mániája lett. Olyan ez,mint mikor valaki kínjában nem tudja mit kezdjen a kezeivel,vagy egyszerűen csak úgy érzi,hogy valamit mozognia kell.
Commenter
@cikicakk55: én sem lennék Johanna helyében, bár neki mindaz amit majd a magáénak tud teljesen természetes lesz a hermetikusan zárt fideszes közegben amiben felnő. Neki, akárcsak Kósa anyjának minden alanyi jogon jár. Én abban reménykedem hogy Jeanne D'Arc mint névadó ide vagy oda a nagyapa nem lesz már hatalmon 2030-ban.
Ami Orbán kezét illeti szerintem ez vagy rossz, illetlen szokás, vagy talán csak nem még Parkinsonos is, és az állandó végtagremegést kényszerül álcázni ezzel. Azt nem hiszem hogy zavarában teszi ezt, hiszen gátlásai ninncsenek!
Borsodi
@Commenter: Johanna szép Magyaros név,sok csecsemő lenne a helyébe hisz mire felnő nem fogja tudni mennyi lesz a vagyona.A nagyapa megoldja,aki nem parkinsonos, csak pénzéhes, éppen makukáért nyúlt a zsebébe.
papa.49
@Commenter: Valóban ennyire spártai körülmények között született meg a legifjabb unoka, nem is értem !!!
Persze értem ebben is nagy adag piár van, lássa a pór nép ők is ilyen egyszerű körülmények között élnek születnek, élnek, csak ki hiszi ezt el neki, én nem az biztos !!!
Desischado
Sajnálom a babát, hogy ebbe a családba kellett születnie. Nagyon rosszak az esélyei arra, hogy becsületes emberré váljon, amit szívből kívánok neki. Ilyen nagyapával én nem dicsekednék, az biztos.
Eladott Ország
@papa.49: tegnap, 23:09, A csúti a plebejus nép egyszerű fia. Ő mondta: "sohasem voltam vagyonos ember, és nem is leszek." www.youtube.com/watch?v=_HSX1Z3kAS0
Ludmilla
@staro2: szégyelli a lopás eszközét
Jozefina
Jó egészséget a kicsinek és becsületet, tisztességet, ha már felcseperedik!!!
papa.49
@Eladott Ország: De végül is csak BECSÜLETES EMBER NEM LETT, hanem egy hazug geci !!!
papa.49
@Eladott Ország: erre várunk már vagy 4.5 millióan !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.