A Blikk szerint gyötrelmes gyötrelmes életet élt az a horti nagymama, aki szombaton 4 éves unokájával a karján egy vonat elé ugrott Hort és Csány között.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Shikari: Akkor azért szoktad olyan vehemensen védeni a csúti gecit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@Shikari: Hull a hó és hózik, micimackó fázik.
Macskaszem
Shikari, egy asszony elkeseredésében, kilátástalanságában eldobta az életét, és magával vitte imádott unokáját, hogy megóvja egy csomó rossz dologtól, például az állami gondozás borzalmaitól. Te meg csak nyomod a propagandát vazze, undorító vagy.
tudode
Tapasztalatom, hogy már a GYÁMHIVATALOK az ügyfelekkel való kapcsolattartása is RÉMISZTŐ a gyengébb idegzetűek számára.
.
Tértivevénnyel érkezik általában az .. I D É Z É S .. akár 50 km távolságra is, hogy 9,30-ra jelenjen meg az Édesanya, mint GONDNOK, a saját gyermekével, GONDNOKOLTJÁVAL, egy háromoldalas, paragrafusokkal teletűzdelt levéllel, mert ezt a módot írják elő számukra.
.
Email-on nem lehet kapcsolatot tartani, mert mint az ŐSKORBAN a tértivevény kötelező számukra.
.
Ha a sérül hozzátartozójának NAGYOBB ÉRTÉKŰ cuccot vásárol a .. g o n d n o k, rendszeresen a helyszínen KÖTELEZŐ a leltározás, stb., stb.
.
Összességében kénytelen a VÉGREHAJTÓ SZOLGÁLAT, az őket kötelező EMBERTELEN jogszabályok miatt, úgy bánni, mint a bűnözőkkel.
.
De az ÁLLAM vajmi keveset tesz nem csak a MEGVÁLTOZOTT ÁLLAPOTÚAK, az épek érdekében "is", hogy legalább a TISZTES MEGÉLHETÉST biztosítsa, megfizethető hajlékkal!
.
Tehát számon kéret az alattvalóktól olyan KÖRÜLMÉNYEKET, amelyeknek az állam NEM BIZTOSÍTJA a feltételeit, pedig ez a dolga, különösen a szóban áhított DEMOGRÁFIA egyensúlyban tartását illetően!
Sámannus
@Sámannus: Látod te pontosan azt a hibát követed el amit a hivatal. Ki felejted a CSALÁDOT a törvényből. Eddig ért a szabályrendszer, és egy szabályos tragédia lett belőle. Kösz hogy elismered.
A nyomorban tartott családok ahhoz ragaszkodnak amijük van. Ezek után a törvényhozó is hibás!
A szülőnek meg kell adni a lehetőséget, hogy eltarthassa a gyerekét EZÉRT NEM SZÜLNEK, ÉS SZARNAK A KORMÁNY PROPAGANDÁRA, A SZEMÉRMETLEN HAZUGSÁGRA!
Sámannus
@Shikari: bocs a fenti hsz neked szól.
Sámannus
@Shikari: Kérdez meg a rendszertől, amit kirabolnak. Itt még a diplomások is "tehetségtelenek"
olyan jó világ van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.