Húszon túl, harminc felé egyre sűrűbben kapom meg a kérdést rokonoktól, barátoktól, munkatársaktól és különféle intézményektől, hogy „pontosan mi a helyzet nálam gyerekvállalás terén”? Mindenki annak függvényében kérdez, hogy mit szeretne sugalmazni. „Miért nem szülök már, ugye, akarok szülni/ugye, még nem akarok szülni…” A harminc felé járó nőkről úgy beszélnek mostanában, mintha termékenységi gépek lennénk, akiket szülésre programoztak. Nekem még nincs kedvem szülni, de elmondom, mivel lehetne engem (és sok kortársamat) tényleg ösztönözni. Szőcs Lilla írása.

Forrás: wmn.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Eriksson: 8.11...
..."Ha lesz aki felcsinálja, rögtön megjön a kedve."...

igen, valamiből úgy érzem, nem akad ilyen kalandvágyó bátor férfi...talán a kuka tetején egy perc alatt, de vele élni?...azt nem..
Aki Én
@Shikari: Te egy beteg ,,ember" vagy... :(
Aki Én
@Shikari: Ezt szépen kijelentetted. Így van. Pedig elfogadhatnád.
Csizmás Kond
@Aki Én: kisköcsög, nem valaki magánügye érdekel hanem a megosztott véleménye...de te akár a dugó ami a képed... repülsz bármi hat rád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.